עבור לתוכן

התלבטות בין GTX260 לHD4870 [עד 850-900ש"ח]

Featured Replies

פורסם

שלום, טרם קנייה בעוד כשבוע וחצי אני עדיין לא סגור על הכרטיס, אני רוצה להשאר במסגרת ה850-900 ש"ח מאחר והתקציב מצומצם ויש לי עוד ספק וסטיק של 2GB לקנות...

חשבתי על GTX260 FREEZER X2

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723

מול ה- PALIT DUAL SONIC HD4870

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1481

והאם שווה להשקיע בגרסאת ה-1GB של 4870 במקרה והרז' בה אני משחק היא 1680*1050?

-שאלה נוספת, האם יש טעם בקניית GTX260 עם קירור בסגנון קרור סטוק במקום הקרור המשופר? (הרי קירור הסטוק לא מעיף אוויר אל תוך המארז אלא החוצה)

פורסם
  • מחבר

יש לי גם את IQPC, אצליהם יש ;D

פורסם

הפאליט יותר טוב מ192SP

פורסם

אין ממש צורך בגרסת ה - 1GB לרזולוציה הזאת אבל במחיר הזה (רק 75 ש"ח הבדל כמובן שעדיף לקחת אותה).

ה - HD4870 SONIC 1GB הוא ההכי משתלם בתקציב, לך על ה - GTX 260 רק אם אתה מתכנן OC גבוה.

פורסם
  • מחבר

1.נתקלתי בשמועות פה ושם על הבדלי איכות תמונה/איכות AA בין ATI לNVIDIA, עם העדפה ניכרת לכרטיסי ATI באספקט הזה, האם זה נכון?

2.האם הגיוני לצפות להבדל ביצועים כלשהו בין 512 ל1GB ברז' 1680*1050? אני לא מתכנן לשדרג מסך עד קניית מחשב חדש לגמרי בעוד כמה שנים בכל מקרה.

3.נתקלתי גם בשמועה שגרסאת ה512 של ATI הינה שונה מגרסאת ה1GB כשבגרסאת ה1GB ישנו זכרון שונה אם אני לא טועה, מיתוס או עובדה?

4.האם משתלם יותר לעשות OC לכרטיס של NVIDIA או לקנות את הכרטיס של ATI שבא מומהר מהמפעל עם סוויטצ' ה"טורבו" ולא לגעת בתדרים?

5. ואחרון חביב;D האם יש העדפה כלשהי לאחד מבין הכרטיסים בנוגע לחימום המארז? הרי שכרטיסי ATI ידועים כחמים הרבה יותר, האם יש לצפות לכך שהרכיבים שלי יהיו חמים יותר עם הכרטיס הנ"ל מאשר עם הכרטיס של NVIDIA?

תודה :xyxthumbs:

פורסם
5. ואחרון חביב;D האם יש העדפה כלשהי לאחד מבין הכרטיסים בנוגע לחימום המארז? הרי שכרטיסי ATI ידועים כחמים הרבה יותר, האם יש לצפות לכך שהרכיבים שלי יהיו חמים יותר עם הכרטיס הנ"ל מאשר עם הכרטיס של NVIDIA?

יש לך generatic case?

אוי ויי..

אם יש לך מספיק מרווח במארז זה לא אומר לקרות

הכרטיס שלי(4850) בזמנו הגיע ל- 120 מעלות ולא היתה עלייה טמפ' דרמטית בחלקים אחרים

אבל זה תלוי עד כמה מרווח יש לך במארז, וגם תנועת האוויר במארז דיי חשובה.

ואם אתה לא עושה OC למעבד יהיה לך צוואר בקבוק

פורסם

1. לא.

2. הגיוני.

3. לא שמעתי על זה בכלל, ככה שזה אפילו לא מיתוס לדעתי.

4. GTX 260 (בין אם זה 216SP או 192SP כי זה לא ממש משנה) ב - OC גבוה (כמו 700/1500/2450 למשל) יהיה חזק יותר מה - HD4870 SONIC וברמה של HD4890/GTX 275 (אפילו כשהם ב - OC מסויים, ה - HD4890 מן הסתם יהיה עדיף אחרי OC גבוה אבל GTX 275 מומהר לעומת GTX 260 מומהר עד המקסימום ייתנו ביצועים דומים מאד כי הם מגיעים לתדרים דומים יחסית והבדלים האחרים ביניהם פחות באים לידי ביטוי).

5. אני לא חושב שזה משמעותי מדי אבל אם זה מדאיג אותך אז הייתי לוקח GTX 260 עם קירור רגיל, כמו זה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24619

גופי הקירור המשופרים שמקררים טוב יותר, כמו בפאליט סוניק וב - INNO3D ועל ה - GIANWARD GTX 260 GS לא מוציאים את האוויר החם מחוץ למארז).

פורסם
  • מחבר

תודה, כן יש לי מארז ג'נרי כמו שאחד כאן שאל, אבל הוא די ריק עם MATX, ALPINE 7 PRO, הארד דיסק יחיד ששוכב בכלל על ה"רצפה" של המארז מול המאוורר הקדמי וDVD-RW אחד, וכביכול אין לי את הHDD CAGE כמו שיש בד"כ במארזים כי אין צורך וחבל על המקום שזה תופס ועל האוויר שזה חוסם. ;D

יש מעל ומעבר מרחב במארז, כל כרטיס מסך יכנס גם בTRI SLI אם היה לי לוח אם כזה ::)

סביר להניח שאלך על GTX260 מכיוון שעם קירור כזה - פשע לא לעשות OC, מה גם שתמיד הייתי קונה NVIDIA :cool2:

פורסם
תודה, כן יש לי מארז ג'נרי כמו שאחד כאן שאל, אבל הוא די ריק עם MATX, ALPINE 7 PRO, הארד דיסק יחיד ששוכב בכלל על ה"רצפה" של המארז מול המאוורר הקדמי וDVD-RW אחד, וכביכול אין לי את הHDD CAGE כמו שיש בד"כ במארזים כי אין צורך וחבל על המקום שזה תופס ועל האוויר שזה חוסם. Grin

יש מעל ומעבר מרחב במארז, כל כרטיס מסך יכנס גם בTRI SLI אם היה לי לוח אם כזה Roll Eyes

אז מצויין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים