פורסם 2009 במאי 1916 שנים אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות.כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון.למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים הפרוצדורה היא פשוט להתקשר לחראות האלה ולהגיד להם שיש לך תמונה "שווה". אתה יכול לזרוק מחיר ואתה יכול לשאול כמה הם מציעים, ואז להתמקח.רק קח בחשבון ש:א. יהיה לך מקום שמור בגיהנוםב. זאת יכולה להיות סתם אחותו או משהו, או שהוא בפגישה עיסקיתג. גם אם נניח שהוא באמת בוגד (סיכוי אפסי שהוא יעשה את זה במקום פומבי), מה אכפת לך?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר מישהו היה כבר תופס את התמונה הזו, אז אין שום סיבה שאני לא ארוויח ממנה.וזה לא שצדתי אותו במכוון, לא היה לי מושג מי זה אפילו.ובגלל ב', אני שואל פה מה בדיוק הפרוצדורה.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים הפרוצדורה היא פשוט להתקשר לחראות האלה ולהגיד להם שיש לך תמונה "שווה". אתה יכול לזרוק מחיר ואתה יכול לשאול כמה הם מציעים, ואז להתמקח.רק קח בחשבון ש:א. יהיה לך מקום שמור בגיהנוםב. זאת יכולה להיות סתם אחותו או משהו, או שהוא בפגישה עיסקיתג. גם אם נניח שהוא באמת בוגד (סיכוי אפסי שהוא יעשה את זה במקום פומבי), מה אכפת לך?מלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.