עבור לתוכן

טמפרטורת כרטיס מסך 90-92 במאמץ

Featured Replies

פורסם

תמונה במנוחה...כמו כן תפעיל את הV על האופציה של רענון התוכנה ברקע..ותשחק כ15+- דקות..ותבדוק בגרף לכמה הגיע הכרטיס ובאיזה RPM..

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה תמונות של התוכנה..

הכרטיס במנוחה השעה 02.05 בלילה.

בצהריים במנוחה זה מוסיף ל עוד 3-5 מעלות

[attachment deleted by admin]

פורסם

אצלי הכרטיס מסך [לפני הקירור החדש שהתקנתי] היה משחק על 105 מעלות בלי בעיה די מוזר לא? :screwy:

כנראה שהכרטיסי מסך בנויים לעבוד על טמפרטורות מטורפות עוד היה לי מקרה של 110 מעלות אבל לא היה שום ריח של משהו שרוף הכול עבד סבבה

ככה שהכרטיסי מסך מאוד עמידים בפני חום אז לא צריך להכנס לפניקה אם רואים 90+ מעלות פשוט צריך לטפל כשאני בדקתי את הגוף קירור ראיתי שהוא היה מכוסה

אבק [כשהחלפתי קירור לכרטיס מסך] המאוורר נשחק והמשחה הטרמית כבר לא נראתה כבר כמו משחה..

פורסם

אצלי הכרטיס מסך [לפני הקירור החדש שהתקנתי] היה משחק על 105 מעלות בלי בעיה די מוזר לא? :screwy:

כנראה שהכרטיסי מסך בנויים לעבוד על טמפרטורות מטורפות עוד היה לי מקרה של 110 מעלות אבל לא היה שום ריח של משהו שרוף הכול עבד סבבה

ככה שהכרטיסי מסך מאוד עמידים בפני חום אז לא צריך להכנס לפניקה אם רואים 90+ ....."

זה לא משנה, גם אם הכרטיס מסך היה מסוגל 200 מעלות, תבין, כל פעם שרכיב במערכת מגיע ללהט שכזה, חייו מתקצרים, אז אם הבן אדם לא רוצה להחליף את הGTX260 שלו עוד חצי שנה, כדאי שהוא יעשה משהו בקשר לזה.

פורסם

זה לא משנה, גם אם הכרטיס מסך היה מסוגל 200 מעלות, תבין, כל פעם שרכיב במערכת מגיע ללהט שכזה, חייו מתקצרים, אז אם הבן אדם לא רוצה להחליף את הGTX260 שלו עוד חצי שנה, כדאי שהוא יעשה משהו בקשר לזה.

לזה התכוונתי לא עשית ציטוט מלא "מעלות פשוט צריך לטפל"

פורסם
  • מחבר

הכרטיס עכשיו על 52 מעלות במנוחה.

הנה תמונות של המארז תגידו לי אם הסירקולציה טובה אולי זה מה שמחמם לי את הכרטיס.

יש עוד מאוורר בצד שמוציא אוויר ביגלל שהכרטיס פולט אוויר חם לכיוונו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכרטיס מושפע מהאוורור הפנימי של המארז

כדאי שהמאוורר בדלת יכניס אויר ולא יוציא

הספק כח שלך עובד כמו שצריך . הכרטיס מקבל הרבה מתח ומתחמם בהתאם.

כדאי שתפעיל OCCT ותבדוק את ה-GPU במשך רבע שעה לפחות ותראה לכמה מעלות הוא מגיע

פורסם

אני עם כרטיס זהה לא עובר 74 מעלות, מאווררים 42% (אוטומטי) בבדיקה עם GPUTool

תנסה לראות מה הטמפ' המקסימלית עם מארז פתוח?

פורסם

פותח התרד בדוק שוב את הטמפ' ותעלה תמונה במאמץ..בבקשה..

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הכרטיס במחשב של חבר שיש לו מארז גדול עם סירקולציה טובה ומעבד 4 ליבות והוא הפעיל תוכנה שמאמצת את הכרטיס והוא אמר שהכרטיס הגיע ל 75 מעלות בשיא.

אז כניראה שהכריס לא מיועד למארז הדפוק שלי.

פורסם

תנקה אבק, תהפוך את המאוורר בדלת המארז כך שיכניס אוויר, תוודא שהמאוורר מאחורה שמוציא אוויר באמת שווה משהו, כי מאוורר חלש במקרה שלך לא יועיל רבות.

גם המאוורר מקדימה - הייתי מציע לחבר מאוורר נוסף לפתחי האיוורור בחלק הקדמי של המארז למטה, ושוב תוודא שזה לא איזה מאוורר ישן שבקושי דוחף אוויר.

P.S. ממליץ בחום גם להוסיף מאוורר נוסף מאחורה אם כבר יש ברשותך 2 סלוטים לתפקיד.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

ניקתי את הקירור של המעבד עם לחץ אויר.

אז כנראה שכל בעית ההתחממות של הכרטיס זה ביגלל הסרקולציה שלי?

תביאו לי בבקשה קישורים למאוורים טובים שיעשו את העבודה טוב...(מאווררים ממומלצים)

פורסם

תגיד תודה בסימס 3 יש לי במאמץ 95 מעלות עם 4850 ולא במאמץ 82...

ואני אשמח גם למאווררים טובים ......

תודה

פורסם

פותח התרד מה התקציב שלך למאווררים ?

איזה גדול יש לך במארז ?

פורסם
  • מחבר

אני מביא היום מארז אחר

מה זה אומר שניתקע לי המחשב במשחק סימס 3? רק במשחק הזה הוא נתקע ללי אפילו בקריסיס לא נתקע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים