עבור לתוכן

לא מצליח לבדוק יציבות בהמהרה של כרטיס ATI על ידי הדרייבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה.

יש לי את הדרייבר האחרון (9.5).

מה עושים?

תודה.

פורסם

זה שייך לפורום אוברקלוקינג וקירור אבל בעיקרון יש את תוכנות כמו ATITOOL או FURMARK (פחות מומלצת לATI) ואת הGPUTOOL החדשה.

תיכנס לפורום אוברקלוקינג וקירור ותראה שם...

פורסם

יש גם את 3DMARK כדי להריץ כמה לופים

וכמובן לשחק משחקים

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שלשחק משחקים כבדים לכרטיס, אני משחק חופשי. אבל להריץ את המבחן הזה אני לא מצליח.

אגב, זה התחיל לקרות לאחר שניקיתי את הכרטיס (פרקתי את הקירור והחזרתי, וכמובן שמתי משחה).

פורסם

באיזה תוכנה מדובר?

פורסם

פותח התרד מה הטמפ' שלך הכרטיס מסך ? איזה תדרים בדיוק הגדרת ?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא HD4830 על 700/1040.

הוא כבר היה במצב הזה לפני שניקיתי את הכרטיס, עבד יפה תקופה, וגם עבר את בדיקת השגיאות של OCCT לכ.מסך.

היום שמתי אותו באותם תדרים בלי יכולת לבדוק את היציבות. במשחקים כבדים ההגדרות כמו מקודם ואין קריסות.

הטמפרטורה במנוחה היא כ45 מעלות, וכשאני יוצא ממשחק כ60 מעלות.

תודה.

פורסם

על מנת לקבל קריאה מדויקת של הטמפ'..תפעיל GPU-Z או RIVE TUENR ברקע..תשחק ואז בדוק בגרף לאן הגיעו הטמפ'..

ולא הבנתי עדיין "הבעיה" הסתדרה ?

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא הסתדרה. אני התכוונתי שהכרטיס היה בOC בעבר, והיה יציב. לא מזמן ניקיתי אותו ואז התחילה, לראשונה, הבעיה.

בכל אופן, אני אתקין GPUZ ואעדכן.

פורסם

אתה מנסה להעמיס על הכרטיס דרך הCCC?

כי אם אתה מנסה לבדוק תדרים באופן ידניים ואז לראות אם הם יציבים דרך הCCC , אתה לא תצליח , לפי מה שאני זוכר הCCC מחמיר הרבה יותר ממה שהכרטיס יכול.

ריבה טיונר וכד' הרבה יותר מדוייקות...

פורסם

אני אישית אוהב מאוד את ATI TRAY TOOLS. מעבר לאפשרויות לזכור פרופילים של OC יש לה בדיקת מעמץ טובה מאוד והיא עושה עבודה טובה מאוד עם ה OC האוטומטי וכיוונון המתח.

תנסה לכווננן את הכרטיס עם התוכנה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים