עבור לתוכן

o.c ל פנטיום 3

Featured Replies

פורסם

אז כך חברים ,יש בידי מחשב פנטיום 3 ישן ,עם מעבד 650 mhz על סלוט 1 ,האם ניתן לבצע o.c בצורה סבירה עם מעבד כזה על לוח של ibm ?

אגב אם אני יצליך לעשות אני יצרף את זה לקבוצת hwbot שלנו וזה יוסיף נקודות כי לא הרבה עושים למעבדים ישנים ויותר כל לעשות תוצאה טובה (לפחות כך אמרו בשירשור פה ) .

פורסם

מה זה בדיוק "צורה סבירה" ;D ?

בכל אופן אתה מוזמן לבדוק אם יש לך האופציות שונות בביוס..או על גבי לוח האם (לרוב בעידן הP3 ומטה היה צורך בשינוי של גמפר על גבי הלוח אם על מנת לקבוע את הבאס)..

פורסם
  • מחבר

צורה "סבירה" זה לעבור את ה 800 mhz ,ואיי איזה עצבים אין לי כוח לחפש איזה גאמפר להוזיז כי אפילו אין לי את החוברת של הלוח :kopfpatsch:

אין לי בעייה לבצע את הo.c (יש לי מספיק ניסיון ) הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק עם לוחות של ibm מאפשרים זות (אגב זה ציפסט i440bx/zx ) ואני לא יודע עם מעבדי slot 1 טובים בo.c כמו האח PGA370 .

פורסם

מה בדיוק ייתן לך OC ל- P3?

לאחי יש P4 2.0GHZ והוא זז כמו צב דרוס, אז P3?

סתם שואל...

שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

סתם לכיף ,אולי ניגרום לו להריץ כמה מישחקים ישנים וגם אפשר כך לשפר את ניקוד קבוצת ה hwbot של האתר .

פורסם
  • מחבר

טוב אני מקפיץ (עבר כמעט יום שלם מהעודה הקודמת) ,חברים ניסיתי להיכנס לביוס ואין שם שום הזכור להגדרות שקשורות לo.c ,ניסיתי לעשות גם דרך set fsb אבל זה לא הלך .

taotao אמרת שיש איזה גמפר על הלוח ,אבל יש בו מיליונים כאלה ואין לי את החוברת אז אני לא יודעה מאיפה להתחיל בכלל.

בקיצר help

פורסם

תנסה לחפש ברשת לפי הדגם של הלוח משהו.

אני דיי בספק שעל לוח של מחב מותג יהיו אפשריות של OC.

פורסם

מה בדיוק ייתן לך OC ל- P3?

לאחי יש P4 2.0GHZ והוא זז כמו צב דרוס, אז P3?

סתם שואל...

שבוע טוב.

צב דרוס, אהבתי את הדימוי. :lol:

בכ"מ, התוכנה CPU-Z לא רושמת לך את דגם הלוח אם? ::)

פורסם

אתה יכול לנסות גם לבדוק על גבי הלוח אם..בדרך כלל רשום ליד מעיין קיצורים כמו FSB/BUS וכו..

כמו כן תבדוק בCPU-Z מה הדגם..ותעדכן אותנו.. ;D

פורסם
  • מחבר

אז זה הוא שזו הבעייה ,אני לא יודע איזה לוח זה ,ב cpuz רשום רק את ה ציפסט וכמה מיספרים וכאשר רשמתי את המיספרים האלו בגוגל זה הביא אותי לדף שבו מופיעה השרת הזה למכירה (המחשב הזה זה שרת ממש ישן של ibm ),מכך הגעתי למסקנה שהלוח הזה הוא לוח OME שמיוצר ספישל בשביל השרת הזה ועוד שרתים של ibm (כמו הלוחות שיש למשל בdell xps וכו).

taotao : אני ינסה לחפש טיפה שטויות על הלוח אבל זה קצת קשה כי זה גם לוח מוזר (לוח שאפשר לנתק לשתיי חלקים ,ואחד מורכב ב90 מעלות ללוח השני מתחת לספק כוח ,בקיצור משהוא הזוי :screwy:)

אגב יש איזה switch קטן כזה על הלוח עם כמה מתגים קטנים ,לא יודע מה הוא עושה אבל אני חושד בו

12312313133.th.jpg

משהוא דומה למה לswitch הזה ,מישהוא יכול לשפוך אור על הנושא ?

פורסם

הו אמחולק לשנים כי כמו שציינת הוא שייך לשרת..מה שאומר שהוא היה מותקן בתצורות U (מארזים שוכבים בRACKים)..ולכן התצורה הזו..

ובהחלט אפשרי שהDIP SWITCH שהבאת תמונה שלו..הו זה שמאפשר שינוי של באס וכו..אבל זה כבר מצריך את החוברת של לוח האם..

על מנת למצוא את ה"קומבינציה" הנכונה..כמובן שזה רק השערה..היו לוחות כאלו פעם..יכול להיות שהDIP SWITCH עושה משהו אחר..

פורסם
  • מחבר

זהו גם אני לא בטוח , מזיכרון אני יודע שפעם בחלק מהלוחות הייתה צריך לבחור בסוויטץ דומה את תדר המעבד (יענו עם המעבד מעל 500 mhz אז מתג כך וכך צריך להית on \off ,אבל אני לא בטוח ) ,אני ינסה ברשת אולי לחפש את החוברת של השרת אולי יש את זה איפה שהוא ,למרות שניראה לי מוזר שבלוח שרתים יהיה קטגוריה של אוברקלוקינג .

מחר אני יעדכן עם תמונות של הcpuz ואולי גם של הבפנים של המארז והלוח .

בכל מיקרה כל עזרה מיתקבלת מראש ,תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים