עבור לתוכן

רוצה להחליף Abit NF7-SL, יש המלצות ?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL

והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף...

אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700

[הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]

פורסם

זה לוח מצוין , איזה בעיות ?

פורסם

בתור אחד שנכח ושותף בת'ראד הקודם שפתחת בנושא (מתקשר לנושא בעקיפין), אני חייב לציין שאתה מאוד נחפז...

איך אתה כבר מסיק כאלו מסקנות?

לא על כל בעיה צריך ישר ללכת למסקנה האחרונה שצריך להסיק - אי תקינותו של לוח האם.

הייתי מציע קודם שתוודא ב-100% שהלוח פה הוא הבעיה... כי חבל, הלוח הוא מהטובים בטווח המחירים הזה, אם לא הטוב שבהם.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שנכח ושותף בת'ראד הקודם שפתחת בנושא (מתקשר לנושא בעקיפין), אני חייב לציין שאתה מאוד נחפז...

איך אתה כבר מסיק כאלו מסקנות?

לא על כל בעיה צריך ישר ללכת למסקנה האחרונה שצריך להסיק - אי תקינותו של לוח האם.

הייתי מציע קודם שתוודא ב-100% שהלוח פה הוא הבעיה... כי חבל, הלוח הוא מהטובים בטווח המחירים הזה, אם לא הטוב שבהם.

למה אתה אומר שאני נחפז אני אומר לכם שזיגזג בעצמם אמרו שזה לוח מ צ ו י י ן אלא שיש בו בעיות אבל שהוא עובד ללא בעיות אז הוא טוב...

ואני כמעט בטוח שזה בגללו כי הטמפרטורה לא הבעיה ובמחשב השני שלי 2 הזכרונות עובדים רגיל...

פורסם

למה אתה אומר שאני נחפז אני אומר לכם שזיגזג בעצמם אמרו שזה לוח מ צ ו י י ן אלא שיש בו בעיות אבל שהוא עובד ללא בעיות אז הוא טוב...

ואני כמעט בטוח שזה בגללו כי הטמפרטורה לא הבעיה ובמחשב השני שלי 2 הזכרונות עובדים רגיל...

מה? לא הבנתי. :cwm3:

אבל כן - אתה מאד נחפז, דווקא בעיות בלוח אם בד"כ מתבטאות בכל מיני תקלות הרבה יותר משונות מסתם restart.

אם כבר להאשים חומרה, אני הייתי מאשים זכרונות, הם הרבה יותר עדינים ופגיעים.

אבל - עד שלא צימצמת את כל האפשרויות, בדקת את כל החומרה שמחוברת לך ללוח, ובדקת את הלוח עם חומרה אחרת - אין לך שום אפשרות לדעת שדווקא הוא הבעייתי.

פורסם
  • מחבר

מה? לא הבנתי. :cwm3:

אבל כן - אתה מאד נחפז, דווקא בעיות בלוח אם בד"כ מתבטאות בכל מיני תקלות הרבה יותר משונות מסתם restart.

אם כבר להאשים חומרה, אני הייתי מאשים זכרונות, הם הרבה יותר עדינים ופגיעים.

אבל - עד שלא צימצמת את כל האפשרויות, בדקת את כל החומרה שמחוברת לך ללוח, ובדקת את הלוח עם חומרה אחרת - אין לך שום אפשרות לדעת שדווקא הוא הבעייתי.

התכוונתי שם ש... הלוח עושה די בעיות לא רק אצלי ו.... אבל... שהוא לא עושה בעיות אז הוא מצוין זתומרת בזמן שהוא לא עושה בעיות אז הוא מצוין

פורסם

הבעיה היא הטוינמוס שיש לך ולא הלוח

אם כבר החלטת להחליף - אין עוד לוח טוב כמוהו (אני מניח שאתה רוצה להמהיר )

ה8RDA3 לא מיוצר יותר ומחליפו לא הגיע עוד וגם שעדיין לא נבדק כהלכה (לא קיבל תו האיכות ואמינות של עופר\פבל )

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא הטוינמוס שיש לך ולא הלוח

אם כבר החלטת להחליף - אין עוד לוח טוב כמוהו (אני מניח שאתה רוצה להמהיר )

ה8RDA3 לא מיוצר יותר ומחליפו לא הגיע עוד וגם שעדיין לא נבדק כהלכה (לא קיבל תו האיכות ואמינות של עופר\פבל )

קודם כל....

מי זה 8rda3 ומי זה המחליף שלו ומה אתה מדבר??....

לא הבנתי כלום בקיצור אתה אומר שאני יחליף את הטווימוס למשהו אחר... או....

אם הזיכרון השני לטווינמוס?

פורסם

תחליף את שני הזכרונות למשהו שהוא לא טוינמוס

סמסונג למשל יבטיח לך תאימות מלאה

(אנשים לא קוראים סקירות ) .

אני בספק שהלוח לא תקין \עושה בעיות.

פורסם
  • מחבר

תחליף את שני הזכרונות למשהו שהוא לא טוינמוס

סמסונג למשל יבטיח לך תאימות מלאה

(אנשים לא קוראים סקירות ) .

אני בספק שהלוח לא תקין \עושה בעיות.

אה או קיי תודה

אבל למה שאני יחליף את שניהם?!@??#@?!#

אם יש לי רק 1 שהוא טווימוס

פורסם

אני לא יודע מה השני

אמרתי תחליף ככה ששניהם לא יהיו טוינמוס ורצוי שהם יהיו זהים.

פורסם

זה אחד הלוחות הטובים של היום! ולהחליף אותו למשהו אחר זה ממש יהיה טימטום.

קודם כל כמו שרשמתי לך בתרד שלך. נסה לעדכן את הביוס. היו בתחילת הNforce2 מלא בעיות שנפתרו עם הזמן עם ביוסים חדשים.

ספק גם יכול לגרום לבעיות. תבדוק את המתחים. זה שיש לך Hec והוא מעולה יכול להיות שיש לו איזה בעיה שגורמת למתחים לא יצבים שגורמים לקריסת המערכת שלך

גם יכול להיות שהתזמונים שנתת יותר מדיי גבוהיים וזה גורם לבעיה הזאת. נסה להוריד את התזמונים ולבדוק מחדש.

אני כאחד שקנה אחד ומחכה למשלוח ועזרתי לאחד להרכיב את אותו לוח ולעדכן את הביוס לגירסא האחרונה. אז הלוח ממש יציב ועובד חלק! ולא עושה בכלל בעיות.

הEpox8rda3 זה הלוח של Epox שעובד עם Nforce 2! והשוני שלו מ8rda שיש לו תמיכה ב400FSB.

פורסם

תנסה לעבוד קודם כל רק עם סטיק אחד ותראה אם הבעיה נמשכת.

יכול להיות שהבעיה היא כתוצאה שאתה מערבב שני סוגים של זכרונות/שאתה צריך להנמיח קצת את הTIMINGS או להלעות את הREAD LATCH כדי להעלות את היציבות. אולי את המתח לזכרונות בNOTCH אחד.

פורסם

כפי שכולם פה אמרו, זהו לוח מעולה, ויהיה ממש פיגור להחליף אותו. לדעתי זה מה שאתה צריך לעשות:

1)לעדכן ביוס.

2)אם זה לא פותר את הבעיות,נסה להחליף את הזיכרונות, יכול להיות שיש בעיית תאימות בין הזיכרונות ללוח.

3)אם גם זה לא עוזר, תממש אחריות ותיקח NF7-SL חדש, לא כזה בעיה.

דרך אגב:

איזה בעיות בדיוק הלוח עושה?

פורסם
  • מחבר

כפי שכולם פה אמרו, זהו לוח מעולה, ויהיה ממש פיגור להחליף אותו. לדעתי זה מה שאתה צריך לעשות:

1)לעדכן ביוס.

2)אם זה לא פותר את הבעיות,נסה להחליף את הזיכרונות, יכול להיות שיש בעיית תאימות בין הזיכרונות ללוח.

3)אם גם זה לא עוזר, תממש אחריות ותיקח NF7-SL חדש, לא כזה בעיה.

דרך אגב:

איזה בעיות בדיוק הלוח עושה?

1 עשיתי את זה מזמן כבר ישר שקיבלתי אותו

2 אני יחליף מחר לסמסונג

3 לא נראה לי שהלוח פה הבעיה אבל אני יחליף את הזיכרון אם זה עדין לא יהיה טוב אז אני יחליף ספק ואם עדיין... אז אני יחליף ללוח חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים