פורסם 2009 במאי 2216 שנים שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמהלמי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים(הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts)אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשרעכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה)ואין לי גישה לערוך את הקובץשאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו(יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?)תודה רבה לכםאגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים באמת שלא היה צורך להסביר מה זה. לגשת אליו מחוץ למערכת הפעלה אולי? לא יצא לי לבדוק את זה עם מערכת ההרשאות של NTFS אבל שווה לבדוק.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר אז זהו.. ששכחתי לציין שאני חייב לעשות את זה עם המערכת הקיימת, משמע אסור לחבר כל התקן אחר כמו dok עם לינוקס או משהו לדעתי חייב להיות פיתרון אולי רשומת registry? שוב תודה
פורסם 2009 במאי 2316 שנים אין פה קשר לרגיסטרי כי מדובר סה"כ על קובץ בetc (רעיון שנגנב מיוניקס).מה הבע לעשות בוט מהתקן חיצוני?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר זה מחשב ישן ללא כונן CD וללא USB ואני ממש לא מתכוון לפרק אותו (לא שאני לא יכול... פשוט אסור לי)
פורסם 2009 במאי 2316 שנים השאלה היא אם מדובר באמת בבעיית הרדאות או תהליך שנועל את הקובץ.זה מחשב עד כדי כך עתיק שאין לו כונן אופטי או שפשוט הוא הגיע בלעדיו?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר הרשאות... הקובץ עצמו זה בסך הכל מסמך טקסט (ללא סיומת) שממנו נלקחים הפרמטרים (מעין קובץ config בלינוקס?)ככה שזה רק הרשאות..
פורסם 2009 במאי 2316 שנים אני יודע מה זה קובץ host אם זאת בעיית הרשאות אז אין הרבה מה לעשות חוץ מלאפס סיסמאת administrator עם Live cd שיעבוד עם כונן אפטי כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.