עבור לתוכן

מעבד 5200 עם איזה לוח וכרטיס מסך כדאי לשלב?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek

8400GS 512MB

או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB

אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE?

תודה למגיבים.

פורסם

GA-G31-ES2L של Gigabyte מומלץ.

פורסם

לאיזה מטרה אתה רוצה להוסיף כרטיס מסך? אני שואל כי שניהם מאוד חלשים ולכרטיס המסך המובנה של g41 יש יציאת dvi ו - hdmi

פורסם

מבחינת כח גראפי ה-HD4350 הוא החזק כאן, השאלה היא האם אתה צריך את הכח הגראפי הזה.

אם אתה מבצע פעולות שמפעילות את המעבד אז הרי שזה לא משנה איזה לוח/כרטיס תקח, כולם יעשו את העבודה.

אם אתה קונה בסופו של דבר לוח G31 אז תבדוק בסטיקי לוחות אם מומלצים את ההבדלים שבין הלוחות, ישנם הבדלים קטנים אך כדאי מאוד להעיף מבט. אם ההבדלים הללו לא משנים לך אז תקח את הלוח הכי זול מהחבורה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות. העבודה העיקרית שהמחשב יבצע הם עיבודי תמונות בפוטושופ CS4 וב LIGHTROOM 2.0 ומעט שילובי טקסט וגרפיקה דו מימדית עם התמונות.

חוץ מזה רק אופיס והורדה והעלאת תמונות לאתרים וFTP.

האם לשם כך אני יוכל להסתפק ב G41 או שעדיף לי ללכת על ה G31 + כרטיס מסך מאלו שהזכרתי.

פורסם

אתה יכול להסתפק ב-G31, בלי שום כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

הוא לא יהיה איטי בשל השימוש בזכרון של המחשב? הבנתי שלכרטיס מסך יש זיכרון פנימי שמאיץ את העבודה? אם יהיו הבדלי מהירות זה משמעותי כי אני עובד על אלפי תמונת ולמהירות יש חשיבות.

בלוח G31 יש הבדלים בין MSI / GIGABYTE / ASUS?

אם אני מחליט להוסיף בכל זאת כרטיס מסך איזה כדאי מהמחירים הנמוכים?

תודה אתם ממש עוזרים...

פורסם

על כרטיס מסך תשאל בפורום כרטיסי מסך.

בכל אופן אם G31 לא יספיק לך אז תמיד תוכל לקנות מאוחר יותר. ממה שאני הבנתי, השימושים שלך מאמצים את המעבד ומה שחשוב הוא מעבד חזק ואולי גם נפח מסוים של זיכרון (נניח 4GB). הכרטיס מסך לא עושה כאן עבודה חשובה ואולי הוא אפילו כלל לא מתאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים