פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים שלום,אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב ..עזרה ממי שיכול בבקשה דחוףתודה ???
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים זה כלוםמאווררים שהם לא רועשים מאוד לוקחים איזה 1-3 וואט ולד אפילו לא אחד
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים dardanadg יקר,אנא עיין בחוקי הפורום ובעיקר בסעיף 2: "כותרת עניינית".שנה את הכותרת למשפט מעט יותר אינפורמטיבי מהנוכחי.בנוסף, עצם כיוון השאלה לחוג חברים לכאורה מצומצם מונע ממך, לטעמי, תשובה יותר מקיפה (למשל, אנשים למודי ניסיון היו יכולים לעזור לך באותה המידה אם לך יותר).אבל זה לשקולך.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים זה כלום מאווררים שהם לא רועשים מאוד לוקחים איזה 1-3 וואט ולד אפילו לא אחד זה ממש כלום ! אם אתה רוצה ספק חדש בכל מקרה...תתן תקציב
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים קוסם כל, מה זאת הכותרת הזאת?!? מה הבעיה לכתוב "האם ספק 300W יחזיק לי - בלה בלה בלה..." או משהו כזה? איך שאני שונא את הכותרות המפגרות הללו לנושא - לדים ומאווררים הם לא מה שימוטטו לך את הספק. מאווררים זה לא משהו רציני, שלא נדבר על לדים. בקיצור, אין מה לדאוג, אם הספק יחזיק עכשיו - הוא יחזיק גם לאחר תוספת מאווררים ולדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.