עבור לתוכן

מדבדב מציג: ההיסטוריה, כפי שרוסיה רואה אותה

Featured Replies

פורסם

ещё как хуже.

הינה בגלל אנשים כמוך הרוסים מתחילים לשנוא.. בגלל חוסר הידע שלך.. הם אתה לא יודע שתוק ועל תגיד דברים על תשווה רוסים לישראלים אם אין לך ידע

אבל יש לי ידע. אני אומר את הדברים שאני אומר כי אני יודע שהם נכונים.

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ещё как хуже. עלק.. אתה מוכיח עכשיו שאתה לא יודע כלום

פורסם

יופי שאתה ארגנטינאי אבל אני מרוסיה, כך שתעשה לי טובה אני יודע על הדברים הטובים ועל הדברים הרעים.

כמו כן שים לב לקונטקסט של הדברים שציטטת, כי בסופו של דבר הרוסים בחרו בפוטין עיני הקגב הקטנות, בדיוק כמו שהחמאס בחר בחמאס וכמו שהערבים אוהבים "לבחור" דיקטטורות...

זה לא משנה את העובדה שלקרוא לרוסים 'בהמות מטומטומות' זה טפשי ולא נכון.. אתה יכול להודות שקצת הגזמת וזה לא בדיוק מה שהתכוונת לומר, או שאתה יכול להגיד שזה באמת ובתמים מה שאתה חושב - אבל זה ישים כל טיעון אחר שלך באור קצת מפוקפק (לדעתי).

פורסם

חחחח במהות זה הישראלים לא הרוסים >:( תתעוררו מהאשליה שלכם כבר

אין לכם תרבות

סבא שלי יותר זקן מהמדינה הזאת

פורסם

חחחח במהות זה הישראלים לא הרוסים >:( תתעוררו מהאשליה שלכם כבר

אין לכם תרבות

תתעורר אתה

יש פה בארץ אחלה אנשים, עם תרבות הרבה יותר גבוהה מהרוסים... פאק יש לי דה ז'ה וו מהדיסקוסייה בשבוע שעבר עם TYTAN בסופו של דבר הוא קיבל באן.

תתעורר אתה חיי בעולם בו כולם נולדים שווים, זה שאתה ואני ממוצא רוסי זה לא נותן לנו פרווליגיה על הישראלים, נכון שיש בין הישראלים אנשים חסרי תרבות אבל אל תשכח שהעם הרוסי לא נקי מכאלה...

פורסם

MAXIM MNE OCHIN ZAL ZATEBA TE RUSKI KATORE UTANOL VETAI ILUZIE

PAIME IA NI PROTIV ISRAELA NU TUT IEST LUDE KATORE DUMAIUT PRA RUSKIH FSAKUIU CHUSH ZNACHIT KAK IA MAGO BET HAROSH E DOBRE KNIM

פורסם

ты считаеш себя русским? значит ты считаеш себя человеком? не спускайся до уровня этих дураков они тебя не поймут

עכשיו אני מבין אותך אבל יש אבל אחד.

מכל התגובות האחרונות שלך הבנתי שאתה משמיץ עם שלם בגלל כמה יחידות. זכותו של אדם היום לחשוב ולטעון כל מה שהוא רוצה. קוראים לזה דמוקרטיה.

בואו נסיים את הסיקוסייה של מי יותר טוב בסדר? גם רוסים וגם ישראלים הם בני אדם, אין "טובים יותר". דראגון , אם אדם כלשהו לא רוצה לדעת מה שאתה יודע וחושב שזוהי האמת לא תמצא דרך להכריח אותו. זה שאתה שונא את מי ששונא אותך מרוב בורות לא מועיל לך.

פורסם

אלוהים ישמור מעניין איך זה היה נראה אם כמה משתמשים פה היו מתחילים שיחה בערבית?

פורסם
  • מחבר

MAXIM MNE OCHIN ZAL ZATEBA TE RUSKI KATORE UTANOL VETAI ILUZIE

PAIME IA NI PROTIV ISRAELA NU TUT IEST LUDE KATORE DUMAIUT PRA RUSKIH FSAKUIU CHUSH ZNACHIT KAK IA MAGO BET HAROSH E DOBRE KNIM

לישראלי הממוצע אין מושג מהחיים לא רק מרוסיה אין טעם לנסות להסביר להם או להפגע מהם, הישראלי הממוצע הוא בהמה גם כן.

לגבי מה שרשמת קודם לגבי התרבות הטכנולוגיה וכו ברוסיה אני בהחלט מסכים.

אבל מכיוון שזה לא נושא שניסיתי להעלות אלא ההתדרדרות שלהם בשניים האחרונות אז אני לא רואה שום טעם לכתוב את זה.

[br]פורסם בתאריך: 23.05.2009 בשעה 15:29:44

אתה קודם תלמד לדבר.

פורסם

בדיוק אותו דבר, לא מבין רוסית ולא מבין ערבית.

אני אבחר להתעלם ממה שאתה אומר בין השורות, כי אין מקום לגזענות כזאת כאן.

פורסם

ты считаеш себя русским? значит ты считаеш себя человеком? не спускайся до уровня этих дураков они тебя не поймут

עכשיו אני מבין אותך אבל יש אבל אחד.

מכל התגובות האחרונות שלך הבנתי שאתה משמיץ עם שלם בגלל כמה יחידות. זכותו של אדם היום לחשוב ולטעון כל מה שהוא רוצה. קוראים לזה דמוקרטיה.

בואו נסיים את הסיקוסייה של מי יותר טוב בסדר? גם רוסים וגם ישראלים הם בני אדם, אין "טובים יותר". דראגון , אם אדם כלשהו לא רוצה לדעת מה שאתה יודע וחושב שזוהי האמת לא תמצא דרך להכריח אותו. זה שאתה שונא את מי ששונא אותך מרוב בורות לא מועיל לך.

eta demakratia razrishet ludam gavarit pra ludei fsakuiu chush biz nikakova znania pra nivo kak pra ruskih ia niskazal shto izrailtanie ani ni lude ia znaiu izrailtan ochin harasho i daze iest takiea katore ia tak lublu nu hih mala vbalshivstom ani ne ovazaiut ruskih

פורסם
  • מחבר

מענייין כמה רוסים מעריכים ישראלים... בעיקר עם כל הפרופגנדה שהם אוכלים ...

פורסם

הינה בגלל אנשים כמוך הרוסים מתחילים לשנוא.. בגלל חוסר הידע שלך.. הם אתה לא יודע שתוק ועל תגיד דברים על תשווה רוסים לישראלים אם אין לך ידע

אז בוא תלמד אותנו. אני עליתי מברה"מ, ובאמת שאני לא יודע איך הרוסים הקימו את המדינה.

עד כמה שאני יודע, זה היו אוקראינים, פולנים, הונגרים ורומנים (בעיקר), יהודים, שהגיעו לפה בלי כלום ובנו את המדינה.

ולגבי כמה טוב ברוסיה- חפש תמונות של הכביש מוסקבה- יקוצק (עיר בירה של מחוז גדול ואחת הערים המרכזיות בסיביר). חפש כתבות על משבר האנרגיה ברוסיה ועל מחסור בחימום, חשמל ומים זורמים בערי סיביר... חפש כתבות על הכפרים המרכזיים ברוב בקולחוזים (מה קרה להם אחרי שהקולחוזים והסובחוזים התפרקו...)

גם במוסקבה וסנקט פטרסבורג שיפצו את התשתיות רק ב7~5 השנים האחרונות... הייתי בסנקט פטרסבורג לפני 6 שנים והיו שם מסילות של חשמלית (טראמוואי) שהיו שקועות 30 ס"מ האדמה והרכבת בקושי עברה שם (היו אזורים שהיא גרדה את האספלט...)

ודבר נוסף- צורת ההתבטאות שלך ושל הדבילים האחרים פשוט מביישת את כל הרוסים. 'perestan hamit.

פורסם

NU TE UROD IEDE BLIN UCHIS PRA RASIU IESLI TE TAK NEI INTIRISUESA

אני לא הולך להסביר לך כלום כי אתה לא תבין כי אתה ישראלי

פורסם

NU TE UROD IEDE BLIN UCHIS PRA RASIU IESLI TE TAK NEI INTIRISUESA

אני לא הולך להסביר לך כלום כי אתה לא תבין כי אתה ישראלי

ומה אתה? לא טוב לך, אתה מוזמן לעוף מפה. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים