פורסם 2009 במאי 2116 שנים שלום לכם,כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה.יש לי את הדרייבר האחרון (9.5).מה עושים?תודה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים זה שייך לפורום אוברקלוקינג וקירור אבל בעיקרון יש את תוכנות כמו ATITOOL או FURMARK (פחות מומלצת לATI) ואת הGPUTOOL החדשה.תיכנס לפורום אוברקלוקינג וקירור ותראה שם...
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר אז זהו, שלשחק משחקים כבדים לכרטיס, אני משחק חופשי. אבל להריץ את המבחן הזה אני לא מצליח.אגב, זה התחיל לקרות לאחר שניקיתי את הכרטיס (פרקתי את הקירור והחזרתי, וכמובן שמתי משחה).
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר הכרטיס הוא HD4830 על 700/1040.הוא כבר היה במצב הזה לפני שניקיתי את הכרטיס, עבד יפה תקופה, וגם עבר את בדיקת השגיאות של OCCT לכ.מסך.היום שמתי אותו באותם תדרים בלי יכולת לבדוק את היציבות. במשחקים כבדים ההגדרות כמו מקודם ואין קריסות.הטמפרטורה במנוחה היא כ45 מעלות, וכשאני יוצא ממשחק כ60 מעלות.תודה.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים על מנת לקבל קריאה מדויקת של הטמפ'..תפעיל GPU-Z או RIVE TUENR ברקע..תשחק ואז בדוק בגרף לאן הגיעו הטמפ'..ולא הבנתי עדיין "הבעיה" הסתדרה ?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר הבעיה לא הסתדרה. אני התכוונתי שהכרטיס היה בOC בעבר, והיה יציב. לא מזמן ניקיתי אותו ואז התחילה, לראשונה, הבעיה.בכל אופן, אני אתקין GPUZ ואעדכן.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אתה מנסה להעמיס על הכרטיס דרך הCCC?כי אם אתה מנסה לבדוק תדרים באופן ידניים ואז לראות אם הם יציבים דרך הCCC , אתה לא תצליח , לפי מה שאני זוכר הCCC מחמיר הרבה יותר ממה שהכרטיס יכול.ריבה טיונר וכד' הרבה יותר מדוייקות...
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אני אישית אוהב מאוד את ATI TRAY TOOLS. מעבר לאפשרויות לזכור פרופילים של OC יש לה בדיקת מעמץ טובה מאוד והיא עושה עבודה טובה מאוד עם ה OC האוטומטי וכיוונון המתח.תנסה לכווננן את הכרטיס עם התוכנה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.