עבור לתוכן

רוצה להחליף Abit NF7-SL, יש המלצות ?

Featured Replies

פורסם

כפי שמאפיסטו הציע, תנסה עם זיכרונות אחרים.

אני זוכר בעבר שבאתר של Abit פורסמה אי המלצה על זיכרונות TwinMOS ללוחותיהם. מאוד יכול להיות שזו הבעיה.

לגבי ה- 8RDA3, מעבר לכך שפס ייצורו פסק, הוא היה יקר ולא שווה.

בקיצור, תנסה עם זיכרונות אחרים ותראה אם הבעיה ממשיכה... אם כבר אין ריסטארטים - תלך לזיגזאג ותעשה Trade-In עם זיכרונות אחרים (לאוו דווקא סמסונג. גם מושקין, קורסאייר וג'ייל אמורים להסתדר מצוין עם NF2) .

פורסם

לא מומלץ לשלב זכרונות Twinmos המבוססים על צ'יפים של Mtek עם כל לוח, ולא רק עם האביט.

פורסם

רוקפורד, לא מדובר פה בצ'יפים מסוג MTEC.

הבחור שפתח את הת'ראד, אמר שהוא קנה את הזיכרונות מזיגזאג, ולפי מיטב ידיעתי הם מוכרים אך ורק את הצ'יפים TMD-50D (כאשר מדובר בטווינמוס ובמהירות של 400MHz) .

פורסם

לא מומלץ לשלב זכרונות Twinmos המבוססים על צ'יפים של Mtek עם כל לוח, ולא רק עם האביט.

כבר לא מתעסקים עם ציפים של אמטק בארצינו .

כך שזה לא הבעיה.

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה על העזרה אנ י כבר יום וחצי בלי בעיות הכל בגלל הטווימוס הקקות האלה... תודה רבה שעזרתם לי...

אני עכשיו עם 256 רק של איזה זיכרון ג'נרי אבל אבא שלי בדרך הבייתה להביא לי משם את ה256 סמסונג

פורסם

חברה תודה רבה על העזרה אנ י כבר יום וחצי בלי בעיות הכל בגלל הטווימוס הקקות האלה... תודה רבה שעזרתם לי...

אני עכשיו עם 256 רק של איזה זיכרון ג'נרי אבל אבא שלי בדרך הבייתה להביא לי משם את ה256 סמסונג

ודאגת שזה הלוח אם ::)

פורסם
  • מחבר

ודאגת שזה הלוח אם ::)

חחחחחחחחחחחחח כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים