עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תגידט יש מצב שהתולעת החדשה גורמת לעוד בעיות חוץ מלכבות את המחשב?

Featured Replies

פורסם

בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט)

כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת....

לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה...

מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?

פורסם

קודם כל ילדון תעבוד על השגיאות כתיב שלך....

דבר שני הפרצה היא כמו כל פרצה אחרת....פרצה באבטחה שמאפשרת גישה כלשהי לא מאושרת למחשב...

הפרצה הנוכחית אומנם לא הסבה נזק...אך מי שרצה יכל להשתמש בפרצה כדי לחדור למחשב שלך או לשאוב מידע ממך או כל דבר אחר....

זה בהחלט היה עוזר לקראקרים שונים....

בכל אופן לא פירטת מה הבעיה לכן אני לא יכול לקבוע וכך גם אף אחד מה קרה ועל ידי מה זה נגרם

פורסם

כן זה לפעמים קורה אחרי פגיעה של תולעת או וירוס. זו סיבה מצויינת להתקין WIN מחדש ולנקות את המחשב משטויות.

נ.ב. - למי שכתב לפני - בחור צעיר : אתה כנראה חדש פה בפורום ולא יודע שאנחנו לא ציינים לחברי הקהילה את השגיעות כתיב שלהם.

דבר ראשון זה פוגע באדם שכותב - אולי יש לו בעית לימודים, או שהוא כתב מהר ולא שם לב.

אל תעשה את זה בעתיד ילדון !

פורסם
  • מחבר

LOL לא מאמין שיש לי כל כך הרבה טעויות!! אולי זה בגלל שאמא שלי שמה לי פולידין ששרף לי בגב באותו זמן שרשמתי את זה....

בכל מקרה הבעיה היא האטה של המחשב...בעקרון שאלתי אם יש עוד בלגן שהתולעת יכולה לעשות...?

ו-udicol

קראתי אבל לא ממש עזר לי....מייקוסופט בטח ביקשה את זה בשביל שלא תתיקף...וגם לא היה מדובר שם על בעיות אחרות....

עריכה-

ותודה על ההגנה SOLIDUS SNAKE

זה באמת מבאס מה שהוא אמר...בכל מקרה אני בן 16...וכן יש לי בעית שגיאות כתיב...מה שמוזר בה זה שאני יודע לכתוב את כל המלים...

וטעיות קוראות רק שאני רושם או מקליד מהר...בעיקר שאני מקליד...מוזר

פורסם

כנס לתיאור של התולעת באתר SYMANTEC, יש שם את כל המידע שאתה צריך.

אם אני זוכר נכון היא לא פוגעת במידע שעל המחשב.

בעיקרון ההאטה נובעת בעיקר מזה שהתולעת סורקת כל הזמן לכתובות IP נוספות שהיא יכולה להתפשט אליהן.

פורסם

כן זה לפעמים קורה אחרי פגיעה של תולעת או וירוס. זו סיבה מצויינת להתקין WIN מחדש ולנקות את המחשב משטויות.

נ.ב. - למי שכתב לפני - בחור צעיר : אתה כנראה חדש פה בפורום ולא יודע שאנחנו לא ציינים לחברי הקהילה את השגיעות כתיב שלהם.

דבר ראשון זה פוגע באדם שכותב - אולי יש לו בעית לימודים, או שהוא כתב מהר ולא שם לב.

אל תעשה את זה בעתיד ילדון !

אני חצי שנה באייץ' דאבל יו פשוט נמחק לי הרישום הודעות...בכל מקרה אם זה פגע בך רועי אני מצטער...אבל פשוט חושכות עיניי לגביי שגיאות כתיב וילדים בגילנו שלא יודעים לכתוב...

בכל מקרה אני מצטער וסוליד סנייק צודק ואני לא אחזור על זה

פורסם

התולעת מכבידה על המחשב בחיפוש אחרי כתובות IP להתקפה וכנראה שהיא גם מבצעת תקיפת DOS על מיקרוסופט, אבל ברגע שמעיפים אותה לא נשאר זכר ואין צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (אני מדבר על זו ספציפית, לא חסרות תולעים שבאמת עושות נזק).

פורסם
  • מחבר
אני חצי שנה באייץ' דאבל יו פשוט נמחק לי הרישום הודעות...בכל מקרה אם זה פגע בך רועי אני מצטער...אבל פשוט חושכות עיניי לגביי שגיאות כתיב וילדים בגילנו שלא יודעים לכתוב...[/quote]

שמע אבל לצערנו יש ילדים שזה פשוט קורה אצלהם...זה מן דיסקלציה קלה מאוד....בכל מקרה זה לא קשור לאינטילגנציה...כי עם כל השגיאות כתיב שלי...הממוצע שלי בכיתה י' היה 96... אני בגרות מורחבת (אלקטרוניקה פיזיקה ומחשבים) 37 יחידות שזה הכי הרבה שאפשר...לפחות אצלנו זה הכי הרבה שאפשר...

חחח אולי אני מתלהב קצת אבל זה רק להראות לך שילדים בגילנו עם שגיאות כתיב גם יכולים להיות חכמים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.