פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים שלום קניתי מחשב חדש מיזגזג האלופיםופשוט... אני הרכבתי ראותו בעצמי בקיצור לפעמים זה לא כל כמה זמן בתדירות ..אלא כל כמה זמן שבא לו המחשב עושה רסטרט והנה כמה דברים שנראה לי שתצטרכו לדעתCpu temp 41-43cpu AmdXpBarton2500mb Abit Nf7 SLחברה המחשב פצצה!!!אז בבקשה תנסו לעזור כי זה הדבר היחיד שמבעס אותי...
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הייתי אומר זכרונות - אבל היית אמור לראות תקלות נוספות.ספק לא נשמע סביר - אבל איזה ספק זה בכל-זאת ?אני מקווה ששללנו את הוירוס החדש - סליחה על הזלזול מראש ;Dסיכוי גבוה ללוח בעייתי....
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים קודם כל בטל ב - my computer (right click) -> properties -> startup and recovery את הV ליד automatic restart (בהנחה שיש לך XP כמובן).אז, תקבל מסך כחול במקום אתחול אוטומטי ואולי יהיה לך יותר מידע לגבי הסיבה.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר 1 הוא לא נותן הודעה פשוט עושה רסטרט2 רשמתי כבר איזה לוח יש לי וזיגזג אמרו לי שהוא בעייתי קצת אבל כשהוא פועל אז הוא לוח מצוין3 הספק שלי הוא hec 300 מה כבר יכול להיות הבעיה איתו או עם הזכרונות?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים 1 הוא לא נותן הודעה פשוט עושה רסטרט2 רשמתי כבר איזה לוח יש לי וזיגזג אמרו לי שהוא בעייתי קצת אבל כשהוא פועל אז הוא לוח מצוין3 הספק שלי הוא hec 300 מה כבר יכול להיות הבעיה איתו או עם הזכרונות?תתפלא אבל יש המון בעיות עם הספק הזה משום מה......עם הזכרונות עלולה להיות בעיית תאימות - לטווינמוס למשל יש "רשימה שחורה של לוחות" ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר תתפלא אבל יש המון בעיות עם הספק הזה משום מה......עם הזכרונות עלולה להיות בעיית תאימות - לטווינמוס למשל יש "רשימה שחורה של לוחות" ;D\]חחחחחחחחחחח יש לי באמת טווינמוס... אתה אומר שהוא עושה בעיות עם אחרים?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים וירוס - לא. ספק - לא. הייתי ממליץ לך לבדוק שני דברים: א) האם מרחת כראוי את המשחה הטרמית. ב) זה קורה הרבה מאוד פעמים. פתח את המארז והעבר את ידך מהצד התחתון של הלוח. אם תרגיש ברטיבות - זו הסיבה ללא כל ספק. עריכה: לגבי הזיכרונות. אכן מומלץ שתערוך בדיקה עם התוכנה MemTest. אני זוכר שבעבר היה באתר של Abit אי המלצה על זיכרונות TwinMos ללוחותיהם. למרות זאת, לחבר שלי יש לוח NF7 של Abit, יחד עם זיכרונות TwinMos ולא קרתה לו עוד אף בעיית תאימות :
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר חברה נראה לי שאני ינסה לעשות Trade In עם הלוח (בטוח שזיגזג יסכימו)וגם על הזיכרון 256 שלא ידוע של מי החברה... (לא קנוי מהם)
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים \]חחחחחחחחחחח יש לי באמת טווינמוס... אתה אומר שהוא עושה בעיות עם אחרים?יאיר צודק - תריץ את MEMTEST ותבדוק לשגיאות.אגב , גם אם תמצא שגיאות זה לא אומר שהזכרון דפוק בהכרח אולי זו תאימות בלבד.אם לא תמצא שגיאה - נסה להחליץ תושבת לזכרון.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר יאיר צודק - תריץ את MEMTEST ותבדוק לשגיאות.אגב , גם אם תמצא שגיאות זה לא אומר שהזכרון דפוק בהכרח אולי זו תאימות בלבד.אם לא תמצא שגיאה - נסה להחליץ תושבת לזכרון.שםגכי983ט/490786ט-8073429ה ומה לעשות?!@?#?!@#"להחליץ" מה זאת אומרת?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר אני לא ידוע איפה אתה מתכוון TomBאני לוחץ כמו שאמרת וזה מגיע לי לSystem Propertis
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.