פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים שלום,יש לי בעיה עם ה APG שלי הלוח M שלי תומך ב APG X4 וגם הכרטיס מסך תומך בזה, אבל בכל תוכנה שבודקת את המחשב (AIDA) וגם בDRIVER של כרטיס המסך נתון כי הכרטיס משתמש ב APG X 2.איך אפשר לשנות את זה שיהיה 4????לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את זה.הכרטיס מסך הוא GF 2 MX 64MBלוח אם:ECS p4 vxmsCHIPSET של VIA .תודה מראש.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אצל ATI בדרייברים יש אפשרות לשנות, חפש אצלך.גם אצלי בביוס {אני בטוח שגם בלוחות אחרים} קיימת אפשרות בשם agp X4 mode תוודא שהיא על enable. {אולי יש לה שם אחר בביוס שלך}.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר למה אני לא אקבל שיפור בביצועים?!ולמה אני לא צריך לתקן?זה אמור להעלות את הביצעוים באופן משמעותי
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר עידכנתי את הDRIVER לפני זה, זה לא עוזר.בביוס הוא נותן לי לשנות את הAPG רק ל 1 או2 ו 4 אין, אבל בדקתי והלוח תומך ב4 וגם כרטיס המסך.אולי כדי לעדכן את הביוס??
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים אם קיימת גרסה חדשה של ביוס כדאי שתעדכן , בלי שום קשר .- למרות שיכול להיות שזה יעזור לבעיה הקטנטונת ...
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים בונה ! אנשים נראה לי שעיבדתם את הראש ! GeForce2 MX 400 לא תומך בAGP4X מה אתם חסרי מוח ??? וגם אין סיכוי שיש לך כזה כרטיס שתומך ב4X אין סיכוי קלוש !
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר כתוב על הקופסה של הכריטיס שהוא תומך 4, בתוך חוברת ההדרכה כתוב שתומך, אז איך יכול ליהיות שזה לא תומך?! ???
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים שיפור בביצועים לא תקבל כיוון שגם קצב התעבורה של AGP X2 הוא די והותר עבור כרטיס כה חלש.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר אבל אם אני רוצה להכליף לכרטיס יותר טוב אז אני בבעיה, בגלל זה אני רוצה למצוא מאיפה באה הבעיה.ולדעתי זה יוסיף ביצועים, וגם למה לא לנצל את כל מה שהכרטיס יכול לתת?
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים גם לי זה היה ככהאצלי הוא פעל על x2 למרות שהוא בפירוש x4עברתי לכטיס יותר חדש וזה כן תומך ב x4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.