עבור לתוכן

למרוח משחה טרמית או לא מצורפת תמונה

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קניתי קירור ARCTIC FREEZER PRO7 והוא בא עם משחה מרוחה עליו, נכון שהנושא נשאל פורום אבל כל אחד ענה משהו אחר.

קניתי גם משחה טרמית MX2 . השאלה האם להוריד את זה ולמרוח משחה חדשה או להשאיר , המחשב מיועד לOC לכן לא רוצה בעיות של התחממות (מדובר על מעבד E7400)

קראתי את המדריך וכתוב שצריך אלכוהול 70% אני לא חושב שיש לי כזה השאלה האם ספירט 95% שאני ידלל קצת עם מים יהיה טוב? חחח :nixweiss:

או שאני ישים קצת וודקה.

התמונה של הקירור והמשחה , נגעתי קצת בפינה וזה לא נראה כאילו היא התייבשה, למרות שלך תדע כמה זמן הצלע קירור הזה עם המשחה היה במחסנים.

פורסם

אני השתמשתי ב95 על הTRUE 120 שלי והוא פועל מצוין , אני חושב שאם כמות המשחה המרוחה כבר על הקירור היא מספיקה רק לקירור תמרח על המעבד , אם בכל זאת בא לך אז 95% יעשה את העבודה

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קניתי קירור ARCTIC FREEZER PRO7 והוא בא עם משחה מרוחה עליו, נכון שהנושא נשאל פורום אבל כל אחד ענה משהו אחר.

קניתי גם משחה טרמית MX2 . השאלה האם להוריד את זה ולמרוח משחה חדשה או להשאיר , המחשב מיועד לOC לכן לא רוצה בעיות של התחממות (מדובר על מעבד E7400)

קראתי את המדריך וכתוב שצריך אלכוהול 70% אני לא חושב שיש לי כזה השאלה האם ספירט 95% שאני ידלל קצת עם מים יהיה טוב? חחח :nixweiss:

או שאני ישים קצת וודקה.

התמונה של הקירור והמשחה , נגעתי קצת בפינה וזה לא נראה כאילו היא התייבשה, למרות שלך תדע כמה זמן הצלע קירור הזה עם המשחה היה במחסנים.

תשמתמש בספירט 95 שיש לך ונקי ועל תחשוב לדללו במים בשום אופן אז זה יצא לך וודקה ולא ספירט :screwy:

ולמרוח אתה מנקה את המשחה מהקירור שלך עם חתיכת צמר גפן מהול בספירט ומנגב גםאת המעבד ומורח שיכבה אחידה של החומר על כול המעבד ומרכיב את הגוף קירור

פורסם
  • מחבר

תודה חברה =] שבת שלום

פורסם

ממש מיותר להחליף את המשחה של הפריזר אבל אם כבר קנית....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים