פורסם 2009 במאי 1816 שנים שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
פורסם 2009 במאי 1816 שנים אתה יכול לעשות את זה בתוך disk management או עם parted magic בשביל הנוחיות.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר אתה יכול להסביר את שתי השיטות? אני זוכר שעשיתי את זה פעם דרך הווינדוס שמישהו הסביר לי ואני לא זוכר איךנ.ביש לי XP
פורסם 2009 במאי 1816 שנים http://support.microsoft.com/kb/309000אתה יכול גם לתרגם את זה לעברית שם אם קשה לך להבין מה כתוב.בgparted עצמה מאד פשוט להשתמש ויש לך גם ים מדריכים בyoutube על כל פיספס שם.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים בניהול דיסקים אפשר ליצור מחיצה חדשה רק כשיש לך שטח שלא הוקצה (אתה יכול למחוק מחיצה קיימת ואז ליצור שתי מחיצות במקומה, אבל זה דורש למחוק מחיצה).עדיף להשתמש ב-gparted.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מה לא ברור ב:בניהול דיסקים אפשר ליצור מחיצה חדשה רק כשיש לך שטח שלא הוקצה.?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר אוקיי הבנתי...אז איך בכל זאת אני יכול לפתוח מחיצה אם יש לך מדריך אני אשמח
פורסם 2009 במאי 1916 שנים shaifbisss, תקרא שוב תגובות מעליך ותנסה להבין.יש gparted שהיא מעולה. לא יודע או לא מבין משהו? יש מדריכים מצולמים ב youtube בכמויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.