עבור לתוכן

שאלה בנוגע לתופעה מוזרה כשאני מריץ משחק

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה.

יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר.

האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה)

בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים :D

פורסם

שתי אפשרויות:

א) הכרטיס מתחמם ומגיע לטמפ' גבוהות מדי.

ב) האם אתה משחק עם AntiAliasing ? כי יש לא מעט משחקים שלא עובדים טוב עם הפילטר הזה.

פורסם
  • מחבר

ארררררר

אני ממש מקווה שזה לא הקטע עם הכרטיס שמתחמם מהר מדי (מה הקשר אגב? לידע כללי), אבל כן, אני משתמש בAA על x4 (כדאי לשנות ולנסות?)

פורסם

בעיקרון, רוב המשחקים עובדים יפה עם AA, אבל יש כמה משחקים שיש בהם Fuck-ים שמפעילים את הפילטר הזה...

לדוגמא:

NBA2003 עם AA מראה רקע לבן בטעינה של המשחק.

SplinterCell - האורות הופכים להיות אדומים עם AA.

וכן הלאה...

מאוד אפשרי שזאת הבעיה, אבל בכלל בכלל לא בטוח. תנסה לשחק בלי הפילטר הנ"ל ותגיד לנו אם הבעיה נמשכת...

אם הבעיה נמשכת גם ללא AA, אז אני מניח שהכרטיס מתחמם יותר מדי (כאשר הכרטיס מסך מתחמם הוא מתחיל להראות עירבובים של צבעים וכל מיני Fuck-ים בתמונה - אם המשחק הזה כבד, מאוד יכול להיות שהכרטיס מתחמם מדי ואז עושה בעיות) .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה את זה ואכתוב מחר

רק עוד משהו אחד, ממה ששמעת/אתה מכיר, יש בעיה של התחממות עם רדיאון 9500 פרו?

פורסם

תלוי של איזו חברה.

אם הכרטיס שלך הוא של Gigabyte, אז יכול להיות. החברה הזאת לא ידועה בזכות הקירור שלה (אולי כן, אבל בטוח שלא במובן החיובי ::) ) .

יכול להיות שהמאוורר התקלקל או משהו...

אבל קודם כל תבדוק את העניין עם ה-AA, לא צריך ישר לקפוץ למסקנות חותכות שכאלה...

פורסם
  • מחבר

או קיי

אני אעשה את זה, תודה.

נ.ב הכרטיס של ATI, אני מניח שזה טוב אז אין צורך להגיב ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים