פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר אני יסדר ??מחר מגיע צוות המנקים לסדר.בקיצור המסך מדהים מגיע עם כבל DVI כמובן USB HUBוהרמקולים מתפרקים אם לא רוצים אותם.וגם כמובן אפשר לסובב את המסך לאורך ולהשתמש בו בכל צורה שרוצים .
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אופס :-Xמצטער, פשוט הרבה יצרני מסכי LCD לא מפרסמים את זמני התגובה של המסכים שלהם אז לא ידעתי אם יהיה רשום.סה"כ נראה כספסיפיקציה טובה.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים תתחדש אני גם רוצה לקנות מסך דק של מאג את ה 17 כמו שלך או ה 18דרך אגב יש לי שאלה אייך המסכים של מאג לעומת המסכים של סאמסונג ?מבחינת ביצועים.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים תתחדש! ושלא תעיז לסדר את החדר, איך תמצא דברים ככה?מי יתן ובמשך הזמן מסכי LCD איכותיים, גדולים ובעלי "ביצועים" טובים יהיו נגישים לכולם תקציבית, או שכבר ייצאו המסכים עם הטכנולוגיות המחליפות
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר רציתי לעדכן עוד מספר דבריםלא כל כך היה לי זמן לשחק במחשב אבל שיחקתי קצת בUT2003וגם GTA3 והמסך מדהים איכות תמונה מדהימה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.