עבור לתוכן

מדבדב מציג: ההיסטוריה, כפי שרוסיה רואה אותה

Featured Replies

פורסם

מדבדב מציג: ההיסטוריה, כפי שרוסיה רואה אותה

לקרמלין נמאס שהעולם אינו מכיר בתרומתה הגדולה של ברית המועצות לניצחון על גרמניה הנאצית במלחמת העולם השנייה. נשיא רוסיה החליט להקים מועצה שתיאבק במה שכינה "עיוותי ההיסטוריה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718112,00.html

--------------------------------------------------------------------------------------

וזה בהמשך ל: רוסיה מציגה: ההיסטוריה על פי פוטין

ארצות הברית היא מעצמה השואפת להקים אימפריה גלובאלית, התמוטטות ברית המועצות היא האסון הגיאופוליטי הקשה ביותר של המאה הקודמת, יוזף סטאלין הוא המנהיג הסובייטי הטוב ביותר של כל הזמנים, ופוטין אחראי לכל דבר משמעותי שאירע ברוסיה מאז שנבחר. כך קובעים שני ספרי הדרכה חדשים שיצאו ברוסיה לאחרונה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432011,00.html

--------------------------------------------------------------------------------------

וזה אחרי שהולאמו כל ערוצי החדשות במדינה, אנחנו חוזרים לימי המלחמה הקרה והקגב העליזים עם פרופוגנדה במיטבה...

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה מביא אותנו לטענת הבסיס:

ברוסיה אוהבים מאוד לשתות ;D

פורסם

אני בטוח שכולם מכירים בתרומתה של רוסיה למלחמת העולם השניה, במיוחד מדינות מזרח אירופה שכ"כ הכירו לרוסיה תודה עד כדי שרוסיה שלטה עליהן עד לפני 20 שנה.

פורסם

יש להפריד בין מהות המשטר הסובייטי והטוטאליטרי והזוועות שנעשו בשמו (והיו כאלה, ולא מעט) במדינות מזרח אירופה וברוסיה עצמה לבין העובדה שאכן הרוסים, ולא האמריקאים, הם אלה שהביסו את הנאצים. כל הטענות (הנכונות לחלוטין) כנגד משטרי העבר של ברה"מ וכנגד ההתנהלות של המשטר הנוכחי אין בכוחן לגרוע מנכונות העובדה הקטנה הזו - שאותה המערב מנסה כבר 60 שנה להשכיח.

פורסם

אני בטוח שכולם מכירים בתרומתה של רוסיה למלחמת העולם השניה, במיוחד מדינות מזרח אירופה שכ"כ הכירו לרוסיה תודה עד כדי שרוסיה שלטה עליהן עד לפני 20 שנה.

בולשיט ,ילדים חושבים במאה אחוז שהאמריקאים הביסו את הנאצים ולרוב אפילו לא יודעים שרוסיה הישתתפה במאבק נגד ,וגם אלו שיודעים חושבים שהם היו חלק קטן מהמלחמה .

פורסם

וזה מביא אותנו לטענת הבסיס:

ברוסיה אוהבים מאוד לשתות ;D

הייתה פעם ברוסיה שאתה אומר את זה? :s05:

אני מתערב איתך שאתה לא מבין כלום על רוסיה ואף אחד כאן לא.. טיפש. לבורות שלך אין גבול. יא פטטן. אם רוסיה תפליץ לכיוונכם לא ישאר מכם זכר בהיסטוריה.

פורסם

לא פגשתי מעולם במישהו שזלזל בתרומת רוסיה במלחמת העולם השניה :nixweiss:

עוד בגיל 16 שלמדתי לבגרות בהיסטוריה ( בכלליות ) איך רוסיה משכה את גרמניה לתוך ארצה ואז קרעה אותם לגזרים .

וזה אחרי שהולאמו כל ערוצי החדשות במדינה, אנחנו חוזרים לימי המלחמה הקרה והקגב העליזים עם פרופוגנדה במיטבה...

חבל שהרוסים לא השכילו ממאה שנה של שלטון דיקטטורי .....

פורסם

הייתה פעם ברוסיה שאתה אומר את זה? :s05:

אני מתערב איתך שאתה לא מבין כלום על רוסיה ואף אחד כאן לא.. טיפש. לבורות שלך אין גבול. יא פטטן. אם רוסיה תפליץ לכיוונכם לא ישאר מכם זכר בהיסטוריה.

:kopfpatsch:

פורסם

:kopfpatsch:

דביל :kopfpatsch: זה מה שיש לך להגיד?

פורסם

לא פגשתי מעולם במישהו שזלזל בתרומת רוסיה במלחמת העולם השניה :nixweiss:

עוד בגיל 16 שלמדתי לבגרות בהיסטוריה ( בכלליות ) איך רוסיה משכה את גרמניה לתוך ארצה ואז קרעה אותם לגזרים .

חבל שהרוסים לא השכילו ממאה שנה של שלטון דיקטטורי .....

משכה?!

זו הייתה נסיגה טקטית. ולא שהייתה להם ברירה... לא היו להם אפילו קרוב למספיק כוחות ליד הגבול באותו הזמן כדי לעצור את הפלישה... הי, אפילו נסיגה לא ממש הייתה... לא היו שם חיילים שיכלו לסגת...

מה שניצח את המילחמה זה אלפי T39 שיוצרו בקצב מסחרר ונשלחו לקרבות ישר מפס היצור. והעובדה שרוסים פסיכים לחלוטין.

פורסם

והעובדה שהגרמנים לא ידעו שברוסיה ממש ממש קר...

פורסם

T39?

T34

:screwy:

פורסם

אאהה... טעות שלי... (אם כי אני זוכר שיש דגם כזה עם קנה משופר אאל"ט...)

פורסם

והעובדה שהאמריקאים החל משלב מסוים פתחו חזית נוספת. הרוסים היו מנצחים את גרמניה בלי ארה"ב, זה פשוט היה לוקח להם יותר זמן.

פורסם

כמו שנחרש רבות בכלכלה השילוב המנצח לכל מדינה , הוא מסחר חופשי+התערבות מבוקרת של הממשלה

אם רוסיה תקיים את זה אז לפי דעתי יבוא יום שהיא תיהיה הכלכלה מספר אחד בעולם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים