פורסם 2009 במאי 2216 שנים הורדתי את cpuz ואז גיליתי שהמעבד עובד על 2.6mhz במקום 3.1 נכנסתי לביוס ושיניתי ל default באמת העלה ל 3.1 333 מהירות הבאס עם מכפלה של 9.5 ומתח של 1.22v כל ההגדרות על auto אבל עכשיו המחשב מנסה לאתחל 3 פעמים לא מצליח ואז נדלק ואומר שלא הצליח לאתחר ושואל עם אני רוצה להכנס לביוס או להמשיך המשכתי והכל עובד חלק וה cpuz מראה לי על 3.1 אבל הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מאתחל איזה 3 פעמים עד שנידלקהטמפרטורה אחרי 5 דקות מעמץ מלא על 53 מעלות ותודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2009 במאי 2216 שנים כנראה שינת משהו שהביסו לא מסתדר איתו..תחזור לDEFUALT..ותבדוק אם נפתר..לאחר מכן בדוק את המעבד במאמץ..שכן העבד מוריד מכפלה ולכן אתה רואה תדר נמוך יותר..
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר הבעיה התחילה כששינתי ל לDEFUALT וזה מה שמוזר ובכלל אחרי שהוא נדלק ונכבה כמה פעמים אז הוא שואל אותי עם אני רוצה להכנס לביוס או להמשיך איך שזה וכשהוא ממשיך ונכנס לווינדוס הכל עובד חלק אין שום בעיה הבעיה היא שהוא נדלק ונכבה איזה 3 פעמים לפני שהוא עולה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים נסה לאפס אתה ביוס שוב..כמו כן במקרה והתופעה חוזרת..נסה להגדיר ידני את התדר זיכרון והפרמרטים של המעבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.