פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר אתה חושב שאין מנוס מלעשות את זה?ניסיתי להסיר את הדרייבר, למחוק את מה שנשאר עם DRIVER CLEANER, ולהתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק, וגם זה לא עזר!האם הדרך היחידה, זה ללכת לחנות?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים ניסיון אחרון תסיר את הדרייברים עם DRIVER CLEANER לאחר מכן כנס ל:כפתור ימני"שינוי רזולוציה""הגדרות מתקדמות"מאפיינים (Properties) דרייברהסר (UNINSTALL)לאחר אתחול המחשב תן לWIN UPDATE לבצע עבורך את העידכוןלאחר העידכון של WIN UPDATE תאתחל את המחשבתתקין מחדש את הדרייבר 9.4/5 התקנה נקיה.מקווה שזה יעבוד לך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר ניסיתי את בדיוק את מה שאמרת, ואפילו התקנתי את 9.4 כי שמעתי שעם ה-9.5 יש אולי בעיות... לצערי, זה לא עזר, עכשיו חזרתי מריסט אחרי שסימס 3 נתקע... לפני התקיעה יש מסכים שחורים, שאם אני יוצא מהמשחק (עוד לפני שהוא נתקע/קורס) אני יכול לראות למטה את השגיאה המדוברת, מכאן אני יודע שהיא לא נעלמה. אז יש לי עוד מה לעשות לפני שביום ראשון אני אלך לחנות? (הרי היום ומחר ללכת לחנות אני לא יכול...) אשמח לעזרה אני מת לשחק נורמלי כבר...
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר מצטער על הדאבל, אבל ניסיתי כמה דברים והכל נראה לי מוזר... ב-GTA למשל אין לי את הבעיה, וזה משחק כבד... וגם לא ב-AC, אז למה זה קורה במשחקים אחרים? בנוסף, הרצתי גם 3DMARK VANTAGE על המחשב, וקיבלתי 10,400 נקודות... שזו תוצאה לא רעה יחסית למערכות דומות (לפי ה-ORB של 3DMARK). אז למה נוצרת השגיאה הזאת? קשה לי להבין...
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר במנוחה הוא עומד על בין 50 ל-60 מעלות, וכשאני מפעיל משחק, הטמפרטורה מטפסת בין 70 ל-80. הנתונים הם על פי אוורסט...יכול להיות שזה בעיה של חום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.