עבור לתוכן

BIONIC COMMANDO - הביקורת המלאה

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לפני זמן קצר ואחרי סופ"ש עמוס בזמן משחק וכתיבה, סיימתי לכתוב את הביקורת על המשחק החדש בסדרת משחקי ביוניק קומנדו. המשחק שמגיע כעשרים שנה מאז המשחק מקורי, לוקח את נתן ספנסר החייל הביוני בחזרה אל שדה הקרב ואל דמויות מעברו.

הנה הלינק לביקורת, אשמח לשמוע מה דעתכם:

http://ogelive.wordpress.com/2009/05/24/bionic-commando-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/

אורן נתן.

פורסם

אז מה אתה אומר שהוא טוב?

פורסם

orenmj23 הביקורת כתובה מצוין אבל היא מנוגדת להרבה ביקורות אחרים שיתפרסמו

לפי הרבה ביקורות אחרים מדובר במשחק בינוני+ לא יותר כי יש הרבה בעיות מפגרות במשחק

כמו לדוגמה מוות מקרינה במקומות שלא ידוע שיש קרינה עד שמאוחר מידי ודברים בסגנון

מצב הרשת נחשב צולע לפי מה שקראתי בביקורות

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על המחמאות לגבי הכתבה,

עקרונית נהניתי מהמשחקים למרות שכפי שציינתי בביקורת, מידת ההנאה קשורה למידת ההתחברות של השחקן למנגנון ההיאחזות של הזרוע הביונית. לגבי הביקורת עצמה, כאשר אני כותב ביקורת אני לא קורא ולא מסתכל על מה כתבו אחרים (מנסה להימנע מכך בכוח) מאחר וזה עשוי לשבת אצלי בתת מודע. עקרונית עם ביוניק קומנדו, נושא הקרינה הוא חלק מסיפור המשחק, הוא מעצבן לעיתים אבל לא משפיע על החוויה בצורה רצינית לפי דעתי. לגבי המשחק רשת, כפי שציינתי המשחק רשת בהחלט יכול היה להיות טוב יותר, הגבלת המשחק לשמונה שחקנים מצד אחד ומצד שני מפות רחבות מדי היא בעייתית מאוד (מה גם שמלא יתרונות של החייל הביוני באים לידי ביטוי בקרב קרוב ופיזי).

תודה רבה.

פורסם

התלבטתי האמת בין המשחק הזה לבין Infamous וכל כך היללו את השני כך שנראה לי שזאת תהיה הבחירה הטבעית.

פורסם
  • מחבר

התלבטתי האמת בין המשחק הזה לבין Infamous וכל כך היללו את השני כך שנראה לי שזאת תהיה הבחירה הטבעית.

מבין השניים, אני דווקא מתעניין במשחק שלישי שכתבתי עליו PREVIEW בשבוע שעבר וזה פרוטוטייפ שדומה בצורה חשודה למדי לאינפמוס מבחינת מנוע המשחק.

פורסם

צודק, הם מאוד מאוד דומים עד כדי כך שבהתחלה חשבתי שמדובר באותו משחק. יאללה צריך להזדרז לסיים את RE5 בשביל לפנות זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים