פורסם 2009 במאי 2216 שנים יש לי במחשב כרטיס קול on board בעל 6 יציאותיציאת אחת ל2 רמקולים קדמיים אחת לסבופר אחת ל2 רמקולים באמצע וכו'ממש מוכן למערכת קולנוע ביתיתכרגע אני משתמש ברמקולים למחשב שלא מממשים את מלא הפונטציאלואני רוצה לחבר למחשב 6 רמקולים רגיליםלאחר ניסיון התגלה שלמחשב אין מספיק זרם לספק לרמקולים (ללא מגבר פנימי כמו של מערכת)ושומעים חלש בעוצמה מקסימאליתלכן אני מחפש מגבר בעל לפחות 6 ערוצים כדי שאוכל לחבר צד אחד למחשב וצד שני לרמקוליםאם מישהו מכיר חברה או מקום או אתר שמוכר מגברים כאלה אשמח לדעתהמחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שחאמ יש יותר יקרים אני עדיין רוצה לדעת עליהם כדי להכיר את המוצרים בשוקתודה רבה מראשski farm
פורסם 2009 במאי 2216 שנים תתחיל לעשות חיפוש עבור "רסיבר לקולנוע ביתי", ועבור 500 ש"ח אתה לא תקבל אפילו מכשיר יד-שנייה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אתה יכול פשוט לקנות סאב וופר שעובד על חשמל ושיש בו חיבורים לכל הרמקולים.אני חושב שאפילו יש סטים שמגיעים ככה, והסראונד מופעל דרך דרייבר אם אני לא טועה.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים כמו שאמרו לך - 500 זה לא הרבה (אפשר למצוא יד2, עם זאת. גם דברים טובים), גם לא בטוח שהרמקולים או כרטיס הקול שיש לך הם איכותיים כלכך.מה הדגמים של כרטיס הקול ושל הרמקולים?אם ההגבלה שלך היא משהו בסביבות ה500ש"ח, אז יש לך כמה אפשרויות:1. לרכוש רמקולים למחשב בכלזאת.2. להתחיל לשבת על היד2 (יש כאן בהודעות הקבועות מדריך לרכישה של יד2. הוא די טוב).3. לחסוך, ולעשות את זה בשלבים - מגבר/רסיבר, רמקולים קדמיים ולהמשיך הלאה.עריכה:עכשיו ראיתי - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12317/cat/38
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר תודה על העצות אבל אני לא מעוניין ברמקולים כרגעיש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו שאני מעוניין לחבר למחשב לכן אני לא מחפס רמקוליםבנוסף אני גם לא מחפש כרגע סנבופר, אולי בהמשךכרגע אני מחפס אך ורק את המגבר שיוכל להגביר את האות שיוצא מן כרטיס קול אל הרמקולים כדי שיהי אפשר לשמוע חזקאני לא מחפס מגבר איכותי אם אפשרויות סרונד ואופציות שמע משוכללים אני מחפס מגבר הכי פשוט אות נכנס למגבר ויוצא מוגבר ביציאהובנסוף כזה שיש לו לפחות 6 כניסות ו לפחות 6 יציאותתודה רבה על העצותski farm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.