פורסם 2009 במאי 2016 שנים שלום חברים,ברשותי LCD מסוג סקארלט של LG (עם הגב האדום) בגודל 42.מאיזושהי סיבה מישהו חכם ב-LG חשב שזה יהיה מגניב ליצור צלילהדלקה קבוע לטלווזיה שמושמע באופן אוטומטי בעת ההדלקה.יש לציין שמדובר בצליל מרעיש במיוחד שגורם לכך שכל פעם שאני רוצה להדליק את המכשיר בלילה אני מעיר מישהו.הם כ"כ חכמים שם ב-LG שאפילו לא חשבו על אופציה בתפריטלבטל את הצליל המעיק הזה. אולי מישהו כאן מכיר איזה קוד טכנאי או משהו שיאפשר לי לבטל הנ"ל ?? (גם אם לצמיתות העיקר לבטל !!)תודה רבה חברים ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2116 שנים שלום חברים,ברשותי LCD מסוג סקארלט של LG (עם הגב האדום) בגודל 42.מאיזושהי סיבה מישהו חכם ב-LG חשב שזה יהיה מגניב ליצור צלילהדלקה קבוע לטלווזיה שמושמע באופן אוטומטי בעת ההדלקה.יש לציין שמדובר בצליל מרעיש במיוחד שגורם לכך שכל פעם שאני רוצה להדליק את המכשיר בלילה אני מעיר מישהו.הם כ"כ חכמים שם ב-LG שאפילו לא חשבו על אופציה בתפריטלבטל את הצליל המעיק הזה. אולי מישהו כאן מכיר איזה קוד טכנאי או משהו שיאפשר לי לבטל הנ"ל ?? (גם אם לצמיתות העיקר לבטל !!)תודה רבה חברים ;Dgoogle is your best friend on the internet. learn to use ithttp://forums.mactalk.com.au/8/60442-anyone-know-how-disable-annoying-melody-lg-lcdtv.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.