עבור לתוכן

הפסקת חשמל היום, כניסה DVI ראשונה לא מגיבה, והמחשב עושה בעיות, צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום אחים שלי אמרו לי שהיתה הפסקת חשמל.

בכל מקרה, הכרטיס מסך שלי 8600GT בעל 2 DVI יציאות.

השמאלית מהן שעבדתי בה כל הזמן עד עכשיו פתאום הפסיקה להגיב במפתיע, וזאת לאחר שאחים שלי הדליקו את המחשב, המחשב הגיע לעשות POST ונתקע במסך בחירת וינדוס 7 או XP וכו'...

בכל מקרה, עשו RESET והמחשב הפסיק להגיב, עד שהחלפתי את החיבור ליציאה DVI השניה שקיימת על הכרטיס.

ראיתי שהמחשב איפס הגדרות OC, החזרתי OC של המעבד חזרה ל 330 FSB, המחשב עולה כרגיל, שוב מגיע לבחירת וינדוס ועושה רידט בעצמו, ומאפס לי את ההגדרות של ה OC שוב.

מדוע זה קורה? עד כה לא היתה לי שום בעיה עם OC, הורדתי FSB חזרה ל 320, ושוב עושה את אותה הבעיה.

החזרתי למקור (200), המחשב עולה כרגיל.

אין בעיית טמ"פ, המחשב לא עובר את ה 60 מעלות ביום קיץ חם, לא היתה בעיה במשך שנה עם OC, והמתח עומד על 1.331, כשהמקור הוא 1.325.

מישהו יכול לתת רעיונות לפתרון הבעיה? אני רוצה להחזיר את ה OC המעבד מרגיש מאוד חלש כרגע...

אגב, אולי הספק ניזוק מההפסקת חשמל? מדובר על PRO425 של אנרמקס...

איך אפשר לדעת את זה? דרך תוכנה כלשהי לבדוק את היציאות של הוולטים אולי..?

המחשב כרגע עובד וממנו אני כותב הודעה, אם אני מנסה לחבר את המסך לחיבור ה DVI השני, המסך לא מגיב, אני מחזיר לראשון (זה שלא השתמשתי בו עד עכשיו) והכל עובד..יש איזושהי בעיה עם זה?

פורסם

פותח התרד אפס את ההגדרות בביוס..ותתחיל מOC מחדש..

שכן ככל הנראה הפסקת החשמל גרמה לכשל כלשהו..ולכן לוח האם לא שומר את ההגדרות..

אם המערכת רצה כרגיל בלי OC..אז כמובן של נגרם שום נזק ממשי..

פורסם
  • מחבר

התברר שאיפס לי את כל ההגדרות בביוס, ולא ראיתי אבל גם ה PCI E אופס ל AUTO, במקום 101.

החזרתי ל 101 והמחשב עובד כרגיל...

תודה :)

פורסם

עצה קטנה:

תשים לך מגן ברקים על השקע של המחשב, זה חוסך המון כאבי ראש וכמובן תיקונים :)

כזה למשל: http://kst.co.il/Product.asp?productid=574

לי יש 4 כאלה, 2 על כל מחשב ו-2 על 2 LCD, שווה כל שקל :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצה...אבל מה זה עושה בדיוק? אני מתאר לעצמי שזה מונע קפיצות חשמל אבל זה ממש עוזר?

:)

גם שמעתי שלספקי כוח מחברות אמינות לרוב מכילים כבר מגני ברקים בתוכם...וראיתי את זה אחרי שהמחשב שלי עם הספק הקודם היה נדלק לאחר הפסקת חשמל שוב פעם, ועם הספק החדש של אנרמקס הוא לא נדלק לאחר נפילה...רק שהפעם התאפסו לי כל ההגדרות, בעבר זה לא קרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים