עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הטלויזיה Toshiba Regza 26AV550 LCD?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לשימושים שלך הייתי שוקל T260 של סמסונג. מדובר על מסך מחשב שמיועד גם לשימוש כמסך TV.

היתרון הגדול שלו הינו רזולוציה גבוהה, שעבור מחשב זה קריטי. מצד שני, מסך TV יעודי ברזולוציה נמוכה יותר ייתן איכות תמונה טובה יותר בהצגת סרטים, ופריסת תכני SD (HOT / YES).

סדרת הA450 של סמסונג אכן מאד מומלצת בטווח המחירים הנמוך, והמתחרה העיקרית שלה היא LG. עבור העיניים הסובייקטיביות שלי התמונות במסכי טושיבה גרועות, ושארפ ופיליפס נותנות תמורה טובה בטווחי המחירים הגבוהים בלבד.

חווית הצפיה בTV מאד מאד מושפעת מגודל המסך, ולכן הייתי שוקל בחיוב להוסיף 300-400 שח לתקציב ולקחת דגם 32" טוב כמו סמסונג A450 או LG34R.

איזה פאנל יש לt620? (מקווה שלא TN)

והאם המבצע בעולם הקולנוע של טלויזת sharp 32" ב1990 שקל הוא כדאי? (אמרת ששארפ טובים רק בטווחי המחירים הגבוהים בלבד).

לינק למבצע:

http://www.cinemaworld-online.co.il/Product.aspx?productid=319

(אני רואה שהם מנסים למכור דגם של dantax 26" ב1200 שקל וזה גורם למבצעים שלהם להראות קצת לא אמינים,מכיוון שכמו שaeonf אמר האיכות של ה"חברה" הזאת גרועה מאוד)

פורסם

הם בעלי וממציאי המותק DANTAX אז סביר להניח שינסו "לדחוף" מוצרים שלהם יותר...

שרפ ב2K זה דיל מנצח!

תחטוף

פורסם

הT260 הוא אכן בעל פאנל TN. אין מסכי מחשב בגודל ובמחיר האלה שאינם בעלי פאנל TN.

יחסית לפאנל TN הוא לא רע, תנסה לראות אותו באחת החנויות או את הT240 שהוא באיכות תמונה זהה רק קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז למה לא כדאי לקנות את הטלויזיה sharp 32" שבמבצע של עולם הקולנוע? גם מסך גדול גם חברה טובה וגם בטוח לא פאנל TN (אם בכלל קיימות הגדרות כאלו בטלויזיות LCD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים