עבור לתוכן

מפרט תקציב כ 2600 מזומן כולל לשימושים בסיסים + משחקים כגון קול אוף דיוטי וGTA

Featured Replies

פורסם

iyehuda, הדיון לא מיועד לוויכוחים על ZED מחשבים.

מעצם השאלות שאתה שואל בפורום והדרך שכתבת את המפרט בדיוק מציינים את מקומך בתחום המחשבים.

לפותח הדיון - כבר ניתנה לך הצעה חכמה בעמוד הקודם של הדיון והייתי ממליץ לשקול אותה. לגבי מיקום של החנות שבה אתה קונה זה כבר באמת עניין של שיקולים פרטיים.

פורסם

multy core לא ביקשתי שתטיף לי מוסר

אני פה הרבה לפניך ( 5 שנים לפניך ),מקובל עלי שאתה לא מעוניין להגיד את דעתך המיקצועית

אך לא מקובל עלי שאתה שבמקום להביא טיעונים להצהרות שלך אתה יורד לפסים אישיים

פורסם

multy core לא ביקשתי שתטיף לי מוסר

אני פה הרבה לפניך ( 5 שנים לפניך ),מקובל עלי שאתה לא מעוניין להגיד את דעתך המיקצועית

אך לא מקובל עלי שאתה שבמקום להביא טיעונים להצהרות שלך אתה יורד לפסים אישיים

הוא לא הטיף לך מוסר אלא ניסה להסביר לך שבצורה שבה רשמת את המפרט זה מראה על חוסר הבנה בחומרת מחשב.

לוח של גיגה בייט GA-31M-ES2L

מארז גבוה ומרשים

ספק מאד פשוט בנתיים הוא עובד יפה מאד

זיכרון 2G של סמסונג

מעבד E8400

גוף קירור מקורי של אינטל

צורב DVD LG

כולל הרכבה כולל אחריות יש דבר יותר טוב מזה

לא לקחתי דיסק קשיח וכרטיס מסך )

הכל עלה לי 1378 ש"ח

יש לך הצעה יותר טובה ?

מבין כל אלה ,הרשה לי להתעמק רגע בספק כוח שרבים לא מבין שהוא אחד מהרכיבים החשובים בכל מערכת ולא משנה מה השימושים בה.

כנראה שאתה לא גיימר כי לא לקחת כ.מסך ואתה מסתפק בזה שעל הלוח (וזה בסדר גמור)

פותח הדיון מעוניין לשחק במשחקים שדרישות המשאבים שלהן לא נמוכות.

מבלי להכנס להשמצות , מפרטים כגון זה שפתוח הדיון הציג (של זד,KSP או אפילו אייבורי) פונים לקהל האנשים שאין להם הבנה בתחום המחשבים ונמשכים לביטויים מפתים כגון: "מארז מפואר עם יציאות קידמיות" או כל שטות אחרת.

עובדתית , החומרה שנכנסת למחשבים האלה נחותה מכל מפרט אחר שתבנה בחנויות המומלצות.

אפילו אתה רשמת שהמארז שלך "גבוה ומרשים" כאשר התייחסות למארז צריכה להיות באיכות הבנייה והחומרים שלו ולא רק לצורתו החיצונית.

ישנם מארזים נמוכים ומרשימים אף יותר...

בשורה התחתונה , פותח הדיון , תרשום בכותרת הדיון מה התקציב שלך למחשב , מה אתה רוצה ממנו והאם אתה צריך ציוד היקפי כלשהו ותתן לחלק מהאנשים פה הזדמנות לבנות לך מחשב , תרצה תיקח , לא תרצה על תיקח , אתה לא חותם פה על חוזה...

פורסם

הוא לא הטיף לך מוסר אלא ניסה להסביר לך שבצורה שבה רשמת את המפרט זה מראה על חוסר הבנה בחומרת מחשב.

מבין כל אלה ,הרשה לי להתעמק רגע בספק כוח שרבים לא מבין שהוא אחד מהרכיבים החשובים בכל מערכת ולא משנה מה השימושים בה.

כנראה שאתה לא גיימר כי לא לקחת כ.מסך ואתה מסתפק בזה שעל הלוח (וזה בסדר גמור)

פותח הדיון מעוניין לשחק במשחקים שדרישות המשאבים שלהן לא נמוכות.

מבלי להכנס להשמצות , מפרטים כגון זה שפתוח הדיון הציג (של זד,KSP או אפילו אייבורי) פונים לקהל האנשים שאין להם הבנה בתחום המחשבים ונמשכים לביטויים מפתים כגון: "מארז מפואר עם יציאות קידמיות" או כל שטות אחרת.

עובדתית , החומרה שנכנסת למחשבים האלה נחותה מכל מפרט אחר שתבנה בחנויות המומלצות.

אפילו אתה רשמת שהמארז שלך "גבוה ומרשים" כאשר התייחסות למארז צריכה להיות באיכות הבנייה והחומרים שלו ולא רק לצורתו החיצונית.

ישנם מארזים נמוכים ומרשימים אף יותר...

בשורה התחתונה , פותח הדיון , תרשום בכותרת הדיון מה התקציב שלך למחשב , מה אתה רוצה ממנו והאם אתה צריך ציוד היקפי כלשהו ותתן לחלק מהאנשים פה הזדמנות לבנות לך מחשב , תרצה תיקח , לא תרצה על תיקח , אתה לא חותם פה על חוזה...

אתה צודק אבל ...

ספק שאתה קונה אותו בנפרד זה עוד יותר סיכון

כי ספק של מחשב זה לא ספק מיוצב

פורסם

אתה צודק אבל ...

ספק שאתה קונה אותו בנפרד זה עוד יותר סיכון

כי ספק של מחשב זה לא ספק מיוצב

אההה?? באמת שלא הבנתי למה התכוונת...

מה זאת אומרת "ספק של מחשב זה לא ספק מיוצב" ו "ספק שאתה קונה בנפרד זה עוד יותר סיכון"

אם הבנתי נכון , אתה חושב שרשום מארז+ספק אז יש לו יתרון על פני מארז בנפרד וספק בנפרד? אם זה ככה, אתה טועה ובגדול.

לגבי ספקים מיוצבים , אני בטוח ב100% שכל הספקים הלא ג'נריים (כלומר לא ספקי מדבקה) הם מיוצבים מעולה.

פורסם

אההה?? באמת שלא הבנתי למה התכוונת...

מה זאת אומרת "ספק של מחשב זה לא ספק מיוצב" ו "ספק שאתה קונה בנפרד זה עוד יותר סיכון"

אם הבנתי נכון , אתה חושב שרשום מארז+ספק אז יש לו יתרון על פני מארז בנפרד וספק בנפרד? אם זה ככה, אתה טועה ובגדול.

לגבי ספקים מיוצבים , אני בטוח ב100% שכל הספקים הלא ג'נריים (כלומר לא ספקי מדבקה) הם מיוצבים מעולה.

אתה מבין וmultycore עכשיו נעלם זה רק מציין את מקומו בתחום המחשבים

לשאלתך

יש ספק מיוצב ויש ספק ממותג

בכל המחשבים מותקן רק ספק ממותג ופה כרוך הסיכון

פורסם

מי נעלם?

אתה רוצה לעזור פה לפותח הדיון לקנות מחשב טוב או להתווכח על שטויות?

אני לא מרגיש שאין צורך להוסיף פה עוד משהו נוסף חוץ מהיחסויות למפרטים.

פורסם
  • מחבר

חברה ..קודם כול תודה

שנית אני חושב שסטינו מהנושא...

אני כן מחפש המלצות אבל קצת קשה לי להגדיר את השימושים כלומר אני לא גיימר אבל כן רוצה לעלות משחקים ולהנות מהם

מחפש את השילוב האפשרי בתקציב של עד 2600 כולל מסך

בנוגע לציוד הקפי אז אם אין לכם הסתיגות מיוחדת אני יכול להשתמש במקלדת והעכבר הישנים של המחשב הנוכחי ולקנות למחשב הנוכחי משהו פשוט יותר

ראיתי את המפרט הראשון שהוצע ..פשוט חשבתי לקבל עוד דעות עליו...קצת קשה לי לקחת את זה "כזה ראה וקדש"

וכן גם המלצות על מקומות ספיציפים לקית המחשב . אני לא רוצה לשבור את הראש לאחר הקניה אם החלקים חדשים או לא או שאם זה בכלל מה שהזמנתי

אני מאוד רוצה לתת אמון במקום שאני קונה ממנו ולא להסס לפנות אלי במידה ואני יזדקק לשירות בעתיד.

ככה שאם יש למישהו עוד מידע רלוונטי :cool2: לתרום זה יהיה מצוין

תודה

פורסם
  • מחבר

אין תגובות??? ???

פורסם
  • מחבר

1. תקציב כ 2600 מזומן כולל מסך

2.מטרות המחשב אינטרנט , משחקים כגון קול אוף דיוטי GTA

3. ציוד הקפי בסיסי אשמח לקבל הצעה על רמקולים וכרטיס טלויזה(לא חובה )

4. לא מעונין להרכיב את המחשב לבד .אלה במעבדה ואני מעדיף שזה יהיה קרוב למקום מגורי (פרדס חנה)5.

זהו

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

^^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים