עבור לתוכן

לשנות את השם של המחשב...במקום andministator

Featured Replies

פורסם

שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???

פורסם

כפתור ימני על "המחשב שלי" ומאפיינים

יש שם טאב של זיהויי רשת

פורסם

למה אתה מתכוון ב"שם המחשב"?

ישנן כמה אופציות:

א. השם שעליו רשום הווינדוס. כשנכנסים למאפיינים של My Computer, השם שמופיע שם תחת Registered to. את השם הזה אי אפשר לשנות באופן מסודר, אלא רק ע"י התעסקות בערכי ה-Registry של הווינדוס שלך, דבר שהוא לא מומלץ למי שלא מבין בזה.

ב. שם המחשב ברשת או בתוך קבוצת עבודה. אותו אתה יכול לשנות ללא בעייה אם תיכנס למאפיינים של My Computer, תעבור לכרטיסיית ה-Computer Name, שם תלחץ על Change ותשנה לשם שאתה רוצה. הפעלה מחדש של המערכת הכרחית פה.

ג. שם המשתמש שאיתו אתה עובד בווינדוס. את השם הזה אתה יכול לשנות בלוח הבקרה (Control Panel) בתוך חשבונות משתמשים (User Accounts). תיכנס למשתמש שלך, ושם אתה תראה את האפשרות לשנות את השם.

פורסם
  • מחבר

תודההה אחים שלי...תעזרו לי בשאלה הבאה.....היא מתחת להודעה הזאת....פלייייז

פורסם
  • מחבר

ישנן כמה אופציות:

א. השם שעליו רשום הווינדוס. כשנכנסים למאפיינים של My Computer, השם שמופיע שם תחת Registered to. את השם הזה אי אפשר לשנות באופן מסודר, אלא רק ע"י התעסקות בערכי ה-Registry של הווינדוס שלך, דבר שהוא לא מומלץ למי שלא מבין בזה.

ב. שם המחשב ברשת או בתוך קבוצת עבודה. אותו אתה יכול לשנות ללא בעייה אם תיכנס למאפיינים של My Computer, תעבור לכרטיסיית ה-Computer Name, שם תלחץ על Change ותשנה לשם שאתה רוצה. הפעלה מחדש של המערכת הכרחית פה.

ג. שם המשתמש שאיתו אתה עובד בווינדוס. את השם הזה אתה יכול לשנות בלוח הבקרה (Control Panel) בתוך חשבונות משתמשים (User Accounts). תיכנס למשתמש שלך, ושם אתה תראה את האפשרות לשנות את השם.

אין בחשבונות משתמשים אפשרות להחליף שם..!

פורסם

ב"חשבונות משתמשים", תלחץ על חשבון כלשהו, והוא ייכנס לאפשרויות בתוך החשבון הזה.

האפשרות הראשונה שם היא לשנות את השם.

פורסם

ישנן כמה אופציות:

את א. אפשר לשנות בעזרת TweakXP , בלי הסתבכויות מיותרות ברג'יסטרי ;)

פורסם
  • מחבר

מה זה TweakXP?

פורסם

תוכנה שעושה ב Windows XP ניסים ונפלאות - בהתאם לבקשתך ... ;)

מומלצת מאוד וקלה לשימוש .

www.tweakxp.com

פורסם
  • מחבר

ניסים ונפלאות...כמו מה...למשל..????

פורסם

המון המון דברים נחמדים , החל מפינוי זיכרון מהיר , דרך הוספת תמונה משלך במאפייני המערכת , שינוי המון הגדרות ...

תבדוק בעצמך !!! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים