עבור לתוכן

מעבד Phenom X3 710/720 עם לוח 780G?? האם זה שילוב טוב או טיפשי?

Featured Replies

פורסם

labview ו E5200 לא ילך טוב ביחד, לפחות לא אם רוצים לעשות משהו גדול. אני זוכר שניסינו עם E2000 ו 2G הרגישו שהתוכנה כבדה. תוכנה נחמדה מאוד אם רוצים לבנות רובוט :smile1: אבל מאוד יקרה :(

אני לא יודע אם הלוח הזה מאפשר לפתוח ליבה רביעית אבל הוא אמור לאפשר, מבוסס 790GX

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5224

לא הלוח הכי מדהים בהשוואה ל 790 אחרים אבל אין לוח שמתקרב אליו במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

מה ש-sapits אמר. :)

אבל השימושים שלך הם לא משחקים אז זה לא רלוונטי, במקרה שלך יותר ליבות זה יותר טוב (במידה והתוכנה מנצלת בצורה טובה את תוספת הליבות), אך משום שאתה לא משתמש מאסיבי ואינטנסיבי בתוכנה אז אני עדיין חושב ש-E5200 יהיה בחירה טובה.

אז יישמתי את העצות פה והלכתי על E5200 ואז שידרגתי לE6300...

מקווה שאני לא עושה פה טעות...

בסוף הזמנתי מחשב באייבורי, לאחר שנשבעתי עוד לפני כמה חודשים שכף רגלי לא תדרוך יותר במקום שנקרא KSP באר שבע. מקווה שיהיה בסדר...

יצא 1738 שח כולל כל מיני תוספות. העובדים הרבה יותר נחמדים שם מאשר בKSP, אמנם זאת לא החנות שיתנו לך ייעוץ רציני, אבל הם אדיבים לפחות.

(אין מה לעשות, חנות שמוכרת מאסות מטורפות של מחשבים לא מדקדקת אם הלוח הזה יותר משתלם או עדיף להוסיף עוד 10 שח למשהו אחר... והאמת שגם חנות פרטית לא...)

הבסיס זה המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1

אגב, בחנות אחרת קיבלתי הצעה זהה למחשב הזה בעוד 300 שח...

לקחתי E6300 במקום E5200 - מקווה שאפשר יהיה לעשות לו OC אם אני אצטרך... אני מקווה שהלוח הזה בסדר בשבילו, כי הE6300 הוא בערך כמו הE7400 עם תדר של 1066MHZ...

לוח gigabyte GA-G31M-ES2L

קירור FREEZER 7 PRO

4 גיגה זכרון - 2*2048 של CEON

דיסק קשיח WD 500 - דגם לא בדיוק ידוע... מקווה שיהיה בסדר... ושלא ירעיש מדי...

כרטיס WIFI של EDIMAX עם אנטנה חיצונית עולה 89 שח נדמה לי...

ככה שהגענו לסכום היה של 1738 שח.

הם הפתיעו אותי לגבי נושא התשלומים. הייתי בטוח שצריך בשטרות מזומן או שיש להם עמלת שחיטה על ויזה, אבל אפשר לשלם עד 12 תשלומים בלי ריבית.

אני חייב לציין לגבי המארזים, שבכלל לא היה להם במלאי את Thermaltake Strike MX

ובכלל לא היה להם שום מארז אחר במחיר סביר עם יציאות USB נוחות מקדימה. (מהבחינה הזאת לKSP יש הרבה יותר מבחר יחסית, לפחות באתר שלהם).

אז כבר חסכתי והלכתי על החרא הרגיל שלהם, יום אחד אולי במילא נהפוך את המחשב הזה לHTPC איפשהוא, אז בינתיים נשרוד בתקציב הסטודנטיאלי הזה...

בקיצור - ככל שהמחשב שאתם לוקחים יותר איכותי, סביר להניח שההפרשים יצטמצמו.

פורסם

מפרט נחמד, הייתי שוקל רק אולי להחליף את המארז והספק..

סה"כ אייבורי (בב"ש לפחות) לא כאלה נוראים אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה,

KSP בב"ש באמת מבחילים אותי כל פעם מחדש..

בסה"כ המפרט לא יצא כזה זול..

מפרט דומה רק עם מארז ספק וזכרונות איכותיים יותר יעלה 100ש"ח יותר (גם כשמוסיפים כ.רשת)

נערך.

פורסם

rotem_o, אנחנו לא בפורום מפרטי מחשב, ערוך את ההודעה שלך בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים