עבור לתוכן

מדבדב מציג: ההיסטוריה, כפי שרוסיה רואה אותה

Featured Replies

פורסם

Dragon מספיק, אתה עושה בושה לילידי רוסיה :-\

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בהתחלה הם לא הוכו לא שוק ולא ירך. הם ברחו עד קו מוסקבה- לנינגרד ושם רק התחילו לארגן הגנה.

לפני זה בין מוסקבה לגבול פולין כמעט ולא היו חיילים (יחסית לכוחות הגרמניים)

כן זה מזכירים קצת את מלחמת ששת הימים גם המיצרים לא הוכו שוק על ירך ועשו "נסיגה טקטית" ::)

הרוסים נתפסו עם המכנסים למטה איבדו כמעט 4000 מטוסים ביומיים הראשונים ללחימה בזמן שהגרמנים איבדו פחות מ50

כנ"ל לגבי אבדות בנפש טנקים ומה לא מצבורי דלק תחמושת ומה לא

וכל זה למרות שרוסיה התכוננה למלחמה עם גרמניה, בשנתיים שלפני מבצע ברברוסה רוסיה הכפילה ואף שילשה את כמות הכוחות (יחידות, נשק ותחמושת, מטוסים וכו...)

וממש לפני שגרמניה פתחה חזית נוספת מול רוסיה סטאלין אמר בנאום שהם יוכלו לדחות הלחימה מול גרמניה רק עוד חודש חודשים.

ולמרות שמודיעין שלהם ידע על המתקפה כמעט אף אחד לא קיבל התראה בזמן לגבי הפלישה

כל זאת בזמן שכמות החילים הרוסים שהגרמנים שהשתתפו בלחימה הייתה כמעט זהה לזאת של הרוסים (לפחות בהתחלה אחרכך היה להם יותר) רק שלרוסים היו יותר יחידות היה להם פי 4 יותר טנקים פי 3 יותר מטוסים ויותר כלים אלטילרים.

וגם אחרי שהם ברחו כי יכולת הלחימה שלהם הייתה על הפנים, ללנינגרד מוסקבה קייב ולאן לא ניסו לעשות מתקפת נגד כאשר שוב היו להם יותר מהכול פלוס הייתה להם אספקה הם נכשלו.

ובכלל אם לא מזג האוויר הגרמנים היו לוקחים את מוסקבה אחרי שהם כבר התחילו במבצע לכיבושה ולאחר שהם תפסו את כל כוח המגן הרוסי איזה 600,000 איש שנכנעו ובמוסקבה נשארו רק כמה עשרות אלפי מגינים

הגרמנים נתקעו בבוץ חודש שאיפשר לרוסים להביא עוד כמה מאות אלפים למוסקבה וגם אז הם מהירו ולא הייתה להם אספקה תחמושת ודלק והם איבדו יותר לקור מלרוסים ...

קיצר תצייר את זה איך שאתה רוצה, אני רואה את זה כך.

בעלות הברית ורוסיה ניצחו את המלחמה, רוסיה סחבה את הרוב המוחלט של הנטל המלחמתי, יש כבוד והערכה להקרבה שלה למען זה שאנחנו פה היום

אבל בין זה לבין לספר אגדות על יכולות לחימה של הרוסים זאת כבר הגזמה.

הייתה פעם ברוסיה שאתה אומר את זה? :s05:

אני מתערב איתך שאתה לא מבין כלום על רוסיה ואף אחד כאן לא.. טיפש. לבורות שלך אין גבול. יא פטטן. אם רוסיה תפליץ לכיוונכם לא ישאר מכם זכר בהיסטוריה.

כן בבקשה בוא תספר לנו, כבודו (לגבי הנושא המקורי או הנושא החדש)

פורסם

מי סיפר על יכולת לחימה מוגזמת? :nixweiss:

בכלל, כל הדיון פה הוא על זה שרוסיה נטלה את החלק המשמעותי במלחמה ולחמה את הקרבות הקשים ביותר נגד הגרמנים, ושהאמריקקים עיוותו את זה ומצידים את הפלישה לנורמנדי כנק' הפמנה הכי חשובה במלחמה (וזה רחוק מהאמת...)

פורסם
  • מחבר

מי סיפר על יכולת לחימה מוגזמת? :nixweiss:

בכלל, כל הדיון פה הוא על זה שרוסיה נטלה את החלק המשמעותי במלחמה ולחמה את הקרבות הקשים ביותר נגד הגרמנים, ושהאמריקקים עיוותו את זה ומצידים את הפלישה לנורמנדי כנק' הפמנה הכי חשובה במלחמה (וזה רחוק מהאמת...)

עזוב יכולת לחימה מוגזמת, אפילו לא נורמלית הם הוכיחו את זה במלחמת החורף במלחמת העולם באפגניסטן בצצניה ...

ואתם הפכתם את זה כאילו מישהו לא נותן כבוד לרוסים זה, כל הרעיון זה שזה סתם תרוץ בשביל מכונת הפרופגנדה הרוסית.

לפני שאנחנו נגלוש מהנושא לכיוון מלחמת העולם השניה, אני רוצה לציין דבר אחד.

נושא התרד מעולם לא היה על המלחמה עצמה, אלא על פרופגאנדה הרוסית במיטבה.

אחרי שסטאלין מגדולי העריצים שחיסל, כלא במחנות כפיה וטיהר מיליוני רוסים ושאר דברים טובים...

פתאום שוכתב לגדול המנהיגים הרוסים, כדי להעצים את אמא רוסיה.

איך אחרי שכול ערוצי התקשורת אולאמו ועכשיו משדרים לפי מכסות של "חדשות טובות"

וזה לא רק הם, תעשו חיפוש פשוט אחר אתר חדשות ברוסית בגוגל ותראו ש50% מהחדשות לגבי רוסיה זה

הטנקים החדשים שהמציבים פה וצוללת הגרעינית החדשה שמנסים והמפציפים החדשים שהמפציים

ושפוטין יציל את המדינה ושמישהו ניסה להדביר במכוון את רוסיה בשפעת החזירים וש.....

או בקיצור, עוצמה של רוסיה מול כל השאר שרק מנסים להתנקל לרוסיה.

מה לעשות שהורסים הם עם של בהמות מטומטמות שכל מה שהם אי פעם הבינו זה כוח, הם יחיו בחרה ויהנו מזה

כל עוד מישהו יגיד שהם חזקים וזה לא משנה אם זה כנגד אויב קיים או דמיוני

פורסם

אין ספק שרוסיה היום היא דמוקרטית רק כלפי חוץ - המשטר עצמו דומה מאוד למשטר הדיקטטורי של ברית המועצות, מה שלא מפתיע בהתחשב בכך שהאיש שמושך בכל החוטים הוא בכיר קג"ב לשעבר, שמסרב להפנים שהמלחמה הקרה נגמרה.

פורסם

לכיוונכם?

יענו אתה לא חלק מהמדינה,

אתה רוסי פטריוט שמסרב ליהיות חלק ממדינת ישראל?

כואב לך שרוסיה , המדינה הכל כך חזקההההההההההה, שיקשקה מארה"ב כל כך, וניצחה עם הרבה עזרה ממעצמות העולם

ידידי, רוסיה, המדינה, שיכלה לקחת את גרמניה עם קצת שכל, ספגה יותר אבידות בחיילים מכל שאר הצבאות, עקב טימטום יתר

ואי עמידה בלחצים, כנראה בשל שתיית יתר.

תשמור את הפטריוטיות העיוורת שלך , בתוך הראש הקטן שלך

כן, רוסיה לקחה חלק גדול בניצחון על גרמניה, כן, אילולא רוסיה , לא הייתה מובסת גרמניה.

לא, רוסיה לא ניצחה לבד.

נמאס מה-"אני רוסי, רוסיה הכי חזקה", כמו בדיון שהיה לא מזמן על הטנק הטוב ביותר

כל הרוסים חפרו שם על ה"טכנולוגיות הכל כך טובות של רוסיה"

רוסיה מדינה גאוותנית, כל כולה רוח ובירבורים

והיא יכלה ממזמן ליהיות המעצמה הראשונה במספר.

[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 23:43:58

אכן מסה אנושית רבה יותר, שגרמה למותם של 9 מיליון חיילים רוסים, בהחלט הישג מרשים, רק מהם היה אפשר להקים 2 מדינות ישראל.

רוסים בנו את המדינה. תגיד תודה.. מתי רוסיה שיקשקה מארצות הברית? :nixweiss: בידיוק ההפך ארצות הברית משקשקת מרוסיה. אני פטריוט רוסי נכון אני גאה בזה מכול הלב.. חבל שאתה לא יודע כלום על הרוסים זה עצוב... איך אתה יכול להגיד פטריוטיות עיוורת? אתה לא יודע 1% על מה אתה מדבר.. אף אחד פה לא יבין את הגאווה הרוסית. זה כמו להסביר לחתול כמה זה 2+2 .. אתם לא מבינים כלום על רוסיה אין לכם זכות אפילו לפתוח את הפה בנושא הזה.. לגבי השתייה זה היה בימי ברית המועצות. עכשיו התרבות ברוסיה שונה לגמרי.

פורסם

רוסים בנו את המדינה. תגיד תודה..

לא. יהודים שעלו מרוסיה בנו את המדינה. כל מה שרוסיה עצמה עשתה מאז ועד היום זה לחמש את מדינות ערב ולאיים על ישראל בנשק גרעיני.

פורסם

רוסים בנו את המדינה. תגיד תודה.. מתי רוסיה שיקשקה מארצות הברית? :nixweiss: בידיוק ההפך ארצות הברית משקשקת מרוסיה. אני פטריוט רוסי נכון אני גאה בזה מכול הלב.. חבל שאתה לא יודע כלום על הרוסים זה עצוב... איך אתה יכול להגיד פטריוטיות עיוורת? אתה לא יודע 1% על מה אתה מדבר..

לא הייתי כל כך מתדאג מדינה שהיית שותפה של הנאצים עד שהם בגדו בה(ברית המועצות) או בזה שבתקופת סטלין ירידה דרסטית רמת החיים של האוכלוסייה כולה והאוכלוסייה הכפרית במיוחד, עד כדי רעב המוני !

"אני פטריוט רוסי" אז למה את לא עובר לרוסיה כי בתור פטריוט זה די מתבקש כי התנאים פה טובים בהרבה ממה שאתה תקבל ברוסיה הגדולה והטובה.

פורסם

לא. יהודים שעלו מרוסיה בנו את המדינה. כל מה שרוסיה עצמה עשתה מאז ועד היום זה לחמש את מדינות ערב ולאיים על ישראל בנשק גרעיני.

הידע שלך שווה לתחת שלי. סליחה :-\ התנאים ברוסיה הרבה יותר טובים מפה... ורגע למה אתם מדברים על ההיסטוריה זה היה ועבר. אני יודע כי אין לכם בכלל ידע על רוסיה של היום. מדינה מדהימה. רק מוסקבה עשירה יותר מכול ישראל. בואו נדבר על הווה לא על העבר.
פורסם

רוסים בנו את המדינה. תגיד תודה.. מתי רוסיה שיקשקה מארצות הברית? :nixweiss: בידיוק ההפך ארצות הברית משקשקת מרוסיה. אני פטריוט רוסי נכון אני גאה בזה מכול הלב.. חבל שאתה לא יודע כלום על הרוסים זה עצוב... איך אתה יכול להגיד פטריוטיות עיוורת? אתה לא יודע 1% על מה אתה מדבר.. אף אחד פה לא יבין את הגאווה הרוסית. זה כמו להסביר לחתול כמה זה 2+2 .. אתם לא מבינים כלום על רוסיה אין לכם זכות אפילו לפתוח את הפה בנושא הזה.. לגבי השתייה זה היה בימי ברית המועצות. עכשיו התרבות ברוסיה שונה לגמרי.

התרבות ברוסייה הייתה וקיימת, פשוט בימינו כל מה שניקרה BIDLO בורח מרוסייה לאירופה ולארץ וכל העולם חושב שאדם רוסי מבלה 99% מהיום בשתיית משקאות חריפים...

ברוסייה תמיד יהיה בלאגן, בשביל לקבל מרשם לקניית אקומול צריך לתת שוחד לרופא ולרוקח, בשביל לניסוע באדום ולא לשים לב לשום שלט תנועה מספיק לשים לשוטר 100 רובל ברישיון... חבל שרוסייה הגיעה למצב כזה

פורסם

...

מה לעשות שהורסים הם עם של בהמות מטומטמות שכל מה שהם אי פעם הבינו זה כוח, הם יחיו בחרה ויהנו מזה

כל עוד מישהו יגיד שהם חזקים וזה לא משנה אם זה כנגד אויב קיים או דמיוני

...

תגיד לי מה אתה נורמלי...? באמת שהדיון הזה לא כ"כ מעניין אותי, וגם אין לי מספיק ידע בשביל להתערב (לגבי המלחמה וכו').

אבל להגיד את זה על רוסיה...?

אתה יכול להגיד עליהם הרבה דברים, אבל בהמות מטומטמות?? רוסיה זה אחד העמים הכי מוצלחים מבחינה אקדמית-אינטלקטואלית-תרבותית בכדור הארץ. אין לך מושג איזה תרומה אדירה הרוסים נתנו לאורך השנים למדע, למתמטיקה, לספורט, לספרות, לתאטרון ועוד. ישראל לפני כמה שנים (אולי עדיין) הייתה במקום הראשון בעולם ביחס של מהנדסים באוכלוסיה בזכות העליה הגדולה של שנות ה-90.

אני לא אומר שסטאלין טוב, אני לא אומר שדיקטטורה זה אחלה ואני בטח לא אומר שכל התעמולה הזאת חיובית - רוסיה כרגע זה מקום מאד בעייתי, ותמיד הייתה מקום מאד בעייתי, מבחינת דמוקרטיה וחופש הביטוי וגם מעוד כמה בחינות.

אבל בין זה לבין להגיד שהם טפשים...? בהמות...?

באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

ואגב לפני שמישהו מתלונן, אני לא רוסי, אני בכלל ארגנטינאי :xyxthumbs:

פורסם

הידע שלך שווה לתחת שלי. סליחה :-\ התנאים ברוסיה הרבה יותר טובים מפה... ורגע למה אתם מדברים על ההיסטוריה זה היה ועבר. אני יודע כי אין לכם בכלל ידע על רוסיה של היום. מדינה מדהימה. רק מוסקבה עשירה יותר מכול ישראל. בואו נדבר על הווה לא על העבר.

בהתחשב בזה שנולדתי שם, ביקרתי שם בעצמי מאז שעליתי לארץ ואמא שלי ביקרה שם לפני שנה - ובנוסף לכך שראיית העולם שלי קצת יותר מפוכחת ואובייקטיבית משלך - הייתי אומר שאני יודע קצת יותר ממך על רוסיה. כשאתה עולה לרכבת והכרטיסן שיכור, זה אומר דרשני.

וכן, זה נכון שמוסקבה היא עיר מאוד עשירה עם מחירי נדל"ן עם הגבוהים בעולם (אם לא הכי גבוהים). אבל לצערם של 130 מיליון האזרחים האחרים של רוסיה, שחיים ברמה של מדינות עולם שלישי, העושר הזה לא מגיע אליהם. FFS, תוחלת החיים הממוצעת של גבר ברוסיה היא פחות מ-60 שנים!

פורסם

הם מדברים על העבר הדבר היחידי שהם יודעים.. חבל שהם לא יודעים שהיום הרמת החיים ברוסיה עלתה באופן מדהים.. והחיים שם מעולים. הרבה יותר מפה תאמינו לי. התרבות הרבה יותר טובה אנשים יותר נחמדים יותר חכמים. הרבה יותר יפה שם על זה בכלל אין מה להתוכח אם להתסכל על מוסקבה ועל ירושלים ירושלים היא כמו זבל אחד גדול. ולזה שמעלי. אתה יודע על רוסיה כמו שאני יודע על בלט אתה מדבר כול כך שטויות לגבי רמת החיים היום!!! 2009 החיים שם מעולים האכול שם טבעי אנשים חיים יותר מגיל 60 אתה באמת מזבל תשכל.וכמו שהארגנטינאי הגבר הזה אמר

רוסיה זה אחד העמים הכי מוצלחים מבחינה אקדמית-אינטלקטואלית-תרבותית בכדור הארץ. אין לך מושג איזה תרומה אדירה הרוסים נתנו לאורך השנים למדע, למתמטיקה, לספורט, לספרות, לתאטרון ועוד. ישראל לפני כמה שנים (אולי עדיין) הייתה במקום הראשון בעולם ביחס של מהנדסים באוכלוסיה בזכות העליה הגדולה של שנות ה-90. מי הבן אדם ראשון שהיה בחלל? רוסי!! .. אז סתמו כבר ועל תשוו את רוסיה לישראל.. בישראל הכול פרימיטיבי האנשים פה חסרי תרבות לא נחמדים בכלל.. סתכלו איזה גזענים אתם מסכנים האיתיופים. ישראל באמת אין פה כלום חול וחולרה!!! אין פה הרכטקטורה בגרוש סתכלו איזה מדהימה סנט פטרבורג איזה מדינה יפה.. הכול טבע. יש דברים לא טובים ברוסיה כמו שיש דברים לא טובים בישראל. על תדברו איתי על העבר על סטאלין זה היה במאה20 אנחנו במאה 21 תתעררו!!! מהחלום שלכם תפסיקו להשוות את רוסיה של היום ולרוסיה של בריתהמועצות. חחח

פורסם

אתה דיי טועה ,בתור יליד מוסקבה ,אני יכול להגיד לך שרק שם (בכל הערים הגדולות) אפשר לחיות כמו שצריך ,רוסיה של היום מדינה מצוינת אבל רק באזורים העירוניים שלה ,נסה ללכת לאחד הכפרים הנידחים ברוסיה שמה חיים עדיין 200 שנה אחורה ,בסבל ובמחסור בתשתיות .

זה נכון שמוסקבה בימינו אחת הערים המפותחות בעולם ,אבל זה לא שווה עם כל שאר המדינה נימצאת במצב זוועה .

בגדול בישראל כרגע התנאים טובים בהרבה ממה ששורר ברוב רוסיה ,אני יודע שזה ישתנה מתישהוא ,ואני יודעה שזה בלתי אפשרי להשוות מדינה שגדולה פי 600 מישראל (או יותר ) ,אבל בכל זות תגיד תודה שאתה חיי פה (עם כל החרא והטוב שיש פה ).

ig מה שדברתה עילו בעמוד הקודם זה טריק של קוסמים :smile1:

פורסם

MINIMIZERתראה עם הוא מסה ביולוגית. לכל עם יש חרא. אחד מעקרונות העולם הוא באלאנס. אם בעם מסויים יהיה הרבה חרא אז האנשים הטובים יהיו מצויינים, אם בעם יש הרבה אנשים מצויינים אז החרא המאט יסריח כמו חרא רב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים