פורסם 2009 במאי 1716 שנים שלום,יש לי מחשב מבוסס Pentium D, שעושה בעיות, מדי פעם יש מסכים כחולים. הרצתי Memtest וגיליתי שגיאה בזכרונות. לוח האם שלי, של Gigabyte, תומך בעד 2GB זיכרון DDR2 במהירות עד 533. האם הסיבה יכולה להיות שיש לי זיכרון במהירות 667 ? אני רוצה להחליף אותו ( יש לי 1GB ), וקשה לי למצוא זכרונות איטיים יותר מ - 667. אני חשבתי עד כה שאם אתקין מהירות גבוהה יותר זה יעבוד, פשוט על מהירות של עד 533.מה דעתכם ?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים ההשערה הראשונית שלך נכונהאתה יכול לשים איזה מהירות שאתה רוצההלוח יגביל את הזכרונות למהירות המקסימלית שבה הוא תומךאם תשים 800 (שהם הכי נפוצים היום) הוא יוגבל ל533 אתה יכול לשים אפילו 1066 אם אתה רוצההוא עדיין יוגבל ל533בקשר למסכים הכחוליםאם יש לך שגיאות בזכרון תחליף אותוקודם כל תבדוק זכרון אחר במחשב שלך (אם יש אפשרות)וגם את הזכרון הבעיתי במחשב אחר (אם יש אפשרות)ככה תידע אם לקנות חדש או שזה בא ממשהו אחר
פורסם 2009 במאי 1816 שנים הכותרת שלך עדיין אינה עניינית..ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום, אחרת הדיון ינעלפשוט תרשום "שגיאה של זיכרון ב-Memtest, מתלבט בנוגע לזיכרון חלופי."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.