עבור לתוכן

טמפרטורת כרטיס מסך 90-92 במאמץ

Featured Replies

פורסם

במשחק Crysis WARHEAD הכרטיס מגיע לי לטמפרטורות האלה זה בסדר?

אם זה בסדר אז מה הטמפרטורות שצריך לידאוג?

תודה מראש.

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהו הכרטיס? :)

פורסם

המאווררים עובדים על 100%?

פורסם
  • מחבר

המאוורים של הכרטיס הם על אוטומט בקריסיס ניראה לי שהם מגיעים ל 100 אחוז.

אבל ב Need for Speed Undercover הכרטיס מגיע ל 70 וקצת.

זה בסדר?

פורסם

הטמפ שלך גבוהה במאמץ. המקס טמפ במאמץ היא 85 מעלות

יש לך כמה אפשרויות

1. אם אתה מזהה שהכרטיס עושה בעיות תצוגה במשחקים לך תחליף אותו .יש לך אחריות

2. להוסיף מאוורר שיכניס אויר קר למחשב

פורסם

תוכל אולי לצלם לנו את המארז שלך ואת סידור הכבלים/קירור? תדאג לנקות אבק לפני שאתה מצלם ;D

אם הכרטיס ממשיך להתחמם פשוט תממש אחראיות.

פורסם

אני חושב שהקירור שלך הרבה יותר טוב מקירור סטוק ו-90 מעלות זה ממש לא תקין.

באיזה תוכנה בדקת טמפ'?

אצלי עם קירור סטוק מגיע מקסימום ל-67 מעלות ומאוורר על 40%

אז אצלך אמור להיות הרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם SPEEDFAN

יש לי מאוורר מאחורה שמוציא אחד מקדימה שמכניס ועוד אחד בדלת שמוציא אני הפכתי אותו ביגלל שהוא באמצע של הדלת והכרטיס מסך שהוא מתאמץ הוא זורק חום אז חשבתי שזה יהיה טוב, המאוורים הם מאווררים פשוטים.

אני יודע שהסידור של הכבלים גרוע,כי אני לא יודע איך לסדר אותם אם מישהו יוכל ליעץ לי אני ממש יודה לו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. סידור כבלים

2. ניקוי אבק- דחוף

3.יש לך מקום להוספת מאוורר נוסף?

פורסם

אפשר להגיד ניקוי אבק, אבל דחוף? עשה לי טובה, בקושי יש לו אבק במחשב, יש קצת אבק על מאוורר המעבד, אבל זה עדיין לא דחוף.

בכ"מ-אתה חייב לסדר את החוטים, אם אתה רוצה דוגמאות לך לנושא "הקירורים שלכם" ותראה שם איך מלא מסדרים את המארזים שלהם. בעיקרון סידור מארז הכוונה לאסוף כמה שיותר את החוטים ככה שלא יפריעו לחוטים או לזרימת האוויר.

בנוסף לכך תעשה ניקוי אבק במארז, יש קצת אבק אבל במידה מסויימת אולי זה משפיע על הכרטיס שלך.

אם זה לא מצליח אז תבקש מהחנות שתבדוק\תחליף את הכרטיס.

אגב, מה שעשית על הדלת, תחזיר את זה למצב הקודם. כרטיס המסך שואב אוויר מתוך המארז ומוציא את זה מאחורי המארז (תראה שמאחורי המארז יש חריצים איפה שכרטיס המסך, משם יוצא האוויר החם). כששינית את המאוורר אומנם דאגת שיכנס אוויר מבחוץ, אבל כרטיס המסך שואב גם את האוויר החם שהדיסק הקשיח עושה וגם את האוויר הרגיל. אולי זה גם משפיע. תנסה.

פורסם
  • מחבר

המאוורר שבדלת מוציא אוויר למחוץ המארז לא לבתוך. והכרטיס מסך יש לו חריצים מכל הכיוונים שמעיף את האויר וגם לכיוון הדלת ביגלל זה הפכתי כדי שהוא יוציא את האויר החם.

יכול ליהיות שהכרטיס מיתחמם ביגלל שהוא מתאמץ יותר ביגלל המעבד שלי שגורם לצוואר בקבוק???

אם אני יקנה מאוורר 80 למאחורה כדי שיוציא אוויר זה ישפר?

הסידור כבלים ממש משפיע על הקירור של המארז?

פורסם

לא יודע לגבי המעבד, אני לא מבין בAMD ככה שאני יכול רק לנחש אם הוא עושה צוואר או לא.

ולרוב טוענים שזה משפיע כי חוטים משפיעים על זרימת האוויר בתוך המארז. בגלל זה לרוב ממליצים על חיבור SATA ולא IDE, כי הכבל של IDE הוא ארוך ועבה ומפריע לחלוטין. לא שיש לך חוט IDE, אני סתם מביא את זה בתור דוגמא ;D

וגם אם המעבד יהווה צוואר, אני לא ממש חושב שזה אמור להשפיע על טמפ' הכרטיס, אם אתה יכול להוסיף מאוורר אז אני חושב שכדאי לנסות, אם אין מקום או כוח להכניס עוד מאוורר, פשוט תבקש שהחנות האחראית תבדוק את הכרטיס. קורה לפעמים שכרטיסים מגיעים מקולקלים מהמפעל.

פורסם

הקירור של הגאיינוורד אמור להיות ממש טוב , ניקית אבק מתוך המאווררים וגוף הקירור של הכרטיס?

פורסם

פותח התרד עם קירור כזה אתה לא צריך לקבל טמפ' כאלו גבוהות..

נקה אבק מההיטסינק..ובדוק את הRPM..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים