עבור לתוכן

תוצאות עם MUGEN 2 הגיוני?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי לשלוט במאוורר שמחובר ללוח=-אם

אם אני אבטל את הSMART FAN אני אצליח ?

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסמרט פאן זו פקודה בעצם שכאשר הטמפ' של המעבד או של כל גוף שהוא נמוכה הוא מוריד את הסל"ד של המאוורר

ובכך מונע רעשים וכל החארטה הזה..

אם אתה תוריד את האופציה הזו הוא בעצם יתן לו מהירות מקסימלית תמיד!

פורסם
  • מחבר

עדין לא מצליח לשלוט במהירות

פורסם

איך אתה מנסה לשלוט במאווררים?..

פורסם
  • מחבר

דרך SPEED FAN לפי המדריך שנתתם .

מופיעים לי המאווררים שמחוברים ללוח-אם אבל זה לא משנה להם את המהירות..

SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm נראה לי שזה פשוט מאווררים עם סל"ד קבוע..

פורסם

אופציית הSMART FAN מאופשרת ? יש לך מדריך בסטיקי תעבוד לפיו..

פורסם
  • מחבר

מבוטלת

פורסם

אם אתה רוצה לשלוט על המאוורר..אתה חייב להפעיל אותה.. ;D

פורסם

אם אתה רוצה לשלוט על המאוורר..אתה חייב להפעיל אותה.. ;D

זה יעבוד לו גם אם למאווררים עצמם אין אפשרות של PWM?

פורסם

2 דברים

בתור בעליו של הקירור אוכל להגיד לך שאתה חיב מארז מרווח לנצילות הקירור כמו שצריך קודם כל.

ואתה יכול לראות את ביצעיו שתעשה לו בדיקת מאמץ ותראה לכמה הוא לא מגיע לעומת קירור סטוק לדוגמא.

אני אישית שולט במאוורר דרך הת וכנה שבאה עם הלוח אם שלי [ASUS] שמתי כמה מצבים לדוגמא מעל X מעלות יפעל ככה וככה.

אין לי ספק שגם לך יש איזה שהוא תוכנה דומה שצורפה עם הלוח אם שלך.

פורסם

2 דברים

בתור בעליו של הקירור אוכל להגיד לך שאתה חיב מארז מרווח לנצילות הקירור כמו שצריך קודם כל.

ואתה יכול לראות את ביצעיו שתעשה לו בדיקת מאמץ ותראה לכמה הוא לא מגיע לעומת קירור סטוק לדוגמא.

אני אישית שולט במאוורר דרך הת וכנה שבאה עם הלוח אם שלי [ASUS] שמתי כמה מצבים לדוגמא מעל X מעלות יפעל ככה וככה.

אין לי ספק שגם לך יש איזה שהוא תוכנה דומה שצורפה עם הלוח אם שלך.

זה טוב ויפה אם אתה משתמש במאוורר המקורי , הוא החליף אותו לשני SFLEX שאין להם PWM , המקורי הרי מתחבר לחיבור של הCPU_FAN על הלוח אם מה שנותן לך את האופציה לשלוט בו.

פורסם

^^ מחזק.

תשתמש בתוכנה שבאה עם הלוח. איזה לוח יש לך?

לדעתי הבעיה היא במריחת המשחה. גודל של אפונה זה ממש אבל ממש מון. לי יש שיטה שתמיד מביאה את אותן תוצאות וגם כמעט תמיד תתפזר על כל המעבד:

תשים 5 נקודות קטנות (בקוטר 3 מ"מ בערך וגובה 2מ"מ - תנסה לעשות ככה בערך...) שאותן תסדר כמו 5 על קובייה. ואז פשוט שים את הקירור על המעבד ואחרי שתהדק אותו תלחץ מעט(!) לכיוון המעבד ותעשה קצת תנועות מעגליות. לעשות את הפעולה האחרונה בעדינות!

בהצלחה!

עריכה: ואו!... עכשיו ראיתי את התמונות שהבאת... אתה חייב לעשות סידור כבלים! זה עוד סיבה לטמפ' הגבוה יחסית.

פורסם

יש לו את הUD5 של ג'יגהבייט (מפרט רשום...).

פורסם

::)

אז תשתמש בתוכנה.

פורסם

כל מאוורר שהוא מחובר ללוח אתה יכול לשלוט עליו

ולי יש בלי קשר 2 מאווררי SFLEX 1200 ואני שולט עליהם בעזרת SPEEDFAN אם חיברת אותם ישר לספק זה כבר סיפור אחר

בכל מקרה לא הבנתי למה שלא תחבר אחד ל הCPU_FAN

ואת השני ל FAN הרגיל [בדרך כלל בלוח יש לך מספר חיבורים למאווררים 2+1 למעבד [

אתה צריך להבין שבסך הכל אתה משחק עם המתח ולא משנה איזה מאוורר תחבר ללוח אם תוכל לשלוט עליו

גם מאוורר שאין עליו תווית יצור ב5 שקלים

אתה יכול להיכנס לביוס אגב יש לך אפשרות לבחור שלושה מצבים למאוורר שלך תראה אם תשנה לסטנדרט או שקט תראה איך זה ישתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים