עבור לתוכן

מדבדב מציג: ההיסטוריה, כפי שרוסיה רואה אותה

Featured Replies

פורסם

אני באמת יעוף מפה

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין ספק שרוסיה היום היא דמוקרטית רק כלפי חוץ - המשטר עצמו דומה מאוד למשטר הדיקטטורי של ברית המועצות, מה שלא מפתיע בהתחשב בכך שהאיש שמושך בכל החוטים הוא בכיר קג"ב לשעבר, שמסרב להפנים שהמלחמה הקרה נגמרה.

אתה צודק בהחלט,אם כי קצת נסחפת.

בתור אחד שיש לו שם קרובי משפחה,אני שמח שזה המצב,אם כי זו שימחה שמהולה בעצב רב.

היה יכול להיות הרבה,הרבה יותר גרוע.

במשך כ-10 שנים תחת הנהגתו של ילצין -השיכור החולני(במידה מסוימת הוא מזכיר לי מנהיג אחר שבגללו מדינה שלמה הלכה כמעט לקיבנימט-רבין)

מאפיונרים בזזו את רוסייה והשתלטו על רוב אמצעי הייצור שלה בשיטות שונות ומשונות,חלקם בכוח הזרוע ובהתנקשויות וברובם באמצעות שיחוד בכירים במשטרו של ילצין.

פוטין כשעלה לשלטון בשנת 2000 הציל את רוסייה מידי האוליגרכים ומידי המוסלמים הקיצוניים שיושבים בגבולותיה הדרומיים כמו חגורת חנק על צווארה.

אנשים לא יודעים,אבל אסון התאומים מתגמד לעומת מעשי הטרור שביצעו המוסלמים הקיצוניים ובעיקר הצ'צ'נים בעריה הראשיות של רוסייה.

אנחנו בוכים על כמה אוטובוסים שהתפוצצו ,אבל ברוסייה בניני מגורים רבי קומות פוצצו וקרסו לחלוטין,בתי ספר שלמים הוחרבו ותלמידיהם נרצחו

,בתי קולנוע ותיאטראות נשרפו בעוד האנשים נמצאים בתוכם.

לולא חיסול הסרטן המוסלמי -צ'צ'ני (בכיבוש גרוזני לא נשאר מיבנה אחד עם גג מעליו :behead:)והוצאה המונית להורג של אלפי קיצונים מוסלמיים

(חלק מהם אנשי אל-קעיידה)וזריקתם לכלא של אותם אוליגרכים שניסו גם להשתלט על מוקדי הכוח הפוליטיים,אז רוסייה כיום הייתה במצב יותר גרוע

מאותם מדינות עולם שלישי חשוכות בדרום אמריקה ואפריקה.

ראבק,אם לא הייתי צריך לשלם ב-JAIL TIME אני הייתי בעצמי מזריק פולוניום רדיואקטיבי לווריד הצוואר של מר נבזלין ושאר האוליגרכים השודדים שהבריחו לחו"ל

מאות מיליארדי דולרים .(חלק לא קטן מהם יהודים,או כאלו שקנו זהות יהודית ב-500 דולר).

מר נבזלין היקר מדבר על הפגיעה של פוטין בזכויות אזרח ברוסייה,אבל הוא שוכח את הזכות הבסיסית שהוא גנב מיליוני אזרחי רוסייה

והיא הזכות לאכול.

(למי שלא יודע בחלקים נרחבים של רוסייה, באזורים נידחים בעיקר שורר מצב כלכלי קשה מאוד ואף רעב אמיתי שאנשים מתים ממנו או נעשים חולים

עקב תת-תזונה).

פורסם

NU TE UROD IEDE BLIN UCHIS PRA RASIU IESLI TE TAK NEI INTIRISUESA

אני לא הולך להסביר לך כלום כי אתה לא תבין כי אתה ישראלי

tot kto teba sdelal urod.

loch neshasny

או במילים אחרות- up yours.

פורסם

eta demakratia razrishet ludam gavarit pra ludei fsakuiu chush biz nikakova znania pra nivo kak pra ruskih ia niskazal shto izrailtanie ani ni lude ia znaiu izrailtan ochin harasho i daze iest takiea katore ia tak lublu nu hih mala vbalshivstom ani ne ovazaiut ruskih

תחזור לרוסיה

פורסם

מספיק ודי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים