עבור לתוכן

מפרט לגרפיקה ב-4500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מפרט מחשב ב-4500 שקל אשר יכלול את הרכיבים הבאים:מעבד,לוח,כרטיס מסך,זיכרון,הארד דיסק,מארז,פלופי וסי די רום.

עכשיו ככה,המחשב הוא בשביל חברה שלי,היא בעיקרון מתחילה ללמוד גרפיקה אז היא טוענת שהיא צריכה משהו מתאים.

אין לי מושג איזה תוכנות,אפליקציות או השד יודע מה לומדים שם אבל היא כמובן מכירה רק אינטל,אני גם המלצתי לה AMD כמובן אבל כמו שהיא אומרת "אני אהרוג אותך אם משהו לא יעבוד לי איתו..."

אז אני רוצה מפרט בשבילה שיהיה גם למשחקים כמו שהיא אוהבת וכמובן גם AMD אם הוא טוב לגרפיקה.

נ.ב

O.C ? :nixweiss:

ממש לא בשבילה.

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 550.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 545.16 ] 2

Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 709.75 ] 1

Video Cards : Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card [ ¤ 408.87 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 130.84 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1

Total Price ¤ 3862.75

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהכרטיס מסך חלש מידי לא?

ואם תוכלו לשכנע אותה ש-AMD לא פחות טוב ומתאים מאינטל ושתוכנות בונים למערכת הפעלה ולא למעבד אני אשמח.

פורסם

בעוד תוספת של 100 ש"ח בערך אתה יכול לקחת את ה רדאון 9600 או FX5600.

בקשר לAMD הוא יפעל נהדר, קרא קצת בפורום "מעבדים ולוחות אם" ותבין {היא תבין} שאין הבדל ואין אי תאימות.

בפרט שנתתי, שים לב שיש ג'יגה של זיכרון.

פורסם

ביצועי כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביתי לא ישפיעו הרבה על תוכנות גראפיקה. אם היא מתכוונת ללכת למקצועיות אז בעריכת תלת מימד יש כרטיסי quatro (נדמה לי שטעיתי בשם) שנווידיה וגם כרטיסים מיועדים של ATI וחברות נוספות, המחירים גבוהים מאוד.

פורסם
  • מחבר

מי שרק מתחיל ללמוד אין לו מה לעשות עם כרטיס מקצועי.

זה מה שאני חושב,מה גם שעד שהיא תתחיל לעשות כל מיני דברים עם תוכנות מתקדמות (אם בכלל) יכול להיות שזה יהיה רק בעוד שנה או יותר.

פורסם

כרטיסים מקוצעיים:

Nvidia Quadro 4

Nvidia Quadro FX

ATi FireGL

3DLabs Wildcats

מחירים מתחילים לפחות מ-1000 ש"ח (ועוברים את ה-6000 ש"ח לממש חזקים) ומיועדים רק לאפליקציות של תלת מימד (3D MAX, Maya, Lightwave וכו'..)

לעריכה גרפית פשוטה (2D, כמו Photoshop) הם לא יעזרו לה.

במקרה הכי רציני היא יכולה לקנות Matrox Millenium רק בגלל ה"איכות" תמונה שלו.. אבל סביר להניח שאין צורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים