עבור לתוכן

המחשב מרסטרט את עצמו

Featured Replies

פורסם

כפתור ימני על MY COMPUTER.

לבחור properties

ללכת ללשונית advanced

לבחור שם את startup and recovery - settings

להוריד את הV שליד automatic restart.

זה לא יפתור לך את הבעיה אבל תקבל (אם זו לא בעיית חומרה ישירה, כמו למשל מעבד שמתחמם) מסך כחול במקום אתחול אוטומטי של המחשב, אולי מה שיהיה רשום שם ייתן כיוון לגבי הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

כפתור ימני על MY COMPUTER.

לבחור properties

ללכת ללשונית advanced

לבחור שם את startup and recovery - settings

להוריד את הV שליד automatic restart.

זה לא יפתור לך את הבעיה אבל תקבל (אם זו לא בעיית חומרה ישירה, כמו למשל מעבד שמתחמם) מסך כחול במקום אתחול אוטומטי של המחשב, אולי מה שיהיה רשום שם ייתן כיוון לגבי הבעיה שלך.

תודה רבה לכם על העזרה עשיתי את זה אבל שכחתי לומר משהו קטן את כל הארורים האלה שיש לי (יעני רסטרטים) הם לפני שהווינדוס עולה לא באמצע או אחרי יעני כשהמחשב עדיין בקטע של הטעינה והדוס והכל ...

ובקשר לשאלה שלך לא אין רטיבות ואין שום דבר...

פורסם

זה משהו אחר לגמרי...

מתי?

לפני הPOST (הצגת המידע על החומרה)? תוך כדי? אחריו? לפני הספירה של הזיכרון? בזמן הבדיקה של ההארדיסקים? בזמן הבדיקה של כתובות הIRQ? לפני הלוגו של וינדוס? אחריו?

מחוברים לך כרטיסי PCI כלשהם? ניסית לנתק אותם?

ניסית להעביר את הזיכרון מקום? אם מחוברים לך שני זיכרונות, ניסית להוציא כל אחד מהם בנפרד ולעבוד רק אם אחד, אולי אחד מהם דפוק?

כרטיס המסך מחובר כמו שצריך? תפוס עם התפס של הAGP? (אני חושב שכבר שאלתי את זה).

ניסית איזשהו סוג של OC?

אחרי שהתקנת את המחשב, העלת בBIOS את הOPTIMIZED DEFAULTS?

כוננים מחוברים 100% כמו שצריך?

כשהרכבת את הHSF, לא ברח לך במקרה המברג ופגע בלוח?

יש לך מאוורר על כרטיס המסך? הוא עובד כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

זה משהו אחר לגמרי...

מתי?

לפני הPOST (הצגת המידע על החומרה)? תוך כדי? אחריו? לפני הספירה של הזיכרון? בזמן הבדיקה של ההארדיסקים? בזמן הבדיקה של כתובות הIRQ? לפני הלוגו של וינדוס? אחריו?

מחוברים לך כרטיסי PCI כלשהם? ניסית לנתק אותם?

ניסית להעביר את הזיכרון מקום? אם מחוברים לך שני זיכרונות, ניסית להוציא כל אחד מהם בנפרד ולעבוד רק אם אחד, אולי אחד מהם דפוק?

כרטיס המסך מחובר כמו שצריך? תפוס עם התפס של הAGP? (אני חושב שכבר שאלתי את זה).

ניסית איזשהו סוג של OC?

אחרי שהתקנת את המחשב, העלת בBIOS את הOPTIMIZED DEFAULTS?

כוננים מחוברים 100% כמו שצריך?

כשהרכבת את הHSF, לא ברח לך במקרה המברג ופגע בלוח?

יש לך מאוורר על כרטיס המסך? הוא עובד כמו שצריך?

חחחחחח גבר אני לא יודע זה לא ממש באותו מקום ויש לי כל מה שאמרת ולא לא פגע המברג בלוח...

פורסם
  • מחבר

חברה!!!

הנה בזכות ההוא שאמר לי לבטל את הv רשום לי מה הבעיה...

STOP: c0000218 {Registry File Failure} the registry cannot load the hive[file] \SystemRoot\System32

\Config\Defualt

Or ir log or altenative

it is corrupt,absent,or nor writeable

פורסם

נדפק לך קובץ REG שצריך אותו בשביל להעלות את המערכת. לא ניראה לי שאפשר לתקן את זה סתם ככה מהדוס...

אני חושב שאם תתקין מחדש את הוינדואס על התיקיה של וינדואס שיש לך עכשיו הבעיה תיפתר. בלי לפרמט או משהו כזה

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שנדפק כי הווינדוז עולה פעם לא 5 פעמים כן פעם לא 5 כן..........

פורסם

אני במקומך הייתי ישר מתקין את הוינדואס מחדש...

לי אין כוח להתכופף בגלל כל גחמה שיש לוינדואס אז אני ישר מתקין חדש... עובד חודש כמו שצריך ואז כשזה עושה עוד פעם בעיות אני מתקין מחדש...

פורסם

נסה לעדכן את הביוס לגירסא האחרונה.

פורסם

חפש את השם המדוייק של הERROR הזה בknoladge base של מיקרוסופט, תתפלא באיזה דרכים מוזרות אפשר לתקן דברים בוינדוס.

אם אתה לא מוצא, או מסתבך, או בא לך להתנסות קצת בשחזורי רגיסטרי - נסה את שיטת התיקון הבאה |(רוב הסיכויים שזה חלק ממה שיופיע לך באתר של מיקרוסופט) -

רקע:

ישנה ספריה c:\windows\system32\repair בספריה הזו יש קבצי רגיסטרי בסיסיים של וינדוס למטרת תיקון רגיסטרי, עקרונית אתה אמור להשתמש בהם בצורה זמנית עד שתתקן את הקובץ המקורי, אבל לפעמים אפשר להשתמש בהם לשחזור, מקסימום להתקין כמה תוכנות שוב כי הן איבדו את ערכי הרגיסטרי שלהן.

דרך התיקון:

הקובץ שהוא מודיע לך שדפוק מופיע בספריה c:\windows\system32\config ונקרא default.(אחד מחמשת קבצי הרגיסטרי).

אתחל את המחשב מהCD של XP ובחר REPAIR כדי להכנס לRECOVERY CONSOLE (בכל דרך אחרת אין לך גישה לקבצים של הרגיסטרי).

קודם כל, נבצע גיבוי לקובץ הרגיסטרי הישן, כך שתוכל להחזיר אותו במקרה וזה לא עובד -

כנס לספריה c:\windows\system32\config ושנה את השם של default ל default.bak

אז תעתיק את הקובץ default שנמצא בספריה c:\windows\system32\repair לספריה c;\windows\system32\config.

אתחל את המחשב.

שחק עם המחשב קצת, בדוק אם יש לך אתחולים, בדוק אם כל הפונקציות של וינדוס עובדות לך.

תודיע לנו מה קרה.

אם זה לא מסדר בעיות, רק גורם לאחרות, כדי לשחזר את הרגיסטרי הקודם שלך -

אתחל שוב את המחשב לRECOVERY CONSOLE, מחק את c:\windows\system32\config\default ושנה את השם של default.bak בחזרה לdefault.

תאתחל והכל יחזור למצב הקודם.

פורסם

מה נסגר הצלחת?

אם לא גם לי היה בעיה בדיוק בדיוק כמו שלך וזה היה הספק בסוף...

פורסם
  • מחבר

מה נסגר הצלחת?

אם לא גם לי היה בעיה בדיוק בדיוק כמו שלך וזה היה הספק בסוף...

גבר חחח מה שאתה אומר פה זה חיים ומוות בשבילי אתה בטוח שהיה לך אותם בעיות.????

אם כן אני יחליף את הספק...

פורסם
  • מחבר

או קיי חברה הגעתי להחלטה....

אני יחליף את הזיכרון לסמסונג (יש לי טווינמוס)

אם עדיין יהיה בעיות אני חליף את הספק שלי...(יש לי HEC 300)

יש לכם הצעות לספק מצוין?

פורסם

בטח בדיוק אבל לא ממליץ לך להחליף זכרונות קודם אלא קודם תנסה ספק (תקח מחבר גם אם זה ג'נרי גם לי יש) ואם זה לא הספק אז תנסה זכרונות.

לי היה כל לבדוק כי יש לי נגישות למעבדת מחשבים תמיד אם יש לך משהו דומה גם תנסה...

פורסם
  • מחבר

הנה הוצאתי את הזיכרון הטווינמוס שהרבה אמרו שיעשה לי בעיות על הלוח הזה... ואני כבר יום וחצי בלי בעיות במחשב.... אני מקווה שזה זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים