עבור לתוכן

אני מצתרף למועדון "שונאי סמי בכר "

Featured Replies

פורסם

היום היה את משחק גמר האליפות בין מכבי חיפה למכבי תל אביב

מכבי הגיע בלי מרכוס בראון והיה צפוי משחק מותח ובאמת היה עדסוף החצי הראשון

מה שהגיע אחרי זה היה ביזיון גמור השופטים שרקו עברות בלי סוף גם לחיפה וגם לתל אביב והרסו את המשחק לגמרי

כמובן חיפה בלי ספסל עמוק נידפקה הכי הרבה אבל זה לא היה כדורסל

זה היה ביזיון גמור

ואני לא מיתווכח למי הגיע ליזכות באליפות

מכבי אם בראון טובה יותר מחיפה זה ידוע (לא היה במשחק הזה )

אבל ליזכות ככה באליפות זה פשוט מגעיל

גם אם בני השרון הייתה לוקח אליפות ככה הייתי חושב אותו הדבר

ודי כבר נימאס אם סמי בכר בכל גמר אליפות -אין שופטים אחרים בליגה ?

אפילו הקהל של תל אביב שרק בוז לשופטים

פורסם

השופטים עשו את העבודה שלהם בצורה טובה - הם שרקו לעבירה בכל פעם שהיה מגע לא חוקי. הבעיה היא שלאורך העונה איפשרו מגע לא חוקי עד גבול מסוים כדי לא לפגוע בשטף המשחק ולאכוף את החוק דווקא בגמר הפלייאוף נראה לא הוגן כלפי חיפה (שמרבה להשתמש בטקטיקה הנ"ל).

פורסם
  • מחבר

תיראה "מחייך " אני לא אומר שהם שרקו רק לחיפה למעשה תל אביב חטפה יותר עברות אבל זה היה ממש ממש מוגזם במיוחד

ברבע השלישי שגמר את המשחק לגמרי

ולא ככה לא צריך להיות כדורסל לא כל נגיעה פיצפונת =עברה

היו הרבה שריקות לעברות שלא היו נישרקות במשחק רגיל וזה דפק את כל המשחק והיה משעמם בימקום מעניין כמו שהיה עד הרבע השלישי

זה תחרות זריקות מהקוו או משחק כדורסל ?

פורסם

הכדורסל, כמו הכדוריד, הפך מזמן למשחק שבו קיימת אגרסיביות מוגזמת שהשופטים מתעלמים ממנה. עצם זה שלא נשרקו עבירות למקרים מסוימים במהלך הליגה הסדירה, לא אומר שמדובר במהלך תקין וכנראה שבגמר הפלייאוף החליטו לנסות ולתקן זאת, ללא הצלחה יתרה.

פורסם
  • מחבר

זה רק קילקל

ותראה מה קרה זה גרם לעצבים ואחד מהשחקנים של חיפה "זימבר" את לימונד

"זימבור" כזה שצריך להרחיק אותו מאיזה 5 משחקים אבל אני חושב שהשופטים דווקא על זה נתנו רק עבירה רגילה

פורסם

זה רק קילקל

ותראה מה קרה זה גרם לעצבים ואחד מהשחקנים של חיפה "זימבר" את לימונד

"זימבור" כזה שצריך להרחיק אותו מאיזה 5 משחקים אבל אני חושב שהשופטים דווקא על זה נתנו רק עבירה רגילה

זה היה ברוק סיילס שדחף בכוונה תחילה את לימונד והוא בהחלט היה צריך להיות מורחק וקיבל על זה עבירה רגילה.

השיפוט היה גרוע עבור שתי הקבוצות ואין מה לעשות בנידון.

מכבי לקחו אליפות כי הגיע להם יותר (הם שיחקו פחות גרוע מחיפה).

פורסם
  • מחבר

זה היה ברוק סיילס שדחף בכוונה תחילה את לימונד והוא בהחלט היה צריך להיות מורחק וקיבל על זה עבירה רגילה.

השיפוט היה גרוע עבור שתי הקבוצות ואין מה לעשות בנידון.

מכבי לקחו אליפות כי הגיע להם יותר (הם שיחקו פחות גרוע מחיפה).

אבל בגלל זה אני מתעצבן

נגד גליל היה משחק גרוע לשני הקבוצות אבל השיפוט היה בסדר גמור והגיע למכבי לנצח פשוט כי היא שיחקה טיפה פחות גרוע

נגד חיפה היה צריך לתת לשופטים את הצלחת כי הם היו "כוכבי המשחק "

וקשה לדעת מה היה קורה אם שיפוט נורמלי

פורסם

הכדורסל, כמו הכדוריד, הפך מזמן למשחק שבו קיימת אגרסיביות מוגזמת שהשופטים מתעלמים ממנה. עצם זה שלא נשרקו עבירות למקרים מסוימים במהלך הליגה הסדירה, לא אומר שמדובר במהלך תקין וכנראה שבגמר הפלייאוף החליטו לנסות ולתקן זאת, ללא הצלחה יתרה.

לפחות תשמור על אחידות. אם אתה עושה משהו דפוק, לנסות לתקן אותו בקו הסיום רק יהרוס. אם שופטים לאורך משחק/עונה מחליטים לאפשר משחק אגרסיבי, שלא יחליטו במחצית השניה של המשחק האחרון בעונה, והקובע ביותר, לתקן (במחצית הראשונה השיפוט דווקא היה בסדר). חוץ מזה, משחק אגרסיבי זה לא בהכרח רע, ואם ישפטו בצורה יבשה לפי הספר, המשחק יעמוד יותר מאשר יזרום ואי אפשר יהיה לראות משחק כזה.

פורסם

באמת חצוף הסמי בכיכר הזה, מה זה המחירים האלה? כולה רציתי בורקס!

פורסם
  • מחבר

אתה ערכתה את זה או שהטעות הייתה מהתחלה ?

פורסם

אתה ערכתה את זה או שהטעות הייתה מהתחלה ?

אני חושב שהוא ערך את זה , הכותרת השתנתה רק לפוסט שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים