עבור לתוכן

קיבלתי עם הנייד החדש סוללה כמעט מלאה, זה תקין?

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום הטענתי את הסוללה בפעם הראשונה. בחנות אמרו לי לחכות 12 שעות בהטענה ראשונה, אבל לי היה רשום כבר בהתלחה שהסוללה כמעט מלאה (96%), ותוך זמן קצר קיבלתי הודעה שהיא מלאה לגמרי.

הסוללה היתה קצת מאובקת ואני חושש שאולי קיבלתי מוצר יד 2... בקיצור, האם זה נורמלי שקיבלתי כך את הסוללה או שהיא אמורה להיות ריקה לגמרי??

פורסם

רוב הניידים שאני מכיר מגיעים עם מע' הפעלה מותקנת "כמעט עד הסוף" (יש כמה הגדרות כגון שפה שלא ניתן לשנות אח"כ) שמשאירים לך לבחור, אם ביקשת שיכינו לך את המחשב ותקבל אותו "מוכן מהקופסא" אז זה אומר שהשתמשו במחשב (תקרא לזה משומש אם אתה רוצה).

פורסם
  • מחבר

המחשב אכן הגיע עם ווינדוס מותקן כמעט עד הסוף, אבל זה אומר שבהכרח שמו את הסוללה בזמן ההתקנה? (דרך אגב, כמה שעות המחשב אמור להיות דלוק בכדי שיגיע ל- 96% בסוללה? מדובר בסוללה של 6 תאים).

קיבלתי את המחשב עם פיקסל שרוף ובגלל זה אני קצת חושד...

פורסם

בניגוד למה שהיה מקובל בעבר, כיום מוצרי אלקטרוניקה מגיעים עם סוללה טעונה חלקית עד מלא.

כבר אין צורך בהטענה ראשונית ממושכת.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שאלה שקשורה קצת לנושא:

האם שימוש במחשב, כשהסוללה בפנים והמחשב מחובר לחשמל, לאורך זמן עלול לגרום נזק כל שהוא?

פורסם

יש לי שאלה שקשורה קצת לנושא:

האם שימוש במחשב, כשהסוללה בפנים והמחשב מחובר לחשמל, לאורך זמן עלול לגרום נזק כל שהוא?

מומלץ להשאיר את הסוללה בחוץ כל עוד אתה נמצא ליד מקור חשמל. שהסוללה בפנים והמטען גם המחשב עדיין עושה שימוש כלשהו בסוללה, והיא נשחקת. ההמלצה בכל מקרה להוציא את הסוללה.

פורסם

בכמה אחוזים בערך אפשרי להוציא אותה ?

האם אפשר פשוט להוציא אותה בכל אחוז כל שהוא ולחבר את המחשב לחשמל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים