עבור לתוכן

תקלה בפלסטיישן 3 שלי צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אתמול הפלסטיישן שלי שקק חיים זה התחיל מזה שניסיתי להדליק אותו מהשלט הוא לא הגיב נסיתי להדליק מהלחצני מגע וזה עשה לי מנורית ירוקה לצהובה ואחר כך נישאר על אדום מהבהב ולא נידלק לי אפילו לאחר נסיונות לכבות מהחשמל או כל דבר אחר מבירור בסרטונים ביוטיוב מסתבר שזו תקלה ידועה במכשירים במסגרת האחריות שלי שהיתה בישפאר כבר החליפו לי מכשיר והיום אני 4 חודשים לאחר האחריות והם דורשים עלות תיקון של 1030 שח מה גם שהם שולחים תמכשיר לחול ומייבשים אותי חודש בגלל כל זה החלטתי לקנות מכשיר חדש קניתי לבסוף ת80 גיגה אבל אני לא מוותר על המכשיר הפגום ורוצה למצוא דדרך לתקן האם הייתם מוכנים לשלם 1030 שח לישפאר או שיש דרך אחרת שאוכל לעשות אשמח לעזרה מאנשים שקרה להם מקרה מסויים ופעלו לגביו אשמח לקבל המלצות כיצד לפעול וזה קישור לגבי מה שקרה לי

פורסם

תחפש בפורומים של haxnetworks פרסמו שם מדריך לתיקון

פורסם

יש חנויות אחרות עם מעבדה בארץ שמתקנות PS3.

מדיה גיים בגבעתיים וVGS ברמת אביב הן 2 בשלוף.

וד"א - אתמול זה התקלקל ואתמול כבר קנית חדש?

סתם שאלה - הPS3 שלך היה במקום סגור?

ליביו

פורסם

אחי זה כמו הRROD ב360 רק שבPS3 זה ניקרא YLOD.

יש לך אותו שנה +- נכון?

פורסם

קשה מאוד להשוות אותו לRROD, הפרש האחוזים עצום, סוג התקלה אכן דומה מאוד, גם בPS3 מדובר על חימום יתר

פורסם
  • מחבר

אחי זה כמו הRROD ב360 רק שבPS3 זה ניקרא YLOD.

יש לך אותו שנה +- נכון?

כן יש לי אותו שנה ו5 חודשים וישפאר רוצים 1030 שקל והם מתקנים את זה בחו"ל אז העדפתי לקנות חדש את הדגם 80 גיגה שנתון 09 ובעתיד אתקן את ה40 גיגה שנידפק פשוט רציתי ראש רגוע התבאסתי רצח מזה וגם בגלל שבארץ לא מתקנים כל תקלה [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:30:39

יש חנויות אחרות עם מעבדה בארץ שמתקנות PS3.

מדיה גיים בגבעתיים וVGS ברמת אביב הן 2 בשלוף.

וד"א - אתמול זה התקלקל ואתמול כבר קנית חדש?

סתם שאלה - הPS3 שלך היה במקום סגור?

ליביו

ממש לא הוא אף פעם לא הפעיל אפילו תמאווררים על גבוה הוא היה שקט גם כשזה קרה בפיתאומיות אני מאוד מקפיד על האיוורור [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:32:19

תחפש בפורומים של haxnetworks פרסמו שם מדריך לתיקון

יש לך קישור ישיר כי אני לא מוצא כלום לגבי זה הכותבת שנתנתה לא תקינה
פורסם

בכ"א - עדיין ממליץ לך לשלוח לאחת מ2 המעבדות שכתבתי מאשר להשאיר בישפאר עם מה שנקרא "צ'ק פתוח"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים