עבור לתוכן

למי שתוהה למה יש הרבה תאונות דרכים

Featured Replies

פורסם

כי במקום לתפוס עבריינים שחותכים, עוברים באור אדום, לא עוצרים בעצור, נוהגים שיכרים וכו', כולם עומדים בשולי הדרכים ככה:

13_wa.jpg

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3719230,00.html

פורסם

התגובות שם אמרו מספיק..זה כבר ידוע שרק 5 % מכלל התאונות קורות בגלל מהירות..גם אם זה היה 10% איפה כל השאר?!

משטרה כמו כל אירגון ממשלתי הם פה בשביל לעשות כסף

פורסם

שוטר מטומטם.

בכל מצב אחר הייתי אומר שיעכב אותם כמה שצריך ושידחוף להם את הדו"ח, אבל במצב הזה הוא היה צריך לוותר ולתת להם להמשיך(במהירות חוקית).

פורסם

טמטום. אחוז מזערי מסך כל תאונות הדרכים נגרם בגלל מהירות מופרזת, אבל המשטרה מתעקשת להשקיע את הכסף ברכישת מצלמות מהירות במקום להתמקד בנושאים חשובים יותר. אם כבר, מה שגורם לתאונות דרכים יותר ממהירות מופרזת היא דווקא נסיעה במהירות איטית שגורמת לך לעבור נתיב, מה שמסכן אותך בהרבה. פשוט טמטום ישראלי.

פורסם

בעיר שאני גר בה יש שני צמתים (לפחות... אני פשוט עובר בהם הרבה) שלפחות ב20% מהפעמים שאני עובר בהם יש מישהו שלא עוצר ב"עצור"... רובם דוסים ואחד מאלה שראיתי הייה ערבי (אגב הכתבה מלפני יומיים על זה שאיזה 60% מהילדים שנפגעים בתאונות דרכים הם ערבים... למרות שהם רק 20% מהאוכלוסייה...).

אני די בטוח שאם יעמידו בכל צומת שוטר ליום יהיו להם הרבה יותר רווחים מדוחות על מהירות...

עוד דברים שיכולים לתת יותר רווחים:

- פנייה בלי איתות (לפחות חצי מהנהגים עושים את זה... בשעה עבודה הם תופסים פי 10 יותר "מעברייני" מהירות). אני מציע עונש מוות לכאלה- אחרי סירוס בלי הרדמה... עם פלאייר...

- כאלה שחונים באמצע צומת\ ברחוב צר על אדום- לבן

- כאלה שעוקפים במקום שאסור (רק כדי להיות לפניך... הם יתקדמו את ה2 מטר האלה גם אם זה יעלה להם בחיים שלהם!!!11!)

פורסם

למה יש תאונות? כי יש נהגים מפגרים שצריך לשלול להם ת'רישיון לכל החיים.

אנשים חותכים,

אנשים לא מאותתים,

אנשים נוהגים בשכרות,

אנשים יוצאים מרכב לכביש בלי להסתכל,

אנשים לא נותנים זכות קדימה,

אנשים לא עוזבים ת'גז,

ועוד...

פורסם

ומה שמפגר זה שמשרד התחבורה במקום להציב עוד ניידות על הכביש ובמקומות מסוכנים מחליט לשדר קמפיינים בטלוויזיה שלא עוזרים בשיט.

וגם להכניס את החוק החדש שייכנס ב - 2010 שיחייב בלימודי נהיגה יותר שיעורים יותר מתקדמים + 6 חודשי מלווה, שכל זה בולשיט, כי אנשים יודעים לנהוג טוב מאוד, הם פשוט לא רוצים לנהוג לפי החוק אלא עושים מה שבראש שלהם, ככה שלדחוף להם לראש משהו שהם יודעים כבר לא יימנע תאונות.

פורסם

המפגרים פה וזה רוב האנשים, שהופכים להיות חלק מהעבריינים ומתנהגים לפי "צדק" ש-למה לו מגיע, ולי לא?

אין הרבה אנשים שחותכים אותם והם לא עושים אותו הדבר אח"כ, כי אם היו הרבה אנשים כאלה לא הייתי פוגש אותם כל יום בכביש.

פורסם

למה יש תאונות? כי יש נהגים מפגרים שצריך לשלול להם ת'רישיון לכל החיים.

אנשים חותכים,

אנשים לא מאותתים,

אנשים נוהגים בשכרות,

אנשים יוצאים מרכב לכביש בלי להסתכל,

אנשים לא נותנים זכות קדימה,

אנשים לא עוזבים ת'גז,

ועוד...

אין תרבות בישראל וכל אחד חושב שהוא לבד בכביש, ששייך לאבא שלו, והוא מצפצף על כולם.

הלוואי שהיה כפתור שהיה מתקן באגים או במילים אחרות שמנפה אנשים שלא מגיע להם לחיות.

פורסם

אפרופו תאונות,

http://www.hnn.co.il/gallery7512.html

ותגידו, בתמונה ה-20, זה רק אני או שהקופסא בצד ימין נראית כמו רמקול/מדפסת לייזר ???

פורסם

אני גר בפתח תקווה. עיר לא ממש גדולה מבחינת אוכלוסיה, אבל עם כל אזורי התעשייה מדובר על שטח לא קטן. אתם יודעים כמה ניידות משטרת תנועה עירוניות יש בפ"ת, כלומר אלה שאשכרה מפטרלות בתוך העיר (בהבדל מאלה המסתובבות בכבישים הבין עירוניים, שהם באחריות משטרת המרחב)?

אחת.

לצערי זו לא בדיחה. זה מצב האכיפה בכל מה שנוגע למה שבאמת חשוב, כגון ציות לרמזורים, זכות קדימה וכו'. עכשיו לפחות נזכרו לבנות כיכרות ברוב הצמתים בהם אין הצדקה לרמזורים, אחרי כמה וכמה תאונות שהתרחשו שם.

פורסם

יש לך טעות אחת, פתח תקווה היא אחת הערים הגדולות בארץ.

פורסם

מקום שביעי מבחינת אוכלוסיה, לא הייתי קורה לזה הרבה בהתחשב בקנה המידה בארצינו הקטנה.

פורסם

התאונות קורות מכמה סיבות

- יש % של הנהגים שלא יודע את חוקי התנועה

- יש % של הנהגים שלא יודעים איך להתמודד עם מצבים מסוכנים

- יש % של נהגים והולכי רגל שאפילו לא מנסים לשמור על החיים שלהם

על הכביש יש חוקים ויש אנשים שחושבים שמתי שאין שוטר בסביבה מותר לעבור עליהם :screwy:

לפני שבוע קרה כזה מקרה ב1 בלילה ליד הבית שלי. מישהו לא עצר בעצור בזמן שמישהו אחר נסע קצת יותר מהר מהמותר. הבום שנוצצר כתוצאה מהתאונה גרם לי לאבד כחצי שעת שינה :pissed: .

בין הדברים המסוכנים שאני רואה כל יום בכביש :

- עבירת קו לבן (במחלף גנות זה נפוץ תזהרו כשנוסעים בימין צפונה על כביש 4)

- אי שמירת מרחק בכל נסיעה לפחות פעם אחת או שניים שמישהו נצמד אלי מאחור גם אם אני נוסע בנתיב הימני :screwy:

- נסיעה באדום/חסימת צומת בערך בכל רמזור שני

אולי צריך לעשות מה שעשו בסרט ה"אלמנט החמישי " - להרכיב שוטר אוטומטי באוטו שיחלק לאנשים קנסות.

פורסם

יש מצלמות זה הכי קל ..

למה שהם התאמצו יותר?

אבא שלי מתנדב , הוא מספר לי כמה עבירות הוא רואה בכל יום זה מטורף, ואולי לרבע מהם השוטרים מתייחסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים