פורסם 2009 במאי 2416 שנים אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר שניצלאיך עושים את זה בהגדרות של מדיה פלייר?psychuil גם דרך bsplayer הדבר בלתי אפשרי ונותן את אותה הבעיה.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים זה בגלל ש video overlay לא יכו להיות "מצולם" כי זה output buffer שונה.בכל נגן וידיאו נורמלי יש אפשרות של לקחת תצלום עם מקש במקלדת.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אם אתה רוצה יש את התוכנה המעולהFastStone Capture. תוכנה פשוט טובה ללכידת תמונות, לכידה בוידאו של המסך וגם אפשר לצלם סרטים בלי שהם יצאו לך שחורים (גם תמונות וגם וידאו). עוד דבר שאתה יכול לעשות זה להוריד MEDIA PLAYER CLASSIC להריץ את הסרט וללחות F5, זה ישמור את התמונה לMY PICTURES.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים טריק די פשוט למעשה.-הפעל סרט מסויים באמצעות תוכנה אחרת BS VLC וכדומה . מזער אותו הפעל את הסרט שאתה רוצה לצלם ממנו תמונה באמצעות נגן אחר . תלחץ פרינט סקין ועכשיו לא יהייה לך קטע שחור בתמונהלמעשה הנגן הראשון השתמש בהאצת הוידיאו והשני לא . (או משהו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.