עבור לתוכן

מדבדב מציג: ההיסטוריה, כפי שרוסיה רואה אותה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגיד לי מה אתה נורמלי...? באמת שהדיון הזה לא כ"כ מעניין אותי, וגם אין לי מספיק ידע בשביל להתערב (לגבי המלחמה וכו').

אבל להגיד את זה על רוסיה...?

אתה יכול להגיד עליהם הרבה דברים, אבל בהמות מטומטמות?? רוסיה זה אחד העמים הכי מוצלחים מבחינה אקדמית-אינטלקטואלית-תרבותית בכדור הארץ. אין לך מושג איזה תרומה אדירה הרוסים נתנו לאורך השנים למדע, למתמטיקה, לספורט, לספרות, לתאטרון ועוד. ישראל לפני כמה שנים (אולי עדיין) הייתה במקום הראשון בעולם ביחס של מהנדסים באוכלוסיה בזכות העליה הגדולה של שנות ה-90.

אני לא אומר שסטאלין טוב, אני לא אומר שדיקטטורה זה אחלה ואני בטח לא אומר שכל התעמולה הזאת חיובית - רוסיה כרגע זה מקום מאד בעייתי, ותמיד הייתה מקום מאד בעייתי, מבחינת דמוקרטיה וחופש הביטוי וגם מעוד כמה בחינות.

אבל בין זה לבין להגיד שהם טפשים...? בהמות...?

באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

ואגב לפני שמישהו מתלונן, אני לא רוסי, אני בכלל ארגנטינאי :xyxthumbs:

יופי שאתה ארגנטינאי אבל אני מרוסיה, כך שתעשה לי טובה אני יודע על הדברים הטובים ועל הדברים הרעים.

כמו כן שים לב לקונטקסט של הדברים שציטטת, כי בסופו של דבר הרוסים בחרו בפוטין עיני הקגב הקטנות, בדיוק כמו שהחמאס בחר בחמאס וכמו שהערבים אוהבים "לבחור" דיקטטורות...

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהתחשב בזה שנולדתי שם, ביקרתי שם בעצמי מאז שעליתי לארץ ואמא שלי ביקרה שם לפני שנה - ובנוסף לכך שראיית העולם שלי קצת יותר מפוכחת ואובייקטיבית משלך - הייתי אומר שאני יודע קצת יותר ממך על רוסיה. כשאתה עולה לרכבת והכרטיסן שיכור, זה אומר דרשני.

וכן, זה נכון שמוסקבה היא עיר מאוד עשירה עם מחירי נדל"ן עם הגבוהים בעולם (אם לא הכי גבוהים). אבל לצערם של 130 מיליון האזרחים האחרים של רוסיה, שחיים ברמה של מדינות עולם שלישי, העושר הזה לא מגיע אליהם. FFS, תוחלת החיים הממוצעת של גבר ברוסיה היא פחות מ-60 שנים!

מה לעשות שברוסיה אם אתה לא מליונר ומעלה אתה לא ממש נחשב בן אדם :-\

פורסם

למה לעזזל אתם חושבים ככה? פשוט שם הצרכים הרבה יותר קטנים, שם זה שאתה חיי בדירה לא גדולה, אוכל לשובע ולא יותר מזה, עובד וחוזר הבייתה עם כוח לצאת ולטייל עם הילדים זה מספיק

מה שבאמת קורה זה שפעם היו מאגנאטים וחסרי כל, עכשיו לאט לאט מתחיל להופיע מעמד הביינים.

פורסם
  • מחבר

הם מדברים על העבר הדבר היחידי שהם יודעים.. חבל שהם לא יודעים שהיום הרמת החיים ברוסיה עלתה באופן מדהים.. והחיים שם מעולים. הרבה יותר מפה תאמינו לי. התרבות הרבה יותר טובה אנשים יותר נחמדים יותר חכמים. הרבה יותר יפה שם על זה בכלל אין מה להתוכח אם להתסכל על מוסקבה ועל ירושלים ירושלים היא כמו זבל אחד גדול.

לא ההפך אני בדיוק דיברתי על ההווה, בזמן שלמראית עין רוסיה התחילה להתקדם בצעדי ענק

לא הספיקו לעבור 2 עשורים והם שוב חוזרים למוטב :bash:

מה לעשות שברוסיה אם אתה לא מליונר ומעלה אתה לא ממש נחשב בן אדם :-\

לא יותר מבארץ.

פורסם

הם מדברים על העבר הדבר היחידי שהם יודעים.. חבל שהם לא יודעים שהיום הרמת החיים ברוסיה עלתה באופן מדהים.. והחיים שם מעולים. הרבה יותר מפה תאמינו לי. התרבות הרבה יותר טובה אנשים יותר נחמדים יותר חכמים. הרבה יותר יפה שם על זה בכלל אין מה להתוכח אם להתסכל על מוסקבה ועל ירושלים ירושלים היא כמו זבל אחד גדול. ולזה שמעלי. אתה יודע על רוסיה כמו שאני יודע על בלט אתה מדבר כול כך שטויות לגבי רמת החיים היום!!! 2009 החיים שם מעולים האכול שם טבעי אנשים חיים יותר מגיל 60 אתה באמת מזבל תשכל.וכמו שהארגנטינאי הגבר הזה אמר

רוסיה זה אחד העמים הכי מוצלחים מבחינה אקדמית-אינטלקטואלית-תרבותית בכדור הארץ. אין לך מושג איזה תרומה אדירה הרוסים נתנו לאורך השנים למדע, למתמטיקה, לספורט, לספרות, לתאטרון ועוד. ישראל לפני כמה שנים (אולי עדיין) הייתה במקום הראשון בעולם ביחס של מהנדסים באוכלוסיה בזכות העליה הגדולה של שנות ה-90. מי הבן אדם ראשון שהיה בחלל? רוסי!! .. אז סתמו כבר ועל תשוו את רוסיה לישראל.. בישראל הכול פרימיטיבי האנשים פה חסרי תרבות לא נחמדים בכלל.. סתכלו איזה גזענים אתם מסכנים האיתיופים. ישראל באמת אין פה כלום חול וחולרה!!! אין פה הרכטקטורה בגרוש סתכלו איזה מדהימה סנט פטרבורג איזה מדינה יפה.. הכול טבע. יש דברים לא טובים ברוסיה כמו שיש דברים לא טובים בישראל. על תדברו איתי על העבר על סטאלין זה היה במאה20 אנחנו במאה 21 תתעררו!!! מהחלום שלכם תפסיקו להשוות את רוסיה של היום ולרוסיה של בריתהמועצות. חחח

פורסם

בלה בלה רוסיה עכי תובה בלה בלה מצצתי לפוטין

אז עוף לשם תעשה לכולנו טובה

פורסם

האמת היא עדיף שאתה תסתום RED DRAGON, אתה אוהב את רוסיה באהבה עיוורת ושונא את הארץ... אתה חושב שישראל לא הייתה קמה ללא עזרת הרוסים? היא הייתה קמה אבל באיחור גדול יותר, ורק שתדע לפי הסטטיסטיקה רוב פורצי הדרך ה"רוסים" היו ממוצא יהודי.

פורסם

חח אתם ממש לא מבינים כלום מהחיים שלכם :s05:

חח זה בידיוק כמו שאבא שלי אמר: "אתה אף פעם לא תצליח להוכיח לישראלים כלום הם חיים בבועה"

אני לא אוהב את רוסיה באהבה עיוורת אתה רואה אתה ממציא דברים.. אתה לא תבין מה שאמריקאים אומרים אתם עושים. כמו זונה

פורסם
  • מחבר

אז עוף לשם תעשה לכולנו טובה

אם חרות כמוך, זה באמת נשמע כמו רעיון טוב.

פורסם

חח אתם ממש לא מבינים כלום מהחיים שלכם :s05:

חח זה בידיוק כמו שאבא שלי אמר: "אתה אף פעם לא תצליח להוכיח לישראלים כלום הם חיים בבועה"

אני לא אוהב את רוסיה באהבה עיוורת אתה רואה אתה ממציא דברים.. אתה לא תבין

ואתה מהבועה שלך כבר יצאתה כן? מתי בפעם האחרונה הייתה שם? אני לא אבין אנשים כמוך זה נכון, מהגרים למדינה אחרת ושונאים אותה, אז למה לעזזל עזבתה את רוסיה אם כ"כ טוב לך שם??? למה???

אתם מזוכיסטים או משהו?

פורסם

האמת היא עדיף שאתה תסתום RED DRAGON, אתה אוהב את רוסיה באהבה עיוורת ושונא את הארץ... אתה חושב שישראל לא הייתה קמה ללא עזרת הרוסים? היא הייתה קמה אבל באיחור גדול יותר, ורק שתדע לפי הסטטיסטיקה רוב פורצי הדרך ה"רוסים" היו ממוצא יהודי.

לא הבנתי, איך בדיוק הרוסים סייעו להקמת מדינת ישראל?

פורסם

אני טס לשם כול שנה בחופש הגדול.. אז אני יכול לדעת יותר טוב מכולם פה. ואתם שואל למה כי ככה אתם אומרים שטויות על הרוסים ולא מכבדים. וחושבים שאתם יותר טובים מרוסים. ואם להסתכל על זה מהצד זה טיפשי. רוסים במעמד הרבה יותר גבוהה מהישראלים זה בכלל לא רעוי להשווה

פורסם

אם חרות כמוך, זה באמת נשמע כמו רעיון טוב.

גם אתה מוזמן לעוף מפה

פורסם

לא הבנתי, איך בדיוק הרוסים סייעו להקמת מדינת ישראל?

הינה בגלל אנשים כמוך הרוסים מתחילים לשנוא.. בגלל חוסר הידע שלך.. הם אתה לא יודע שתוק ועל תגיד דברים על תשווה רוסים לישראלים אם אין לך ידע

פורסם

הינה בגלל אנשים כמוך הרוסים מתחילים לשנוא.. בגלל חוסר הידע שלך.. הם אתה לא יודע שתוק ועל תגיד דברים על תשווה רוסים לישראלים אם אין לך ידע

ידידי, בגלל אנשים כמוך התדמית של הרוסי "המותרבת" בעולם יורדת. אתה בעצמך לא שם לב איך אתה הופך לאחד הפינגווינים השחורים האלא שחושבים שה' ברא את העולם רק בשביל בני מינם...

Россия не лучше израиля но и не хуже

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים