עבור לתוכן

עד כמה משפיע מהירות המעבד והדגם על הביצועים?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט)

לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266

יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... ::)

אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?

פורסם

אני לא מתמצא במודלים של AMD אבל מה שאני יודע זה שלא כדאי להחליף רק CPU אלא גם את הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן לאמת את דבריו ?

אני לא רוצה להחליף לוח אם כי אז זה אומר להחליף מחשב....

לא מבין מה הבעיה להחליף מעבד

פורסם

כל מעבד שיעבוד מעל 266 על הלוח שלך יעבוד על 266 זאת אומרת הוא לא ינוצל אלא אם תעשה לו אוברקלוק (ללוח) במידה ויש לך זיכרון 333 אם יש לך זיכרון 266 אז תצטרך להחליף גם אותו ל 333 ובסוף אם לא תצליח להמהיר את הלוח ל 333 אז תאלץ להחליף גם את הלוח ;D בקיצור תקנה את השילוש החדש וזהו .

עריכה : עכשיו ראיתי את המפרט שלך בהחלט תחליף את הלוח ואת המעבד אתה יכול גם לנסות להחליף רק את המעבד ולנסות להמהיר את הלוח שלך ל 333 MHZ .

פורסם

אם הוא רוצה לקנות מעבד מהיר יותר למה הוא חייב להחליף מערכת שלמה? שדרוג לבארטון לא שווה את כל הכסף שתעלה שילוש שלם וגם ישנו את ה2600 שמהיר יותר מה2500 בארטון והלוח שלו עדיין תומך בו. אני לא יודע אם ההבדל בין 2 המעבדים יהיה מורגש בביצועי.

פורסם

יש לי את הXP2400+, עשיתי לו כבר UNDERCLOCK(בגלל בעיית חום קשה ???) וגם OVERCLOCK(הגעתי לבאס 200 2.1GHZ בלי בעיה מיוחדת לאחר שפתרתי בעיית חום, עם הקירור האורגינאלי 8))

כהורדתי אותו למהירות של הXP1800+, לא הרגשתי הבדל של ביצועים בטעינת הוינדוס שלי, או במשחקים כמו RED ALERT 2 וGENERALS :-X

יצא לי להרגיש שיפור רק כשהעלתי את הבאס ל200MHZ(המחשב עלה יותר מהר), לכן לדעתי השידרוג XP1800+ ---> XP2400 די מיותר.

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל UNDERCLOCK זו לא המחשה מדויקת..דבר שני: בדקתי אצל טום השוואות ויש הבדל של 10 פריימים במשחקים בין 2600+ 266FSB ל1800....וגם הבדלים בENCODING...

אני לא בטוח ששווה להשקיע 700 ש"ח בשביל זה...

כי אני גם רוצה לקנות מארז נורמלי באיזה 300 ש"ח + HSF למעבד כמו VOLCANO שזה עוד 100...

קיצר הוצאה של 1100+\-... ::)

זה כמעט להחליף מחשב

פורסם

אולי תמכור את הריכיבים שאתה רוצה להחליף ::)

ואולי תחליט מה יותר חשוב לך ::)

ומה שיתן לך את השיפור אמיתי בפריימים במשחקים זה הכרטיס מסך ולא המעבד .

פורסם
  • מחבר

אולי תמכור את הריכיבים שאתה רוצה להחליף ::)

ואולי תחליט מה יותר חשוב לך ::)

ומה שיתן לך את השיפור אמיתי בפריימים במשחקים זה הכרטיס מסך ולא המעבד .

אני מודע לכך שהכרטיס מסך יותר חשוב במשחקים, רק נתתי דוגמה להמחיש שיש הבדל בין המעבדים.

למכור אותם בכמה?! יד שניה ב300?!

אני לא יודע להחליט אם זה חשוב לי...מה שכן אני יודע זה שהמחשב לא יהיה מסוגל להיות דלוק יום ולילה עם אינטרנט מהיר.

פורסם

אני מודע לכך שהכרטיס מסך יותר חשוב במשחקים, רק נתתי דוגמה להמחיש שיש הבדל בין המעבדים.

למכור אותם בכמה?! יד שניה ב300?!

אני לא יודע להחליט אם זה חשוב לי...מה שכן אני יודע זה שהמחשב לא יהיה מסוגל להיות דלוק יום ולילה עם אינטרנט מהיר.

הכרטיס מסך שלך יחזיק עוד כמה חודשים, תמתין עם ההחלפה שלו.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך.....

בינתיים הוא מריץ הכל נהדר.

אני רוצה להיפטר מבעית החום ולשמור על המחשב לכמה שיותר זמן.

חשבתי, אולי OC קטן אני אוכל לעשות...אם אני אקנה TBRED 1700 אבל אין לי זכרונות טובים ולוח טוב לזה ::) ???

פורסם

למה לשדרג? 1800+ זה די והותר להיום.

לי היה 1800+ בדיוק כמו שלך והחלפתי אותו כי עיצבן אותי שאני לא יכול לעבור 1800 מה"צ :P

במקרה גם נפלתי על 1700+ DLT3C שזה בכלל טוף אבל אני סוטה מהעיקר...

בקיצור, 10 פריימים זה ממש לא קריטי ושדרוג הייתי עושה במקומך רק עוד חצי שנה ככה שזה יהיה קריטי והמחירים ישתנו לטובה.

בינתיים אתה יכול לקנות היטסינק טוב יותר (כי אתה לא קונה מעבד) ולעשות אובר קטן שיעזור לך להחזיר את ה 10 פריימים האבודים ;)

פורסם
  • מחבר

שמע זה כל הקטע...אני מכין את עצמי לדור הבא...תמיד יוצא שאני קונה באמצע הדור וזה ממש מעצבן...בנוסף, המחשב לא יעמוד בחום והוא לא יוכל להיות דלוק יותר מיום... ::)

פורסם

בחום של 1800+ עם אובר?

דווקא שלי היה על אוברקלוק ל 1733 מה"צ שזה המקסימום של הליבה ועבד חלק ועם טמפ' די פסדר...

לדעתי תשקיע בקירור ובמארז...

פורסם
  • מחבר

לא מספיק שעכשיו זה עובד על טמפ' גבוהה מאוד וגם הלוח לא מתאים לOC...אמרתי את זה אלף פעם כבר..!

אני לא מתכוון לעשות לPALOMINO שלי OC כי גם הוא לא טוב לזה וגם אין לי את הציוד...

אני לא מבין כלום בזה...וכשאתה אומר להשקיע בקירור ובמארז תן דוגמא איזה כדאי.. כי אני לא מבין בזה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים