עבור לתוכן

2 לוחות+מעבדים לאחותי הקטנה...מתלבט

Featured Replies

פורסם

שלום ~!

אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...)

אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...)

הנה הם :

1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN)

2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2)

בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט :)

כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\

לא ?

אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה !

בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום :)

[הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]

פורסם

ל K7VMM+ יש סלוט AGP לפי הנתונים באתר של ECS (התמונות בחנות לא נכונות) וזה יתרון משמעותי אם תרצה לשדרג בעתיד.

חוץ מזה ככל הנראה בשני המקרים המעבד מולחם ללוח ככה שלא ניתן להחליף אותו (ומדובר בדיורון 1200 או 1300, השמות שהם כותבים שם זו המצאה שלהם).

פורסם

למה לך לקחת לוח של חברה כזאת, ועוד עם מעבד מובנה שאין אפשרויות לשדרוג, ובגלל שלא נדבר על OC.

תוסיף 300 ש"ח ותיקח לוח NF7 עם AMD 1700 ותוכל לעשות לה OC ולהגיע למחשב הרבה יותר טוב...

ככה הזמנתי לאחותי ביום ראשון ;)

האחיות של היום זה לא מה שהיה פעם! היום לכל אחות יש בקשות שאני בגילה רק חלמתי עליהן! >:(

פורסם

בשביל לעשות אוברקלוק נורמאלי צריך קירור טוב וגם זיכרון טוב ולפי הלוחות שהוא רשם יש לו זיכרון 266 MHZ לכן האפשרות של האוברקלוק לא ממש רלבנטית. אבל כמובן כדאי לשלם עוד 300 -200 שח יותר ולקבל משהו נורמאלי .

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין...אחותי בת 6 עולה לכיתה א' :)

נגיד לשנתיים הקרובות נראה לי שזה יספיק לה לא ?

עד כיתה ג'...היא לא תשחק DOOM3... ;D

ובקשר לNF7 עם 1700....חשבתי על זה אבל אין כרטיס מסך , שזה חיסרון ע-נ-ק בשבילי !

פורסם

למה לך לקחת לוח של חברה כזאת, ועוד עם מעבד מובנה שאין אפשרויות לשדרוג, ובגלל שלא נדבר על OC.

תוסיף 300 ש"ח ותיקח לוח NF7 עם AMD 1700 ותוכל לעשות לה OC :D :D :Dולהגיע למחשב הרבה יותר טוב...

ככה הזמנתי לאחותי ביום ראשון ;)

האחיות של היום זה לא מה שהיה פעם! היום לכל אחות יש בקשות שאני בגילה רק חלמתי עליהן! >:(

אהבתי...... ;D ;D ;D ;D ;D

איזו מכונה.....למען האמת הייתי רוצה חברה כזו שאפשר לעשות לה אובקלוקינג...

סליחה אם פגעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים