עבור לתוכן

שאלה לגבי מסכי LCD של סמסונג!!

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם:

T220

2253BW

2243BW

ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה?

ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה!

תודה

פורסם

הסיבה לכך היא בעיקר הארגונומיה המתקדמת בהרבה. ואיכות מסך כללית טובה מאד.

פורסם
  • מחבר

כלומר אתה אומר ללכת עליו בראש שקט מכל הבחינות?

פורסם

אם אתה מחפש מסך TN 24", ולא ממש ממש חשוב לך HDMI אז כן...

פורסם

טוב כמו שאפשר לקרוא בנושא אחר פתחתי אני מאוד מרוצה מ2243BW לדעתי גם שהוא לא נראה מצועצע כמו הT220 הוא גם בעל ארגונומיה רצינית ולא סתם PIVOT ובפנדס הוא עולה 780 ש"ח (שיט כשהזמנתי אותו הוא עלה 900 והמחיר ירד גם לי ) עריכה זה היה לפני מע"ם זה עלה 900 בכל אופן...

פורסם
  • מחבר

טוב בסופו של דבר קניתי היום 2253BW וכרגע הרכבתי אותו.נראה טוב אבל העין עדיין לא מתרגלת פשוט הוא נורא בהיר.וגם בכיוונים שלו לא ממש הצלחתי להגיע לתמונה שתסדר לי את העין,כנראה זה עניין של זמן עד שמתרגלים.

פורסם

הורדת את הבהירות?

פורסם
  • מחבר

כן הורדתי אבל עדיין יש קצת איזה טשטוש בכיתוב והמסך כחול כזה ולא בצבעים טבעיים לגמרי,יכול להיות שנגעתי באחת ההגדרות ואני לא זוכר איזו בכל מקרה איך לכוון אותו למצב אופטימלי ונעים לעין? ואני יודע שיגידו שכל אחד צריך לכוון איך שהוא רגיל.בהחלט קשה לי להתרגל אחרי מסך 17 פתאום לגודל כזה.

פורסם

היית צריך לקנות 2243 :. אני עברתי אליו ממסך 15 ינטש של לפטופ והוא מצויין אחרי שעה של שימוש לא יכול לחכות לקבל את המחשב שהוא יחובר אליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים