עבור לתוכן

האם הדרישות מערכת יעמדו על המחשב ?

Featured Replies

פורסם

היי אני מתכנן ליקנות מחשב שייועד בעיקר לסרטים וגלישה, בנוסף הייתי רוצה להריץ משחקים קלים! וספציפית את LINEAGE 2:FINAL GRACIA.

המחשבים שחשבתי עלייהם:

MSI BRAVO EX623- נחמד מאוד אבל הבנתי שהוא לא יריץ XP ורצוי לעבוד על VISTA איתו לא רוצה אלה אם כן לא יהיו אפשרויות אחרות

MSI PR601- בערך באותו מחיר ומיפרט די דומה יחסית חוץ מהכרטיס מסך שלא נותן לי מנוחה אין לי שום דרך להעמיד את טיבו במבחן...

אולי עוד משו שתציעו...

הדרישות מערכץ של המשחק הן

Lineage II: Gracia Final Minimum System Rrequirements

Microsoft Windows XP/Vista

2.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor

512MB of RAM or more

NVIDIA GeForceFX 5700 series or equivalent ATI brand 3D graphics card

10GB of hard disk space

DVD-ROM drive

56k Internet connection

16-bit soundcard

DirectX 9.0c

Lineage II: Gracia Final Recommended System Specifications

CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor

RAM: 1GB or more

Video: NVIDIA GeForceFX 6600 or equivalent ATI 3D graphics card or better

10 GB of hard disk space

Broadband internet connection

ועודמשהו כמה יעמיס על המחשב אם הוא יהיה מחובר למודם סלולרי...

אני בעיקרון מתכוון לשחק בעבודה שאין לי שם חיבור אינט מסודר ואין לי כלכך ניסיון בכמה עומס יוצר השימוש במודם סלולרי

פורסם

כרטיס המסך של ה-EX623 חזק משמעותית מזה של ה-PR601. איפה ראית אותם באותו מחיר? ה-EX623 עולה משהו כמו 800 שקלים יותר.

המשחק שאתה מתאר לא מציג דרישות מי יודע מה, והכרטיס המשולב אמור להתמודד איתו ללא בעיות. בכל מקרה, הייתי ממליץ על ה-EX623 (או כל מחשב אחר עם כרטיס מסך נפרד), כי אם פתאום תרצה לשחק במשחק כבד יותר, לא תיתקע עם כרטיס מסך חלש.

מבחינת שאר המפרט, זה אותו מחשב. אם לאחד מהם יש דרייברים ל-XP, גם לשני יש.

מודם סלולרי לא מעמיס על המחשב יותר מכל התקן רגיל (נגיד התקן USB).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה והמדוייקת.

אני מודע להבדל בין כ.המסך, ומתישאול מקיף של החברים הבנתי שהgma אמור להספיק לי. אבל אמרו לי שהכפתורים המיועדים של ה 623 לא מותאמים לxp. אשמח אם תוכל להבהיר נקודה זו. בנוסף רציתי לדעת כמה המעבד חזק יותר ישפיע לי... כלומר במה יתבטה העלאת מהירות המעבד. ומישהו יודע במה מדובר כשאומרים של 623 יש סוג של תמיכה/תאימות לנגן בלו-ריי??? תמיכה ב hdmi זה אומר אפשרות חיבור הנייד לטלויזית lcd ניתמכת?

פורסם

לצערי, אני לא מספיק מכיר את המחשב כדי להגיד משהו על כפתורי המולטימדיה שלו.

כמו שאמרתי, לפי הדרישות, למשחק הספציפי הזה, ה-GMA כנראה יספיק לך. אבל אם אתה אדם שבאופן כללי נוהג לשחק משחקי מחשב ורוצה לשחק משחקים על הנייד, בעתיד אתה בקלות יכול למצוא את עצמך רוצה להריץ משחק שה-GMA כבר לא יספיק לו.

דעתי היא, שאם התקציב שלך מאפשר זאת, חבל לוותר על נייד עם כרטיס מסך יותר טוב, עם חיבוריות יותר טובה (HDMI, ESATA) וכמה יתרונות נוספים (כמו קורא טביעות אצבע), רק בגלל שפיצ'ר קטן וחסר משמעות כמו כפתורי מולטימדיה עלול לא לעבוד כמו שצריך ב-XP. חוץ מזה, ב-Vista אין שום דבר רע, כל עוד המחשב מספיק חזק להתמודד עימה (והסר ספק מליבך, המחשבים האלה מספיק חזקים).

אני הייתי הולך בוודאות על המעבד החזק יותר. ההבדל במחיר (200 שקלים די זניח - פחות מ-10% מעלות המחשב כולו).

כן, HDMI מאפשר לך לחבר את הנייד לטלוויזיית LCD.

לגבי Bluray הכוונה היא כנראה שקיים כונן BluRay לדגם הנ"ל, אבל לא בטוח שאייבורי מציעים אותו לרכישה.

פורסם
  • מחבר

האם כמות הזכרון תשנה את הביצועים ובכמה, ביעוד עיקרי של סדרות סרטים האם הנייד יוכל להריץ קבצי HD בצורה טובה+?

ועד כמה חזקה המערכת המצויינת, לצפות למישחקים בני שנה עד חודש שירוצו ב 1024*786 בmedium+?

פורסם

לא כל המשחקים הם בעלי אותן דרישות, אבל בעיקרון - כן, ירוצו. רק שלא הייתי מריץ אותם ב-1024X768, שכן זו רזולוציה שלא מתאימה למסך. הייתי מריץ ברזולוציה הטבעית (1366X768) או לפחות בכזו ששומרת על אותו יחס (נגיד 1280X720, או 1024X576 במקרה הממש גרוע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים