עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים(לא הכי כבדים) -עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4

כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים

פורסם

נא להיסגר על התקציב ולהכניס אותו לכותרת.

פורסם

אני לא ממש מבין גדול במחשבים ניידים אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שלי יש T400 והכרטיס מסך שלו זה כרטיס מסך הכי חלש שקיים לנייד (חוץ מכרטיס מסך מובנה), ו WOW רץ לי על 17FPS עם Addons ו 20FPS בלי Addons אז אני חושב שכל מה שיש לו איזשהו כרטיס מסך יכול להריץ אותו.

כמו כן אני גם משחק עליו TF2 ו L4D ככה שאני חושב שאתה יכול להסתדר עם כל דבר, הייתי נורא ממליץ על SL500 של לנובו אבל אני לא בטוח זה יעמוד בתקציב אם כן אז.

פורסם

אני לא ממש מבין גדול במחשבים ניידים אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שלי יש T400 והכרטיס מסך שלו זה כרטיס מסך הכי חלש שקיים לנייד (חוץ מכרטיס מסך מובנה), ו WOW רץ לי על 17FPS עם Addons ו 20FPS בלי Addons אז אני חושב שכל מה שיש לו איזשהו כרטיס מסך יכול להריץ אותו.

הכרטיס שלך הוא ATI 3470? לא הייתי אומר שזה "הכי חלש לנייד". ואני די מופתע ש-WOW רץ כ"כ גרוע. סה"כ לא מדובר במשחק חדש בשום קנה מידה.

פורסם

wow אחרי expansion האחרון הם שינה את מנוע התצוגה, וכן אני דיברתי על מרכזי ערים בולטים וריידים ולכן זה ממש לא גרוע.

והכרטיס מסך אני לפחות חושב הוא מהסדרות החלשות, אבל מהחדשות. עוד פעם אני לא מבין גדול במשחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים