עבור לתוכן

סלולרי חדש - זקוק לעצה דחוף

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם,

אני רוצה לרכוש סלולרי חדש וחשבתי על הC905 של סוני. לאחרונה היו לי K800 ואתה ה850 וסה"כ הייתי מרוצה.

הבעיה עם הC905 שהוא לא נמכר ברשת הכתומה ולכן אין אבא ואמא. זה קצת מדאיג מכיוון שאז קשה לקבל שירות (הבנתי שהמעבדה של סוני אריקסון היא בת"א בלבד או משהו). האם זה נכון או שיש כיום פתרונות לקבלת שירות? ואם לא על איזה הייתם ממליצים הדומה לC905 מבחינת ביצועים ואיכות?

מצד שני חשבתי גם על מכשיר משולב של מחשב כף יד עם יכולות סלולריות? שווה?

שוב, על מה הייתם ממליצים?

מודה מראש!

פורסם

לפי מה שהבנתי עדיף לך ללכת על ה N82 של נוקיה.

המצלמה פחות או יותר אותו דבר (מגה פיקסל = בולשיט)

פלאש XENON בשניהם, אבל הנוקיה סימביאני (גם יתרון וגם חיסרון, לפי דעתי יתרון) והוא גם יותר זול.

ואגב, מה רע ב K850?

פורסם
  • מחבר

הK850 היה מצויין, עד שהוא פגש את הרצפה לאחר תעופה קלה של מספר קומות :-)

כרגע הוא טיפה רופף אבל בעיקר התחיל לפעול לאט.

למעשה כמו שאמרתי, אני פחות מתלהב מנוקיה, יותר בקטע של סוני. אבל אני ממש רוצה את ה905 והוא לא זמין באורנג'.

לכן בעצם אני שואל אם יש איזשהו יבואן רשמי של סוני אריקסון בארץ שגם נותן שירות לאחר קנייה (תקלות ותיקונים שונים).

יש למישהו נסיון עם זה?

פורסם

ה-905 סתם יקר, בומבסטי ונחות עד מאד אל מול ה-N82, גם בצילום אגב.

פורסם

הבן אדם רוצה מכשיר שנמכר ברשת אורנג', אם אני לא טועה ה N82 לא נמכר באף רשת בארץ...

הכי טוב לפי דעתי זה ה N85, מכשיר מעולה, גם כן סימביאני כמובן (זאת אומרת שיש לו יכולות של מחשב כף יד).

פורסם
  • מחבר

ה-905 סתם יקר, בומבסטי ונחות עד מאד אל מול ה-N82, גם בצילום אגב.

אני לא יודע על הN82, אבל עד היום ממה שאני מכיר, מבחינת צילום סוני לא רואה את נוקיה...

גם נוקיה לדעתי פשוט איבדו את "זה", לדעתי סוני יותר טוב (תקנו אותי אם אני טועה).

הסוללות של נוקיה לא מחזיקות הרבה זמן מהניסיון שלי...

פורסם

בקצרה כל מה שרשמת הוא טעות ודעות קדומות או מוטעות.

פורסם
  • מחבר

בקצרה כל מה שרשמת הוא טעות ודעות קדומות או מוטעות.

אתה עובד ביורוקום או משהו?

לדעתי ממש לא מדובר בדעות קדומות ואני מוכן להסביר למה. מבחינת צילום, מנסיון סוני תותחים ונוקיה לא מגיע לאותה רמה. במיוחד לא לרמה של ה905.

בנוגע לסוללה, שמעתי רבים שהתלוננו כי הנוקיה שלהם טורפת את הסוללה בצ'יק צ'אק. אז אני מאמין שאנשים לא ממציאים סתם.

בכל אופן, השאלה שלי היא טיפה אחרת. אני אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנוגע לנושא של שירות לאחר קנייה של סוני אריקסון. הכוונה כמובן אם קונים שלא ברשת סלולרית.

פורסם

מה שאתה אומר על צילום היה נכון לתקופת K800, תמונות לדוגמא של ה C905

תמונות לדוגמה של ה N85

לפי דעתי התמונות שוות ערך והמנגנון הסרת רעשים של נוקיה פחות הורס את התמונות.

ל- N85יש סוללה יותר חזקה, קטן יותר, מסך הרבה יותר איכותי גם בטכנולוגיה וגם בכמות צבעים (לא ידעתי בכלל שעדיין מייצרים מכשירי High end עם מסך כזה פשוט כמו של ה C905 עד שהשוויתי את כל הנתונים)

אני דיי בטוח שאין ל C905 שקע 3.5 סטנדרטי לאזניות, וזה רק לפני שמחשיבים את העובדה שה N85 הוא סימביאן ולכן אם אתה רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד אז בכלל אין מה לחשוב על C905.

פורסם

אתה עובד ביורוקום או משהו?

אתעלם באלגנטיות מההערה המגוכחת הנ"ל.

הקלפים נטרפו ובתור אוהד סוני אריקסון לשעבר וחובב צילום סלולארי אני יכול להגיד לך שהמצלמות של נוקיות בדור הנוכחי איכותיות פי כמה מאלה של הסוני, בטח באיזור ה-5MP.

פורסם

לצערי הC905 רחוק מלהיות מצלמפון מוביל מהבעיות שמצאתי בו :

-מצלמה איטית

-Self Resets

-יקר בעוד שיש את הLG KC910Q המעולה \ OMNIA

-איכות הצילום מגורענת מה-N82

פורסם
  • מחבר

לקחתי את הN85 בסוף למרות שבגדול הייתי מעדיף את הC905. פשוט הנוקיה בחינם והסוני עולה 2000 ש"ח ולכן הכסף אמר את דברו...

אני מאמין אבל שאהיה מרוצה מהנוקיה, גם אם לדעתי הסוני יותר נוח ומתקדם אני לא חושב שההבדל עד כדי כך תהומי.

פורסם

יותר נוח זה עניין סובייקטיבי אבל כל מכשיר סימביאן מהשנים האחרונות הוא יותר מתקדם מה C905...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים