פורסם 2009 במאי 2016 שנים שלום חברים,הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנוולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGEלאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג.אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנותשמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה)כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית.אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8.אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2016 שנים אני מאמין שכל המשתמשים שלכם די מוגבלים מבחינת הרשאות לכן לא ניתן לעשות הרבה.בכל מקרה גם אם ישנן שיטות לשנות את זה הן יתבטלו ע"י GPO ברגע שהמחשב יתחבר שוב לdomain של המקום.אני מציע לך אישית פשוט לכתוב אימייל להנהלה ולקוות לטוב.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים מחבר גם אם המחשב שלי הוא רגיל ולא מחובר לטרמינל כמו רב עבדי החברה ?אם יש דרך לעקוף אשמח לקחת את הסיכון כי אני מהעובדים האלהשלא נוגעים בהם (לא ניכנס לזה) אני פשוט מעדיף להימנע מלפנות לאגף מחשוב בחברהכי לוקח להם שנה לעשות כל דבר ובטח גם יכתבו לי שזו החלטה של הנהלת החברה בלה בלה בלה ...
פורסם 2009 במאי 2016 שנים אין פה קשר לטרמינל. אם המחשב שלך קיבל את ההגדרה משמע הוא מחובר לרשת ומנוהל ע"י הIT שלכם.מכיוון שאני לא יודע באיזה שוטות משתמשים בחברה שלכם וגם הפורום הזה לא יתן לך דרכים לעקוף מדיניות אבטחה של החברה שאתה עובד זה הדיון הזה חסר תכלית.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים תתקין FireFox\ תיצור לינק לעמוד הבית שאתה רוצה לעבוד איתו ותשתמש בו במקום בicon הדיפולטי של הIE...
פורסם 2009 במאי 2216 שנים זה בתנאי שהוא יכול להתקין תוכנות בכלל. תחת XP ההגבלה לא עובדת טוב, תתקין לתיקיית הפרופיל שלך וזה יעבוד כמו גדול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.