עבור לתוכן

N95 או N96 -- זקוק לעזרתכם (או: מה הייתם לוקחים בחינם)?

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

מחר בצהריים אני אמור לקבל את אחד משני המכשירים הנ"ל לפי בחירתי, ברשת הכתומה וללא עלות כספית כלשהי.

לשם כך ניסיתי לקרוא ביקורות ברשת על שני המכשירים הנ"ל. אציין קודם לכן שה- N95 מהסדרה השניה (ה- 8GB) הוא לא מכשיר שמוצע לי כיוון שאינו נמכר באורנג' כלל, ולכן אינו מהווה אופציה. ההשוואה מתייחסת אך ורק ל- N95 שמגיע עם כרטיס חיצוני של 4GB כחלק מהערכה כנגד N96 בגרסתו הרגילה של ה- 16GB פנימיים. ההשוואות שקראתי דרך הסקירות אינן חד משמעיות בהחלטה שלהן.

השימוש שלי בטלפון הוא פשוט למדי: שיחות נכנסות, שיחות יוצאות, SMS פה ושם ואולי איזה משחק (לא שיש לי זמן בשביל משחקים, אבל אני אוהב את האופציה כשהיא זמינה). בגלל שאין לי מצלמה דיגיטלית, מצאתי את זו של הטלפון (6288) לנוחה מאד ואני דווקא מעדיף שגם המצלמה הזו תהיה איכותית ומהירה ככל האפשר.

נקודות חשובות נוספות עבורי הן מהירות ויציבות המערכת. שמעתי על כל מני תקיעות בסימביאנים, באגים ותקלות, דבר שקצת מרתיע אותי באופן כללי.

אז To cut a long story short:

מציעים לכם N95 רגיל או N96 בקופסה ללא עלות, מה לקחתם?

תודה מראש על ההתייחסות, בתקווה שהיא תגיע לפני שעת ה- ש' (14:00 היום).

-useless :xyxthumbs:

פורסם

מכיוון שמדובר ב-95 הרגיל ולא גרסאת ה-8GB הטובה יותר הייתי כנראה הולך על ה-96.

פורסם

ברור שב-N96

הוא הרבה יותר מצ'וכלל, חדש, ומתקדם.

פורסם

לי יש N95, ואומנם אני מרוצה ממנו מאוד...

אבל אם היו מציעים לי לשדרג אותו בחינם אז בכיף הייתי לוקח N96 בלי לחשוב פעמיים.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

ברור שב-N96

הוא הרבה יותר מצ'וכלל, חדש, ומתקדם.

חבל שאתה מטעה סתם, די ברור שאין לך נסיון עם המכשיר.. ה"המלצות" האלה יכולות לעלות לאנשים בהרבה עצבים וכסף. :nono:

N96 מכשיר זוועה. הוא נתקע המון, הוא מתחמם מהר, זמן סוללה נמוך מאוד, כל בעיה אפשרית שאתה יכול לחשוב עליה במכשיר קיימת בו ..

לך על הN95, גם הגרסה הרגילה עדיפה על הדרעק הזה שנקרא N96.

פורסם
  • מחבר

אהלן.

ראשית -- תודה רבה על ההתייחסות. הייתי אתמול באורנג' ולקחתי את ה- N96 עוד אפילו לפני שהספקתי לקרוא את התגובות בעמוד זה.

התנהלות הנציגים בכתום היתה משעשעת. הם מדברים על ה- N96 כאחד המכשירים הכי גרועים שיש להם. מעניין אם יש מסר "נסתר" מאחורי

הדברים (שבכל זאת אני זכאי לאחד משני המכשירים ללא תשלום, התחייבות או שינוי תכנית) או שכך באמת הדבר.

אחרי נאום ה: "אויש אל תגע בו בכלל, מלא אנשים חזרו אלינו עם תקלות", וגם "אתה יודע, עד היום מכרנו 2 מכשירים" (אתם מרגישים סתירה קלה בין הדברים?) -- החלטתי שיצר ההרפתקנות שלי יוצא כנגד הרציונל ובחרתי בו באושר רב.

ההתרשמות הראשונית שלי מהמכשיר טובה מאד בינתיים, אבל עדיין לא למדתי אותו מספיק בשביל לחוות דעה אמיתית עליו.

יתכן שאאעדכן את השרשור הזה מדי פעם.

תודה שוב,

-useless

פורסם

מעניין אם יש מסר "נסתר" מאחורי

הדברים (שבכל זאת אני זכאי לאחד משני המכשירים ללא תשלום, התחייבות או שינוי תכנית) או שכך באמת הדבר.

אחרי נאום ה: "אויש אל תגע בו בכלל, מלא אנשים חזרו אלינו עם תקלות", וגם "אתה יודע, עד היום מכרנו 2 מכשירים" (אתם מרגישים סתירה קלה בין הדברים?) -- החלטתי שיצר ההרפתקנות שלי יוצא כנגד הרציונל ובחרתי בו באושר רב.

סתם לידע כללי, אין לנציגים שום אינטרס למכור לך מכשיר זה או אחר, התמריץ שלהם יהיה בדיוק אותו דבר אם תקח N96 או NOKIA 3100 , הרווח של חברות הסלולר לא מגיע מהמכשירים, לא ממש מעניין אותם איזה מכשיר תקח, הם פשוט ניסו לחסוך לך ולעצמם כאב ראש ..

ואגב, תבדוק טוב טוב על מה חתמת, הסיכויים שלא החתימו אותך על התחייבות הוא די אפסי. (אלא אם כבר היית מחוייב)

פורסם
  • מחבר

סתם לידע כללי, אין לנציגים שום אינטרס למכור לך מכשיר זה או אחר, התמריץ שלהם יהיה בדיוק אותו דבר אם תקח N96 או NOKIA 3100 , הרווח של חברות הסלולר לא מגיע מהמכשירים, לא ממש מעניין אותם איזה מכשיר תקח, הם פשוט ניסו לחסוך לך ולעצמם כאב ראש ..

ואגב, תבדוק טוב טוב על מה חתמת, הסיכויים שלא החתימו אותך על התחייבות הוא די אפסי. (אלא אם כבר היית מחוייב)

1) אני לא משוכנע שאתה צודק ב- 100%. כך לדוגמה, על מסך המחשב של אחת הנציגות היתה מדבקה ובה רשום: "חבר'ה, הגיעו מכשירים XXXX, YYYY, ZZZZ וזה הזמן להעיף אותם! אז יאללה, לעבודה" (או איזה משהו נמרץ בסגנון). אולי הנציגים עצמם לא עושים מזה רווח אישי/תגמולים, אבל בדרגים הגבוהים יותר -- לחברה בטח יש אינטרס לשווק מכשיר ספציפי כזה או אחר כחלק ממערך השיקולים הכלכליים שלהם. לדעתי אין סיבה שהנחיה שכזו לא תוכל לרדת למטה.

2) תודה על האכפתיות, אבל באמת שלא חתמתי על כלום. באתי, לקחתי מכשיר, יצאתי. אשמח להסביר לך למה בהודעות פרטיות, אבל קח בחשבון שמדובר בסיפור ארוך מאד, משפטי מאד ומשעמם עד דמעות.

-Useless

פורסם

חבל שאתה מטעה סתם, די ברור שאין לך נסיון עם המכשיר.. ה"המלצות" האלה יכולות לעלות לאנשים בהרבה עצבים וכסף. :nono:

N96 מכשיר זוועה. הוא נתקע המון, הוא מתחמם מהר, זמן סוללה נמוך מאוד, כל בעיה אפשרית שאתה יכול לחשוב עליה במכשיר קיימת בו ..

לך על הN95, גם הגרסה הרגילה עדיפה על הדרעק הזה שנקרא N96.

מחזק עד מאוד!!^

עוד משהו, אם מפריע לך זכרון אתה יכול להוסיף לN95 בעלות של 150 שקלים כרטיס 8GB או ב250 שקלים 16GB ואתה מ-ס-ו-ד-ר.

(אם אני לא טועה ביטלו את האצת החומרה התלת מימדית אפילו בN96).

אם אתה שואל אותי אם הייתי מחליף את הN95 שלי בN96? אין מצב

פורסם

מניסיון אישי עם המכשיר מדובר בN95-8GB מוחלש עם נפח גדול יותר שבהחלט גרוע מקודמיו.

עצה אישית

Stick with the 95

פורסם

לא אוהב את הגרסא הרגילה של ה-N95, גרסאת ה-8GB מומלצת בהרבה.

פורסם

ברור, אבל האופציות היחידות כאן היו או N95 רגיל, או N96 .

פורסם

עצה אישית

Stick with the 95

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים